Stormcloud Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 zar stvarno mislite da nece postojati neki klanovi/grupe i da cete stvarno moci da uradite nesto ako idete sa trojicom ili petoricom ortaka? po nekom mom skromnom misljenju, bice mnogo klanova i trebace jaka organizacija da bi se nesto postiglo, klanovi ce kontrolisati citave blokove zgrada, neke vazne pointe, igraicma ce biti dosta lakse da opstanu ako su zajedno, pogotovo u igri kao sto je ova gde morate da jedete, pijete, pazite itd. mislim da nema nista lose u nekoj organizaciji, pa ne moramo svi da budemo uvek zajedno ali cisto da se organizujemo i da mozemo da se 'oslonimo' jedni na druge edit a sto se tice broja igraca na serveru, siguran sam da nece biti tako malo igraca, vec da ce se vremenom i testovima i to povecavati Колико сам ја читао, планирају да иду до 100-120 играча. Највећи проблем им је, наравно, ФПС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) mislim da ce siriti uskoro do 60 igraca, mislim da gradovi nisu bas pogodni da se cuvaju i slicno, tj mozda bude imalo poente kada nerfuju lut u igri kao sto su najavili, ali cak i tada postoje razna mesta odakle mozes skenirati deo ili ceo grad i uci neprimecen i itd itd.. nas su jednom prilikom izradili sa taktikom fresh spawna utrcao lik u zgradu gde smo bili nas 4 i vikao frendli, iza njega 10ak sekundi kasnije ulece lik sa m4 i pokosu trojicu nasih, ja ubijem lika sa m4 i ubijem jos jednog na merdevinama kada sam potrcao ka krovu zgrade, a onda sam dobio crn ekran da sam u nesvesti pa dead.. lokacije su glomazne trebace podosta ljudi da bi se kontrolisao neki military base ili grad, cak i tada su dosta exposed. Edited January 19, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) sada zamisli 15 budala ide i trci po Chernu :D od toga jedan ima raspalu pušku, ostali goloruki :D ja se zezam, u principu sam za pa čak i da nemamo svi neku sad agendu ono krajnju već da bude čisto ingame druženje, ispomoć i zajebancija. PS: ne znam ko me više odavde ima ili nema na Steamu al nek me doda, isti nick/steamname kao i ovde nick, pa ćemo već jednom da trčimo siromašni po plaži zajedno. Edited January 19, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 chegi ti nisi usao u dayz od kada sam ga ja kupio :D znaci 2 nedelje? mozda i duze, druzenje ingame je extra, kao sto rekoh sonty i ja uvek igramo zajedno + dodje sa strane uvek dva do tri lika, uvek je dobro zezanje, meni je samo krivo sto nemamo redovnijih akcija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 istina, nisam, igrao sam u početku i onda sam ispizdeo jer malo, malo pa mi se nakupe instalirane igre i sad završavam par njih ko čovek plus nisam nešto baš aktivno ispred kompa poslednjih nedelju dana. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Udjem u zgradu, propadnem kroz stepenice - "You are dead", i tako ode moj nagirovan lik. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MikroStalja Posted January 20, 2014 Popular Post Report Share Posted January 20, 2014 Posle dva - tri sata hodanja od jednog do drugog grada i prilicno neinteresantno provedenog vremena u potpuno neocekivanom obrtu otvaram vrata na drugom spratu neke zgrade i stoji ispred mene lik. Gledamo se dve sekunde i izvlacim svoju sekiricu jer vatreno oruzje koje imam nema municiju. Srecom mali je prostor - nema gde da bezi. Pocinje da vice on - friendly friendly - please don't kill me. Supruga se spawn-ovala iza mene i gricka nokte nad napetom situacijom. Mogu da ga roknem tu i odmah ali jbt - moli me lik za milost. Jel trik ili je isto kao i ja pre dva sata se tek spawnovao i jedva skupio neku osnovnu opremu i sad naleteo na problem? OStavio sam ga u zivotu i brzom brzinom istrcao iz zgrade i u cik-cak maniru otisao do par random zgrada da zavaram trag. Posle tog susreta borba za zombijima je bila potpuno opustajuca. Posle 3 sata dosade jedan minut potpunog preispitivanja sebe i svojih morala. Inace, dodje mi da napravim live stream show na twitchu gde se igra dayz ali i web kamerom reakcije zene i mene. Manje kao comedy show a vise kao studija ljudskog karaktera u nenormalnim situacijama. