Popular Post voodoo_ Posted March 9, 2014 Popular Post Report Share Posted March 9, 2014 U pravu je Igor. Tako sam se i ja do relativno skoro ložio kako je jako bitno da ne budem u praznom hodu i da treba svaki minut da potrošim "pametno". I onda ne znam, sednem da jedem (a jedem sporo) i kao aj da ne blejim, uzmem da čitam nešto techy da se informišem/obrazujem itd. I tenzija se polako podizala da je počelo da kipi na uši, prosto ne ide više, došao sam do tačke da kad uđem u kuhinju, planiram nekoliko koraka unapred kako da optimalno rasporedim taskove da bih otišao do kante jednom a ne dvaput ili da bih otvorio/zatvorio frižider tri puta a ne četiri, dakle prerasta u patologiju. Sad brate lagano, uzmem da jedem i onda 15 minuta bukvalno ne opterećujem mozak ni sa čim bitnim, dakle swarm of random thoughts i gledam u prazan stolnjak, odmorim se fino i ulazim manje opterećen u šta god nailazi sledeće. Ili kad se spremam za posao uveče, spalim minimum sat vremena na brijanje, sečenje noktiju, pranje kose (koje kose hee), pranje zuba, sve radim triput sporije nego što bi trebalo, ali bez ikakvog opterećenja i razmišljanja o obavezama (a to da treba da iskoristiš vreme pametnije tako što ćeš čitati nešto je pravljenje veštačkih obaveza). I legnem da spavam opušten. Nije bio lak inicijalni push, ali sad je već bolje i mislim da sam ispravno postupio. E sad Pero, ti i ja nismo isti karakteri i imamo različit bekgraund (takođe si proaktivniji, biznis agilniji i tučeš mnogo veće pare, i to nešto govori), možda je to tebi stvarno gušt, a možda i nije nego si u fazi da misliš da jeste. Uglavnom, nisam ja jebeni server pa da moram da budem veći deo vremena u opterećenju da bih gazdi opravdao ulaganje. A na primerima iz ličnog okruženja (pritom ne mislim na tebe, jer mi nisi u okruženju :D ), ljudi koji su u tom fazonu "svaki minut optimalno iskoristiti" su uglavnom slučajevi neostvareni na privatnom planu (da ne kažem, ni kučeta ni mačeta) koji narastajuće probleme pokušavaju da guraju po tepih, a to se neće dobrim završiti. S tim što dakle ovim ne mislim na tebe, nego kažem šta ja pokušavam da izbegnem pošto sam na dobrom putu da se tako zajebem. (Takođe sam se malo u međuvremenu upoznao s time kako žive i rade nemački inženjeri, kad otkuca pet nula nula, fala doviđence, nema apsolutno nikakvog razmišljanja o obavezama u vezi sa poslom i strukom do sutra, a o vikendu da ne pričam. I reko što ja onda ispadam budala i nešto se ložim ovde :D . Mada opet, ti si u biznis priči, možda je drugačije) csb 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 bravo, vudu! 2 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Hvala, Pejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 peja nema tih problema jer je PROGRAMIRAN 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Sad brate lagano, uzmem da jedem i onda 15 minuta bukvalno ne opterećujem mozak ni sa čim bitnim, dakle swarm of random thoughts i gledam u prazan stolnjak ha-ha depresivni vudu ! inače ex kolega koji se u medjuvremenu iskristalisao u super ortaka je jedna nervozna mašina koja radi 25 sati dnevno. dangube na poslu su ga nanjusile i samo trpaju. stalno je nervozan, cupka, kad odemo u kafanu krišom proverava mail, zove, kuka, kune. mislim malti super kintu, ali jebote stalno mu govorim da ce da prsne, on kaze, ma dosta je bilo, i onda jos gore. ne znam prosto, nadam se da ce izdrzati sve i opametiti se. mislim bije lovu, ali non stop putuje, rmba, vadi tudje fleke. unistavaju ga. a ne unistavaju ga zle gazde koliko dripci, ljopani i nesposobni menadzeri. opet, i ja cesto slobodno vreme iskoristim da citam/radim nesto vezano za posao, ali to je zato sto mi je to hobi u sustini i gotivim to. trudim se da popunim dan 100 posto, ali tu mora biti obavezne bleje i zajebancije. prosto mora. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Ma nisam ni ja pobrisao sve stručne knjige i rekao sebi da neću više takve stvari pipnuti van radnog vremena, nego jedno je kad povremeno baciš pogled na nešto što ti je možda palo na pamet na poslu a neće zahtevati zabod i pet kila kafe, a drugo kad sedneš i proučavaš kako rade razni scheduleri na Linuxu jer jaoj možda će nekad zatrebati ili ćeš naleteti na nekog gurua koji će da te propituje pred ostalima i izblamira Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 au bolje da si se zaustavio kod onog prethodnog posta :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Ma nisam ni ja pobrisao sve stručne knjige i rekao sebi da neću više takve stvari pipnuti van radnog vremena, nego jedno je kad povremeno baciš pogled na nešto što ti je možda palo na pamet na poslu a neće zahtevati zabod i pet kila kafe, a drugo kad sedneš i proučavaš kako rade razni scheduleri na Linuxu jer jaoj možda će nekad zatrebati ili ćeš naleteti na nekog gurua koji će da te propituje pred ostalima i izblamira znao ne znao, reći će ti da si glup :) 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 bolje da si se zaustavio kod onog prethodnog posta :D Pa da nije bio teži slučaj, ne bih ni pravio takve "rezove" :) znao ne znao, reći će ti da si glup :) Upravo, samo kasno došlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Lucifer i Grubi pikaju wc3, feels... http://www.twitch.tv/taketv 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 o/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 svi ste lepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Vratih se u ofis, depresija totalna Ali samo da izdrzim jos 4 dana i onda u Francusku na smucanje o/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ma bre ljudi, ja dok jedem čitam knjige koje nemajj veze sa IT-jem, stripove, igram Threes, koji vam je? :) Jel treba da zabatalim i ketler i da čekam uz vodu 10 min dok provri? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) ma bre ljudi, ja dok jedem čitam knjige koje nemajj veze sa IT-jem, stripove, igram Threes, koji vam je? :) Jel treba da zabatalim i ketler i da čekam uz vodu 10 min dok provri? Da. Iskoristi to vreme i meditiraj! Dakle em si tu pored njega em efikasno koristis to vreme. Win Win :D Edited March 10, 2014 by ZOLA 2 1 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ma bre ljudi, ja dok jedem čitam knjige koje nemajj veze sa IT-jem, stripove, igram Threes, koji vam je? :) Budi precizniji drugi put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ja sam rekao "čitam nešto", a ne spremam Oracle ispit :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Lucifer i Grubi pikaju wc3, feels... http://www.twitch.tv/taketv jezivo :C Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) http://www.6yka.com/novost/52183/pismo-bosanca-mythbusters-ima Edited March 10, 2014 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) neko ozbiljno cukanje tramvaja i kamiona bilo na nbg kod vera Edited March 10, 2014 by grbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 lik je prošao na crveno i izuo oba tramvaja iz šina. onaj prvi tramvaj što je udario bukvalno spojio onu vozačevu kabinu sa ostatkom vozila. preko 15 povređenih. :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 da je udario automobil neki ubio bi ljude na licu mesta jebo mu pas mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 glupi dodjish Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 :D stankoleo stanokleo stankoleo figaro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Pesma za Ćelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts