Dreadnought Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Dobiješ brod i kapetana. E sad ne znam kako to stoji u research fazi. Ja imam recimo regularno engleze do t4, kontam da ću reseaerch morati odraditi svakako. Ne znam kako se ponaša tree ako bi sad igrao tog leandera, da li bi mi pustio da istražim t7 pre nego što ispeglam ovo ispod. Logično mi je da ako recimo prodaš brod koji tako dobiješ, ne mož da ga pazariš nazad dok research ne bude gotov. Ako imaš regularan brod onda mož da ih imaš još kolko ja znam. Premiumi su čini mi se jedinstveni za jedan nalog. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Cek, pa ne mozes da imas dva ista broda valjda, u tenkovima to ne moze? Meni bi bilo logicno da poklon bude samo besplatna kupovina broda, a research da moras ipak da odradis. Imam jos 5k expa do Leandera pa cu videti za par dana. Nego jedno drugo pitanje. Jel se planira uskoro nastavak japanske DD grane posle Akizukija? Nadam se da ce biti da mi ne stoji za dzabe taj exp na njemu kad ga budem pikao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Ako si već imao brod, samo ti ostane i dobiješ još jednog kapetana i specijalnu kamuflažu. Ne znam šta se događa ako nemaš istražen brod, pošto sam sve koji se dobijaju već istražio. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Pa to je bezveze, mogli su barem da se isprse za kredite ako vec imas brod:) A ovo za Akizukija ne znate, cini mi se da je ranije bilo nekih najava da ce biti tier 9 i 10, a sad u ovom videu ne pominju nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 (edited) On 1/3/2017 at 1:41 PM, Dule_smor said: I posle koliko uzastopnih poraza obicno batalite igranje, ja sam danas izdrzao do 7! Vrhunac je naravno bio poslednji gde smo izgubili za 3 poena! Ja danas imam seriju od deset poraza al ne bataljujem zbog grinda, juce je bila serija od 15 pobeda, sto je jos redje. Kontam da je takva sreca, nisam imao manje od 50000 nanete stete drugim brodovima. On 1/13/2017 at 11:18 PM, Dule_smor said: Jedno pitanje, jel ove Santa misije kad se uzme Graf Spee daju zaista ceo brod i istrazen i kupljen? Onda sam se zajebao sto sam grindao engleske kruzere, taman stigoh do Leandera:(. A sta se desi kad neko vec ima brod, dobije kredite? Dobijes ceo brod, sa kamuflazom i kapetanom sa 1 xp. Ako odradis prvu misiju u konvoju dobijes kapetana sa 10xp. Ako si imao Leander-a i dobijes ga u misiji dobijas vrednost u kreditima + kamuflazu i kapetana. Brod je istrazen bey istrazenih modula i od njega mozes da nastavis dalje istrazivanje, bar tako mi izgleda, nisam probao. Edited January 15, 2017 by Dr Sidious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Jel ona trajna kamuflaza? Btw, jel se seca neko, jel su bili skoro japanski DD na popustu. Dal da kupim Akizukija odmah ili da cekam neki popust:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 15, 2017 Report Share Posted January 15, 2017 Trajna. Bili su svi T VII na popustu u decembru, ukljucujuci i Akizuki. Nije los brod, brz, solidni topovi, malo sporije prate i solidna torpeda nakon upgrade-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Sta ste stavili od skillova ovom kapetanu sa 10 poena za Graf Spee. To ako se rasporedi moze taman 1+2+3+4. S tim da za 4. tier nemam pojma sta da stavim, tamo na sajtu predlazu demolition expert, a to mi je bezveze nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Ala dere ovaj Akizuki:). U jednom trenutku izlazim sam vs Tirpitza, Scharnhorsta i nekog kruzera koji su svi na trecini healtha i krecem da rokam po njima, da se oni useravaju i okrecu da beze od mene:). Jednog ubijam topovima, jednog torpedima, ali me Tirpitz ipak dovrsi nekako:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 (edited) Nemacka tehnologija moj bajo Inace ja sam bio svojevremeno iznerviran Koloradom, obzirom na brzinu i manevrabilnost u rangu cigle u kadi al kad sam shvatio da bije ko cigla... Prve krakene sam sa njim dobio. Jedna skorasnja partija, dok sam jurio Tirpitz kamuflazu. Edited January 16, 2017 by Dr Sidious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Fino, fino:). Nego ne rekoste mi sta ste stavili od skillova commanderu za Graf Spee:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Nisam nesto mnogo igrao sa Graf Spee. Koristio sam Tirpitz-ovog kapetana. Ne znam sta da ti kazem za Spea, dobar brod, klasa za sebe, snazna glavna baterija, odlicna torpeda i uglovi lansiranja. Domet torpeda 8km, za razliku od vecine nemackih krstarica