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Pa to je ono o čemu pričam. Prva igra gde sam pre nego što zapucam počeo da se preispitujem, mnogo je jebački taj proximity chat... Tačno te interakcije sa drugim igračima (koje ne poznaješ) daju takvu jebenu draž celom iskustvu. Mi smo uglavnom svi na TS-u, al da vidiš paniku kad neko na chatu počne da priča. "Put your hands up" sa ruskim akcentom. Zaleganje i "ko je to reko". Mislim da ću igrati isključivo kao hero. Nikad nisam zapucao na lika bez razloga, uvek probam prvo sa pričom, ako nema odgovora, onda kreće rokanje. I potupno je drugačiji playstyle kad znaš da nema nazad. BTW Trenutno postoji exploit da možeš da kloniraš svog lika, i to u potpunosti ubija draž igre. Mada pomaže u gearovanju :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Sreca-sreca-radost.Naso svoj les i nagirovao se opet. istrcao iz zgrade i u cik-cak maniru otisao do par random zgrada da zavaram trag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Da da, to je ta sreća kad se spawnuješ blizu leša :)) Inače coyote i ja kada smo sami, uglavnom idemo i presrećemo ljude: "you need food/water?" Good guy rain_ :D 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Spawnovao sam se daleko.Les bio kod Berezina (preko puta onog supermarketa, u "stanarskoj" zgradi), a ja se spawnovao u Kamyshovu. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 @Sonty a sta cu kad znam kako je na samom pocetku, bolje se osecam kada pomognem nekom! Sa druge strane ono sto si rekao da pokusavamo da resimo pricom, ali ako neko zapuca na nas vracamo istom merom! :D Ahaha, to da, kada neko od nas zapuca a ne najavi da ce opaliti, opsta frka i panika na TSu :D i odma svi u glas "Ste culi pucanj?!" Jao jedva cekam da se ulogujem veceras :)))) I sledeci put definitivno moramo ici pazljivije, a ne kao da smo oslobodili Elektrozavod :D @MirkoStalja, totalno podrzavam tvoj plan twichovanja :D inace kada napises "3 sata dosade" nadam se da ti nije stvarno dosadno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 (edited) Spawnovao sam se daleko.Les bio kod Berezina (preko puta onog supermarketa, u "stanarskoj" zgradi), a ja se spawnovao u Kamyshovu. :P Ah, pa ti si pao sa onih blokovskih zgrada... verovatno si išao kroz elevator shaft ili? Edit: typo Edited January 20, 2014 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Nece kobaja da mi se javi na steamu, mora da se ozbiljno udubio u igru! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ah, pa ti si pao sa onih blokovskih zgrada... verovatno si išao kroz elevator shaft ili? M'jock...Stepenice, normalne. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolesha Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Ako ima neka grupica za igru veceras posle osmice add me na steam-u ... :) http://steamcommunity.com/profiles/76561198055473470/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 (edited) Jbt...Zakampovao neki airstrip...Popijem dc sa jednog servera bas kako sam usao u control tower, np.Odoh na drugi server i kako mi prodje loading... Ispred mene lik samo sto umro, na krovu control towera 2 lesa, jos im curi krv (kroz plafon), na terasici jos 2 lesa, ja zalego, reko bezim u kurac, kreno niz stepenice, na stepenistu jos 2 lesa. Svi imali torbe i opremu, ali se nisam usudio da ustanem i krenem da lutujem. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Needless to say da sam izasao skroz iz igre od paranoje. :D Edited January 20, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Aahahhahaha to je TO jebeno. STRAH! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 (edited) Jebote, kada razmislim malo unazad, nijedna igra mi nije davala ovakve emocije kao sto to daje DayZ, auu.. stalno se preispitujemo, razmisljamo sta i kako da uradimo, odreagujemo, ko sto kazete jedna je jebena sansa, ako zagines gotovo, hoces li ubiti nekog ili pomoci da prezivi.. ali taj strah je jebeno stalno prisutan :D Bas sam Santi pricao, pre neko vece kada mi je lik uleteo u facu, srce mi je lupalo jedno 10 minuta.. tako sam bio odsecen da nemam reci :D Edited January 20, 2014 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 citam ove vase komentare gec jedno 10ak dana i naravno da planiram da pazarim igru :D e sad, posto vidim da svi imate te neke "moralne" probleme imam jedno pitanjce za vas, da li je neko igrao eveonline pre 4-5 godina? jer me ovo sve podseca na random roaming u 0.0.;) Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Kupi igru, ali ne ocekuj nista spektakularno, fali dosta sadrzaja. IPAK JE ALFA. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ne ocekujem ja nista preterano, eve se svodio na 2-3 sata potrage a onda 5min adrenalina promeni sve :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 nekad ume da bude i po sat vremena adrenalina zavisi od situacije xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 a mogli bi malo da opikamo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Samo da nadjem prazan server (iliti, skupim muda) i odjebem sa Airfileda na 121 026 ( http://dayzdb.com/map/chernarusplus ). :D Sa ovakvom opremom i full modovanom emkom, paranoja me hvata. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts