Jump to content

Teyaki

Level 3
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Teyaki

  1. 197-200ms konstantno, ali to ti je server ping tako da nema zaostataka. Ako imas normalan net igras kao i na EU serverima.
  2. Realno se javljam da isporbam igru... pa ono... :)
  3. Priprema se buna trolova i hajka na SMITE :)
  4. Teyaki

    RUR fudbal!

    Jbg. braco daleko ste mi da vam se pridruzim, ali srecno :D
  5. Nema Snupija... nema pobede. Odgovor na tvoje pitanje: http://www.pcgamesn.com/leagueoflegends/evil-geniuses-league-legends-team-splits-two-eg-goes-north-america-alliance-forms-europe
  6. ...je poceo (O_O)/ Stream: http://eune.lolesports.com/?ref=en_na_PVPT_eulcs_w1d1#tabs=0
  7. Ja se prijavljujem za USB... pa makar bio i 1MB kapacitet, ali je ipak bombica :)
  8. Sledeci put delice kodove za super maria... ko zna mozda nece biti ovoliko "Svadja"... za 500 golda masovno pljuvanje :D Zanima me kakva klanica bi bila za mesec dana premiuma :)
  9. Oko 100-150e. Ja sam svoj Plat II utopio za 200$ pa bi mogao i ti :)
  10. Pazi imao sam isti problem kao i ti da se komp nece dici... i fazon je bio da mi je napajanje riknulo... tj. jedan od kontakata na napajanju koji je bio zaduzen za to... pa ono proveri :)
  11. Pozdrav. Ako je neko zainteresovan dajem akaunt na Ruskom serveru za "Dz"... Ima nekih 50 heroja... mozda i vise... oko 6 skinova.... full AP,AD rune... masteries pripremljene za svaki lane i tako... Solo/Duo: Bronza I, 3v3 Silver II Koga zanima nek mi posalji PM. P.S. Akaunt je vec poklonjen ^_^ Gz Lemi.
  12. Koji kriterijum za 32 heroja... malo preterano :)
  13. Meni nije prihvatio kod ni na novom ni na starom.. ce vidimo kako ostali prodju ;)
  14. Trenutno ima 254 komentara na ovaj thread... a kljuceva ima samo 100... bez spamova... bez nepotrebnih komentara (kao sto je ovaj) realno ima oko 120-150 prijavljenih.
  15. Ja nisam mogao sa Poljacima vise na EUNE... pa sam presao na NA. Dodje ti na isto.. isto imas trolove i tamo i vamo, ali Bronza V na NA ti je kao Silver I na EUNE, posto likovi imaju barem malo razumevanja >.>
  16. Derp je napao Battlenet i ostale server ukljucujuci i LoL server... PhantomLord je naveden kao jedan od uzroka. SF- http://www.bravo.rs/screenfun/novogodisnji-hakeraj-sruseni-league-of-legends-ea-i-blizzard/
  17. To je isto mogucnost... Probaj da nadjes resenje kroz google ako ne nadjes resenje ovde.
  18. Sama rec Spam je potekla iz Monty Python's-a. Spam kao rec univerzalno na internetu znaci slanje poruka/postova radi reklamiranja,fishinga... to cisto da ti odgovorim na prva dva pitanja... Pravljenje 10 postova u 5min. radi koda se smatra spamovanjem... skoro na svakom forumu tako da... sasvim je normalno sto admini salju opomene. Kao sto sam napisao i na fejsu u komentaru tako i ovde cu dati savet koji je sasvim dovoljan da dobijete 10 postova (bez opomene) i da imate sansu u izvlacenju... Tan....tan...taDAAAAA... Jednostavno napisite nesto sto ima smisla na forumu kroz 2 ili 3 dana... a ne da vase ime bude prikazano na 10 thread-a. Mislim nije kao da ce RUR izvuci dobitnike 5min posle sto su uopste objavili giveaway... tako da ono... opusteno provedite par dana ovde citajuci i odgovarajuci (kulturno) i sve ce biti oke :)
×
×
  • Create New...