gde je 8. Ali dve kupole sa po tri cevi i punjenjem od 20s , malo je komplikovano kad naletis na razarac i promasis pa makar on tebe ne jurio, ali ne mozes da zastitis okolne BB narednih 20s. Moram da izgrindam Karolinu, da imam tri T8 broda, sve vise nagradnih misija trazi t8 a onda se vracam na ruske krstarice i grindam do Moskve :-) Slika Admirala na Tirpitza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 (edited) Ionako će sutra patch sa novim skill-ovima za kapetana, tako da će za sve brodove morati ponovo da se razmišlja o optimalnim kombinacijama. Završih sve ove misije iz novogodišnjeg vozića. Korisna je ova kamuflaža sa Tirpitz-a, dodaje 100% bonusa na free XP. Edited January 18, 2017 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Sta to znaci, jel cemo dobiti sve kapetane sa restartovanim skill poenima da ponovo biramo? I jel ce sa tim patchom biti smanjen XP neophodan za skillove kapetana, pominjali su i to? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Da, menjaju formulu za XP koji je potreban za skill-ove. Samo što nije baš smanjenje za sve nivoe. Sada je progresija dosta linearnija nego pre. Za niže će zapravo trebati više XP-a nego do sada, ali će biti mnogo lakše stići do maksimalnog nivoa (19). Do sada ti je za lvl 19 trebalo čak 10.000.000 XP-a, a sada će biti dosta 300.000. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Samo 300k, jel si siguran? Pa to je extra, evo ja jedva dogurah do tier % skilla kod jednog kapetana, a nije da nisam igrao:). A nece nam resetovati skill poene sa patchom? Nisam nesto mnogo igrao sa Graf Spee. Koristio sam Tirpitz-ovog kapetana. A gde si stavio onog sa 10 peona za Graf Spee sto smo dobili:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 (edited) Da, siguran sam. Imaš tabelu tamo među podacima o patch-u na WoWS sajtu. Quote Skill Points Required XP before 0.6.0 Required XP after 0.6.0 0 0 0 1 1,200 1,500 2 1,300 2,500 3 1,500 4,000 4 2,100 6,000 5 3,400 9,000 6 5,800 14,000 7 9,600 21,000 8 16,000 30,000 9 25,000 41,000 10 37,000 54,000 11 53,000 69,000 12 74,000 87,000 13 102,000 108,000 14 136,000 132,000 15 179,000 159,000 16 231,000 189,000 17 294,000 222,000 18 369,000 259,000 19 10,000,000 300,000 Resetovaće se svi skill poeni posle patch-a, naravno. Interesantno je što kada se stigne do 19-og nivoa sa kapetanom, posle toga ćeš skupljati neku vrstu "elite XP-a", koji može da se koristi za retreniranje bilo kog kapetana (verovatno i za još neke stvari, mada ja ne znam trenutno koje), umesto da plaćaš to dublonima. Edited January 18, 2017 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 U pa super onda, taman da ispravim neke glupe skillove sto sam uzeo i uzmem ponovo sta treba:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Nisam bio mnogo mastovit, al od sutra nije ni vazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Elite XP kapetanski je u stvari kao free XP. Može da se prelije drugim kapetanima da se budže, mogu sa njim da se resetuju kapetanski skilovi. A nešto kažu i da će ovaj regularni brodski free XP moći da se troši na iste te stvari. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Hm... sviđa mi se ovaj novi sistem skill-ova. Mora malo više da se balansira, nije više toliko zacrtano šta je najbolje Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 2 hours ago, Dandy said: Hm... sviđa mi se ovaj novi sistem skill-ova. Mora malo više da se balansira, nije više toliko zacrtano šta je najbolje Neke manje upotrebljive su i pojeftinile a neke jeftine a malo bolje su poskupele. Sve u svemu nije lose. Danasnja partija sa Tirpitzom A win rate da se smrznes Kapetan, jurim jos Concealment Expert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Kad ADSL pukne pa se nakon reseta rutera vratis u igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Ahaha, i meni se to desavalo par puta:). Btw, jel tog kapetana sa Tirpica koristis na jos nekom brodu, ili si odigrao 1000 partija sa Tirpicom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Sidious Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 (edited) Njegov brod je odavno prodat Bio kapetan Nirnsberga i kada sam kupio Tirpica imao je najvise xp pa sam ga izabrao i taman doterao na 16 kad krete reskill. Inace sam odigrao u Tirpicu 188 partija, sad sam pogledao. Dok sam igrao pomalo win rate mi je bio 64% a sad otkada grindam kamuflaze i brodove 49 Edited January 19, 2017 by Dr Sidious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts