Zwerko Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Reset ce biti pre nego sto krene open beta, sto bi trebalo da bude krajem meseca. Public test bi valjda trebalo da je isto ovo kao i sada samo mogu svi da se ukljuce na vikend, verovatno da bi proverili opterecenje servera. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Gde se dede ona Snoop Dogova slika? :) Testiraju open betu ovaj vikend. "Launch" open bete i reset što ide bi trebalo da se desi u narednih deset dana. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 http://worldofwarships.eu/en/news/common/open-beta-announcement/ Između ostalog stoji: Starting with Open Beta, you will be able to reap the benefits of having a premium account shared among all 3 “World of…” titles. Dule šta ti veliš na ovo? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Super bi bilo ako bude tako, šteta samo što će da resetuju sve:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Pa dobro. Farmovaće se opet. Ja sam dotero do Des Moines-a. To jebeno sere granate. Cenim da ću opet da krenem amerske kruzere. I japanske razarače ofc. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ja sam mislio da su oni odavno uvezali sve te novce za nalog a ne za igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Jesu bili za WoT i WoWP, kad sam ih ja na E3 pitao za WoWS, sto je bio i logican sledeci korak ovaj lik je bio u fazonu "objavicemo jos kako se priblizi open beta", izgleda da su na nasu srecu ipak procenili da bi ih mnogo ishejtovali ljudi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 ja mislim da necu imati zivaca za farm ponovo uskoro...dogurao sam do amagija, do yamata ima mnogo, a izumo deluje kao sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Ja sam mislio da su oni odavno uvezali sve te novce za nalog a ne za igre. Pa jesu, ali nema smisla da sve povežu dok je igra u beti. To znači da bi morali da prate šta si od zlata potrošio u kojoj igri, pa da ti posle vraćaju kada se beta završi. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Da, to je tačno, kad tako pogledaš, ali opet, nije ni toliko teško "pratiti" ukoliko žele - kapiram da hoće da vide kako se to odražava na ekonomiju i potrošnju među ljudima. Ipak ni oni više nisu na vrhuncu keša koji su imali pre x godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 (edited) Opet, zbog čega bi to radili? Samo bi sebi komplikovali život, a ne dobijaju ništa bitno, jer bi svakako sav potrošeni keš na zlato u beti morali nekako da refundiraju. Ovako su omogućili prodaju premium brodova i premium vremena u beti za pravi keš, što će ostati i u finalnoj verziji posle (premium vreme kupljeno u World of Warships closed beti će biti dodato na centralni nalog kada se beta završi) i verovatno su uzeli fine pare i za to (ja sam prvi kupio onaj pack sa tri premium broda). Edited June 24, 2015 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Ja to posmatram ovako - ako možeš da uzmeš keš danas, ne ostavljaj za sutra. Odnosno, u današnje vreme brze industrije, povećane konkurencije i trendova koji se lako menjaju, jednostavno ne žele ništa da prepuste slučaju niti da razmišljaju da li ćeš ti u međuvremenu dok oni izbace full odigrati nešto drugo i tamo potrošiti pare. Ovako ti ih uzmu sad i "mirni su". Da ne pričam što je priliv uvek dobar za cash flow :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Mislim da je dobro što ne radiš za Wargaming, inače bi nas drali još više nego sada :P Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 haha, ja zapravo nisam za free2play model uopšte, ali to je neka druga tema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 pao reset, odose moji brodici:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Ništa mi ne pričaj. krenuo juče malo da skupim koji exp. Ove t1-2 bitke su smor. Ko da vozim konzerve sardina. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 jel su povezali naloge, necu da krecem da pikam dok ne povezu, kad vec imam ovaj premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Ne bih znao, nemam premium. Uloguj se pa vidi. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Uuu, spojili su naloge konacno...ko ce sad da grinda paralelno tenkove i brodove:)...jel nece vise biti reseta u wows? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Nop. Ovo je bio poslednji. Valjda pošto je sad open beta za svakog, onda računaju da sad niko neće biti zakinut. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 znaci i kad krene full igra ostaju nam brodovi, mogu da grindam bez bojazni od reseta onda:) btw, mogli su malo vise slotova za brodove da stave u luci, sise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Prilično sam siguran da će biti reset i posle open bete. Tako je bilo i sa WoT-om i sa WoWP-om. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 cenis...onda da ne grindam za dzabe ponovo edit, a jos su i povecali cene i exp za brodove skoro duplo, nek se nose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Prilično sam siguran da će biti reset i posle open bete. Tako je bilo i sa WoT-om i sa WoWP-om. Meni je na E3 ovaj iz Wargaminga eksplicitno rekao da je ovo poslednji reset, sad ako je on lagao mene... :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Nema nikakvog smisla da ne urade ponovo reset posle open bete. Uvek su do sada tako radili, zlato još uvek nije unificirano sa ostatkom naloga, plus cene sigurno nisu finalne, niti su svi consumables-i ubačeni u igru. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts