ropemaster Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Realno bi imale vecu vrednost neki ispamovanih 10 postova. sto se mene tice akcija im je uspela, jer planiram da nastavim da posecujem forum. Nasao sam zanimljivih stvari ali da idem od teme do teme i da spamujem bilo bi glupo. ovo pitam jer vidim da ima vise nego duplo prijava a velika vecina je napravila tih 10 postova, pa bi mi bilo glupo da ispadnem iz trke zato sto nisam hteo da spamujem ... samo toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teyaki Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 sto se mene tice akcija im je uspela, jer planiram da nastavim da posecujem forum. Nasao sam zanimljivih stvari ali da idem od teme do teme i da spamujem bilo bi glupo. ovo pitam jer vidim da ima vise nego duplo prijava a velika vecina je napravila tih 10 postova, pa bi mi bilo glupo da ispadnem iz trke zato sto nisam hteo da spamujem ... samo toliko Trenutno ima 254 komentara na ovaj thread... a kljuceva ima samo 100... bez spamova... bez nepotrebnih komentara (kao sto je ovaj) realno ima oko 120-150 prijavljenih. Quote "Don't roll the dice if you can't pay the price" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Dosao mucavac kod doktora i kaze: - Ddddoktoore, jja imam problem sa sspavanjeem. Vvvidite, ja stalno sssanjam pppiliće i oni su tako ggglasni da ne mogu ssspvaati. - Pa zasto ih ne otjerate? - Ppa ja im kaze išš, ppaa ih ode 15 ali ostane iiih 15. - Pa recite im ponovo is! - Ppa ja kazem pponovo is, pa ih oode 8 a ostane 7. - Ppa otjerajte ih ponovo - Pppa ja opet kazem iiiš i ode ih 6 a ossstane jedan, jedddan mmalli crni kojji je najjjglasssniji - Pa otjerajte ga u u picku materinu - Pa ja kkkazem idi u pipipipipi...i svi mi se vrate :) Malo humora medju ovim spamovima nije na odmet :) Cast pojedincima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Ok mislim da mi je trebalo oko 45 minuta da pocistim topic. Velika vecina spamera je dobila perma ban. Tj. oni koji su zaista preterivali i nisu nigde drugde na forumu pisali su dobili perma ban i svi njihovi postovi su obrisani. Ostatak "manjih" spamera su dobili warn a neki i dvodnevni ban. Razumem da zaista zelite kod, ali spamovanjem necete do toga stici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Lol al mi je popularan profil :D 40 pregleda xD hahahah svidja vam se moj dzemper :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropemaster Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 "Želim WoWP kod" Ok mislim da mi je trebalo oko 45 minuta da pocistim topic. Velika vecina spamera je dobila perma ban. Tj. oni koji su zaista preterivali i nisu nigde drugde na forumu pisali su dobili perma ban i svi njihovi postovi su obrisani. Ostatak "manjih" spamera su dobili warn a neki i dvodnevni ban. Razumem da zaista zelite kod, ali spamovanjem necete do toga stici. Molim vas nemojte pogresno da me razumete, imao sam jedan post sa: "Želim WoWP kod" i jos jedan gde pitam dal je pod morati da ima 10 postova . nisam opomenut jer mislim da nisam spamovao ali mi je taj prvi post sa prijavom i "Želim WoWP kod" obrisan , a nisam upozoren a ni banovan zato vas molim da me ne zaboravite kad budete izvlacili pobednike. da se i moje ime nadje u bubnju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 kako mozes da pitas jel moras da imas 10 postova, ako pise da moras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 kad li ce da podele kodove, treba mi ko za leba premium da izgrindam cevku na tiger 1 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Danas je već danas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Danas je već danas! Sve si mi rekao xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Kodovi su krenuli da se šalju na PM-ove srećnih dobitnika, tako da čekirajte svoje inboxe ovde da vidite da li ste i vi među njima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Dobio, hvala! Ali ima jedan problem, odem na wowp login sajt, blabla i kada hocu da redeemujem kod -> You cannot redeem bonus code on this account. Smrdi.Ajde da nikad nisam igrao WoWP, nego sam provodio neko vreme tu, oko 2 meseca. Edit: Da nije mozda to kod za pocetnike, a niste nam rekli? xD Edited January 9, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Ne bi trebalo da bude, specifično smo pitali da li su za početnike ili nisu :) Ako su za početnike, onda su nam dali pogrešne kodove, pa ih vi prosledite nekome drugome a mi ćemo da tražimo "prave". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 ista greska i meni, i na wot sajtu i na wowp sajtu:You cannot redeem bonus code on this account. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Yup same here. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Hm, zanimljivo ... ajde neka neko proba da aktivira za početnike, kako god to da ide. A ja ću sad da im pošaljem mail sa upitom o čemu se radi pa ću vam javiti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frisby Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ista situacija i ovde You cannot redeem bonus code on this account. :) naravno prosledit cu kljuc nekome ili vratimo ovde na topic-u ako nama ne vrsi posao, ali bih voleo da dobijemo one prava za nas :) Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Ne morate da vraćate kodove, poklonite ih dalje kome mislite da treba, jer su svakako već prosleđeni ljudima i nećemo da pravimo komplikaciju. Prošli put kada smo dobili loše kodove (doduše za drugu igru) ispravili su se i poslali ispravne a stari su i dalje bili aktivni, tako da se nadamo da će tako biti i ovoga puta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ne moze ni na nub accountu. Znaci, ili da cekamo vas ili da pisemo tickete! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Same here :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Šta je nub account? :) Novi account ili nešto treće? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone86 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 bas sam se obradovao sto sam napokon i ja izvucen za neku nagradu , uglavnom su me izvlacili da prvi ribam klonju u vojsci :D inace cod nece da radi ni kod mene isti gresku javlja kao i ostalima, nadam se a i verujem da cete to srediti :D u svakom slucaju hvala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Šta je nub account? :) Novi account ili nešto treće? Nov account. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodzy Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Jel neko u opste dobio taj kod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Hm, znači kod ne radi ni na novom nalogu ni na već formiranom? To onda znači da su definitivno nešto zeznuli. Već sam poslao mail, videćemo šta će reći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts