Hegedis Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Da li se zna kada ce izaci ALFA za brodove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Još uvek nema tih informacija, ali pošto se tek bave Warplanes-om, pretpostavljam da ovo neće pre leta-zime naredne godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 U avgustu su najavili alfa test za treci kvartal 2013. godine, sto se nije desilo, a polovinom novembra su najavili da uskoro pocinje alfa test i da ce samo nekolicina odabranih ucestvovati na tome, a zatim kad isprave vece greske i bagove , krece beta, kpja ce zahtevati veci broj ucesnika, ....ne ostaje nam nista drugo nego da cekamo, i pratimo stanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padobranac Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Pa da cekamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X101 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Alpha je u toku vec tri nedelje uslov za ulazak je bio minimum 150 postova na forumu, a broj odigranih partija u WOT u i WoWP u je takodje igrao ulogu. Trenutno je u toku Alpha sa malim brojem igraca koji igraju samo u odredjeno vreme tokom nedelje. Postoji topic na kome postuje da zelis da ucestvujes ali ukoliko ne ispunjavas minimum onoga sto zahtevaju mozes samo da citas ali ne i da postujes. Uskoro ce zvati veci broj igraca a kriterijum za prijem ce biti izmenjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boka77 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Jedva cekam da ovo izadje, nadam se mozda ubace i neku podmornicu ili sl... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojailic Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 bice taman pravo osvezenje kad ubace brodove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salle87 Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 jedva cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superstar31 Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Piše tamo da mora da se imaju neki postovi, kako bi neko bio ubačen u alphu.. Kao i da se ispiše koje ste igrice još testirali, za alphu očigledno uzimaju malo profesionalnije testere, tipa oni koji su pored WOTa i WOWPa testirali i druge igre. Tačnije oćigledno ne neke ljude koji će da piče 10 partija dnevno već nekog psihopatu koji će da nolajfuje all day every day i da im redovno piše UBER cool reportove o bagovima.. To je neka moja stručna procena, pošto znam da su za WOWP napravili par greškica tipa neko je dobio alpha ključ , a samo je instalirao opičio par partija i nije igrao. Tako da mislim da će sada da budu baš zajebani i restriktivni.. Ja sma kako god tamo napisao da bih hteo da uletim http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/1829-eu-closed-alpha-test-recruitment/ Da da to je ovo, ja promašio bio HAHAHAA na neki drugi postovao xD kao Koštunica neobavešteni :D Edited January 4, 2014 by Superstar31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodzy Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 mislim da ce ovo biti sjajna igra...jedva cekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 bio sam ubedjen sa smo imali stari topik za brodove...btw, i ja jedva cekam naravno, odmah grindam za yamata! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursus_speleus Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Da li postoji neka slicna simulacija, a da je neko od clanova igrao? Cisto malo da se uhodam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareMagare Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Valjda ce da bude bolja od aviona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoneee Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 i ja se nadam da ce biti bolja od aviona. mada opet, ne znam kako ce napraviti gameplay, avioni su po prirodi brzi, a mape nisu puno velike pa prosecna partija u avionima traje 2-3 minuta, tenkovi srednje brzine i bliske borbe(previse bliske za prave tenkovske borbe) pa traje 5-6 minuta borba... e sad, brodovi nisu bas brzi, veliki su, u stvarnosti su se rokali na velikim razdaljinama, ako hoce da odrze neki brzi tempo bice male mapice, a ako budu malo vece trajace prilicno dugo. u svakom slucaju jedva cekam da vidim i probam sta ce da naprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Avioni su im katastrofa, prosto mora biti bolje od toga, jer gore tesko da mogu da naprave. ;) Nadam se da ce uskoro izaci ta neka beta, pa da pucamo sa velikim cevkama ;) Bizmark se grinda obavezno i naravno onaj mocni Japanac Yamamoto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Isoroku_Yamamoto http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_battleship_Yamato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoljaRS Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Samo da tier 1 ne bude :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropemaster Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 sta rekose.. kad ce beta? vidim da ima akcija WG preko tenkica da se osvoji ucesce u Beta verziji a kad ce biti otvorena za sve nas koji zeljno iscekuju da provozaju neki razarac ili krstaricu :D a da ne kazem neki bojnu brod :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=L3-x4HQAq9g I u buducnosti japanci imaju Yamata ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Krajem leta ce poceti beta ili slicno, rekao mi je glavni moderator WG I mislim da ce biti isto misija za tokene pa da se moze uzeti gold :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 http://ftr.wot-news.com/2014/03/24/world-of-warships-models-leaked-japan/ Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Javi se Dule :) A inace cemu sluze nosaci aviona ako vec nije spojeno sa WoWP? Lansiraju neke "bot" avione? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Verovatno lansiraju avione koji napadaju druge brodove automatski. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 HIJAO, najezio sam se, modeli sabijaju, Mogami, Fuso, Yamato, JEL KRECEMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Jel ima bre nekih novosti za ovo, kad ce beta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts