spo(ghost) Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Avaj, kako sam se preselio u urkovo, potrebno je da se uvede i net jelte. Gazda ne zeli da im ponovo buse po kuci, posto su kablovi sprovedeni kroz zidove, a skoro je radio celu gajbu, tako da je jedina solucija vajrles koji je vec izbusen od ovih specijalaca: http://artcommunication.rs/cenovnik-usluga/ ili da doplatim fazon ~1500 kinti da se poveca gazdin protok na 24/2mbit i da se nakacim na njegov vajrles ruter, pa da sherujemo net. Gazda je na 2. spratu, ja sam u prizemlju. Sta bi od risivera bilo ok da se uzme? http://www.nebo.co.rs/Prodavnica?page=shop.browse&category_id=43&gclid=CK7Tmv3_tLsCFabLtAodTEgAQg Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Zivi u kuci u kojoj zivi i gazda koji vec ima adsl? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 16, 2013 Author Report Share Posted December 16, 2013 ima IKOM :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 mozes adsl da uvedes na svoje ime pa da ga placas uz telefon, manje ces se nervirati nego da koristis wireless to je sigurno.. desi u zarkovu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Mi uveli ikom, ima onaj drugi topic o tome i ul/dl je deklarisana brzina koju su i napisali i sa te strane je sve kul. ono što jesam primetio je na primer gubitak paketa ili kako bih to nazvao tačno koji se dogodi na primer 1-2 puta u toku jednog sata, što se primeti samo kad igraš neku igru pa sve "zastane" inače ovako nema šanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 koji to "mi", a Laki? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 17, 2013 Author Report Share Posted December 17, 2013 mozes adsl da uvedes na svoje ime pa da ga placas uz telefon, manje ces se nervirati nego da koristis wireless to je sigurno.. desi u zarkovu? pa realno, to je i viki rekao, ali fazon je sto kabl od telefona nema nikakav signal a telekom nema pojma o cemu se radi... /rolleyes kako se penjes iz centra zarkova, prodjes ivu, prva raskrsnica levo 50 metara, valjda 57 staje tu u blizini... sad kad vratim film i ti si tu negde.... ono što jesam primetio je na primer gubitak paketa ili kako bih to nazvao tačno koji se dogodi na primer 1-2 puta u toku jednog sata, što se primeti samo kad igraš neku igru pa sve "zastane" inače ovako nema šanse. da, to su hronicno imali kad sam ga koristio na dorcolu... za igranje je sbb meni 10 puta bolji nego, fato, viki, koji ADSL preporucujete tu?ako kojim slucajem proradi fon Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 17, 2013 Author Report Share Posted December 17, 2013 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 cek kako ti ne radi fon, mozes da zoves/primas pozive? ako nemas ama bas nikakav signal iscimaj telekom ili gazdu da ih pozove da ti otklone kvar (19771 prijava smetnji i 9813 info i prijava). meni su pre x godina uveli 6 novih tele prikljucaka i idioti su uspeli lose da povezu 2 linije u boxu koji su mi instalirali u garazi, pa su posle prijave smetnji dolazili i prevezivali nanovo i odmah je proradilo. sto se tice adsla ja sam kod telekoma ~6g i prilicno sam zadovoljan, jedino lose iskustvo koje sam imao kod njih je bilo pre ~2g kad mi je konekcija restartovana bukvalno na svaki dan svakih 15min u periodu od ~20dana. dolazili, merili, popravljali mada nista nije pomoglo. onda je jedan dan nestalo samo od sebe (kontam da je bilo do opterecenosti centrale) i od tad da kucnem u drvo ne pamtim kad me je internet zajebavao/lose radio. dada 2 stanice 57ce u pravcu vidikovca a do vice se samo spustis :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Godinu dana ugovor kod PTT-a. Svi ostali daju po 2 godine afaik. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts