Rowland Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 može ! Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Dolazim i ja sa Acom. Ako treba nekom prevoz sa Novog Beograda nek viče. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Вићса игра у екипи која нема измена Не знам још да ли ћу моћи у четвртак... не бих да форсирам! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Ni ja ne znam da li cu moci, jer ceo dan nisam tu, pa ne znam da li cu stici... Inace, je l' ide neko kolima sa ove strane grada (Brdo, Zarkovo, Rakovica, Vidikovac...)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Sumnjam ali ako ide eto i mene verovatno! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 idem ja sa hukom, osim ako ne iskrsne nesto a male su sanse da iskrsne pa cemo te hajdzekujemo. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Odakle idete huko i ti? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 zarkovo/fg ima free slot :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Igramo ja i Figl ako ima mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 po 10 min furioznog satiranja, pobednik ostaje ? ^^ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 1. giba 2. stija 3. kili 4. diego 5. grba 6. igi 7. savić 8. paja 9. aca 10. rami 11. šeki 12. gruja 13. mendži 14. rowky 15. ivan 16. fata 17. huko 18. figl 19. pirun 20. leško? 21. alfy? Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) pa bolje vise ekipa bude zanimljivije, jaci tempo itd itd :) fato javljam ti ja do srede da li idem sa vama, opet mi nije jasno da li cu stici na bilo koji bus koji ce me prevesti bar do okretnice 23/53 :D edit to je vanjin drug :D Edited March 17, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 nemoj se popalite sad sto nas je puno pa da svi poodustaju ;) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 trn, odbacicu te ja ako ti je zbog toga frka :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 samo branim ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 pae bre, pae, samo neko da me šibne od brodarca do prevoza posle da ne idem kući noćnim smrznut, ionako već pijem panklav Gde si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Mozemo Teleoptik da iznajmimo! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Gde si ti? Blok "72" (Ivana Ribara), laganica mi je da dođem, tipa 30-40 minuta kojim god prevozom od gajbe, problem je samo povratak jer poslednji redovni tramvaj zabole patka za balonsko vreme Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Doći ću ja po tebe i vratiti te, nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 da,bas nas je mnogo realno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Doći ću ja po tebe i vratiti te, nije problem. Nema potrebe, opušteno mi je da krenem sa gajbe oko 9:15 i ostavim ženu da se rve sa klincima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Blok "72" (Ivana Ribara), laganica mi je da dođem, tipa 30-40 minuta kojim god prevozom od gajbe, problem je samo povratak jer poslednji redovni tramvaj zabole patka za balonsko vreme Имаш ти 95-цу која креће из Борче у 23 и после ње друга која креће у 23 и 15 . Можда сам ти сада покварио план да те неко врати колима кући али шта сад :))))) Фудбал вам траје до 23 тако да можеш стићи ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Vratiću ga ja u svakom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 (edited) sat se pomera u balonima 10 min + produzimo da igramo jos 15min tako da zavrsimo posle pola 12 i jedva smo stigli na bus poslednji fudbal, da nas nisu odbacili do stanice :D Edited March 18, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 trn, odbacicu te ja ako ti je zbog toga frka :) jedino mi je zbog toga i frka, naci cemo neki bus valjda da ne moras da me odbacujes do vidikovca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts