voodoo_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ne ide se tebi nigde, reci lepo! Nego pristavio sam Dotu 2, da vidim je l su ti Rusi stvarno tol'ka govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 rusi, francuzi, turci = govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Btw, izgleda da ce da mi uvale sad u februaru da iskoristim stari odmor, a ja mrzim jebenu zimu. Dajte neko mesto gde moze da se ode na produzeni vikend, a da nije za skijanje/bord/ostale zimske sportove vec za bleju i cirku:) pazi ovako ti meni das te pare sto planiras da potrosis za produzeni vikend, ja ti obrnem za taj produzeni vikend i vratim ti taman da imas dovoljno za 10 dana na havajima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Sto ne ides u inozemstvo? italija ili tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 nema pare, kupio je komp za sto hiljada maraka 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Sto ne ides u inozemstvo? italija ili tako nesto Видиш да је човек рекао нешто 200 300 км :) + то изисткује веће трошкове !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 izistkuje 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ne ide se tebi nigde, reci lepo! Nego pristavio sam Dotu 2, da vidim je l su ti Rusi stvarno tol'ka govna Nemoj da se nerviras, govna su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Corey Posted February 2, 2014 Popular Post Report Share Posted February 2, 2014 izistkujeШта те збуњује, па Изис Т кује 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 pazi ovako ti meni das te pare sto planiras da potrosis za produzeni vikend, ja ti obrnem za taj produzeni vikend i vratim ti taman da imas dovoljno za 10 dana na havajima.. moze za 10 dana u tokiju! nema pare, kupio je komp za sto hiljada maraka peradrug:) Видиш да је човек рекао нешто 200 300 км :) + то изисткује веће трошкове !:) relana prica, plus mi se ne cima busaom/prevozom vec bi isao svojim kolima, a nisam bas siguran u njih za neki duzi put:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 pa to nije do kola vec vozaca. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Nemoj da se nerviras, govna su. Nisam ni planirao da se nerviram, više sa fenomenološkog stanovišta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 za dorucak karadjordjeva i kupus a za veceru dimljeni batak rucak nemam 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 koji će ti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 za rucak ccna The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 peja i pera direktori SOHO environment-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Rek'o vam Kili da ste small office kalibar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 realno i jesmo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 pa to nije do kola vec vozaca. dva vozaca malo jaca iza upravljaca hehe dajte jos neki predlog, samo capke se javio sa zdrelom/mlavom, to zvuci kul:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 palić. nema ništa, moraćeš da se napiješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Što ne bi otišao do Budimpešte ili Temišvara? Unless međunarodna dozvola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ne treba ni za rumuniju ni za mađarsku a i da treba lako se vadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 ja idem na palic za 20 dana :D a predlog gde da se ide, budimpesta all the way Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Možeš u akva park u segedinu, ja to uvek predlažem, šta ću :) zatvorenog je tipa pa je kul. jedino sad ovi snegovi i to za put do tamo, ali ako od nedelje bude 10 stepeni kao što kažu, kul. temišvar izlet je isto ok opcija. možeš da odeš do carske bare, ne znam doduše kako je zimi ali ima tamo blizu par onih kul hotela. imaš onda onaj neki "velnes hotel" ili šta god na fruškoj gori nešto novo (nešto divlje). i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Temisvar i Segedin su ok samo za soping ture, ne videh nista drugo zanimljivo tamo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts