Jump to content

Stormcloud

Level 1
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Stormcloud

  • Birthday 09/11/1987

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    SoE

Recent Profile Visitors

1,398 profile views
  1. Odlicno, sto vise ekipa, to bolje :)
  2. Pokusava se organizovati Balkanska Liga u HoN-u. http://honbalkanleague.wix.com/honbalkanleague#!pravila/c1217 Vise informacija uskoro :)
  3. To je vec politicki idiotizam jer im je narod dopustio da rade tako. Uglavnom.. Ja jos nijedan konkretan predlog nisam dobio :/
  4. Nema nista lose u tome da poguramo tu ideju "zajednice". Uostalom, pa sta ako nas bude mnogo? Ne moramo uvek da budemo zajedno.. mozemo da se podelimo na manje grupe po trojica i da igramo.. Povecava zabavu :)
  5. ne bih da kupujem vec gotove konfiguracije.. nego da mi preporucite pojedinacne komponente, ali da su kompitabilne u radu :)
  6. Ovih dana ocekujem da kupim i svoju kopiju DayZ SA. Pa cu detaljnije da napisem utiske. Ali po onome sto sam video sa streamova, odusevljen sam.. Igrica lepo napreduje i mislim da ce od alfe do full verzije biti ogromnih napredaka... :) vec sada ima preko 1 000 000 jedinstvenih igraca. Zamislite tek kroz koju godinu ;) Svaka cast. Trebalo bi napraviti Srpsku DayZ zajednicu :)
  7. Iskreno, dota nikada nece biti na hon nivou.. ali isto tako hon nece imati veliku zajednicu kao sto ima dota.. :/
  8. Ko hoce, neka me doda.. Stormcloud` :)
  9. Planiram da uzmem novi racunar. Sredstva koja imam na raspolaganju su od 60 do 70 000 dinara. Pa, jel bi vam bilo tesko da me savetujete u koje komponente da ulozim novac? Racunar, naravno, da bude gejmerski.. Monitor, mis, podlogu i slusalice imam.. treba mi samo kvalitetno kuciste. Hvala unapred svima :)
×
×
  • Create New...