leisure Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 igraju do jaja Meksikanci, navijam za njih i ovde bio penal nad Robenom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 jbt sta je ovo sa evropljanima. vrhunski gol, pored 3 igraca ga je stavio Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Ne znam kako nisu svirali penal nad Robenom... iskreno, i pre pocetka sam bio uz Meksikance, ali ovo sudjenje i ovo sto se desava, nekako mi je tek sada prelilo casu... Nisam siguran, ali cini mi se i da je sudija ovog meca iz Juzne Amerike? Kako god, ako prodje Meksiko sa rezultatom ovim bice neki gorak ukus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 dal je i ovo uspeo da odbrani o/ Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 pogodila ga lopta, sta se lozis! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 nesto cesto ga pogadja ta lopta! btw. nisam ni znao da persi igra sve do 70;12 kad je bio u krupnom kadru prilikom izvodjenja kornera Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) Au, sunce ti kalaisano...kakav obrt Holandjana...da li ce dati penal ...dadose.... Edited June 29, 2014 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 pa da, kad su meksikanci i bili pametni ariba ariba spidi gonzales Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 jebemu mater, pa zar posle chilea juce i meksiko danas ovako da ispadne, smorio sam se za sve pare:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 fudbal je pobedio o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 navijao sam za meksikance i jedna su mi od omiljenih reprezentacija ali ne moze mi biti krivo kad jedan od mojih omiljenih igraca udje i resi utakmicu,prvo asistencija za snajdera a onda i sigurna realizacija penala + mi prodje gg3 + :),veliki KLAS JAN HUNTELAR,prvi minuti na prvenstvu i jako sam se nervirao sto je tokom grupne faze pustao dzermejn lensa...da je prosao i meksiko ne bi bilo nezasluzeno,sjajno su odigrali sve 4 utakmice,sada za holandjane otvoreno 1/2 s obzirom da bi i sa grcima ili kostarikancima trebalo da obrisu patos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 pedro proenca je pobedio o/ fixed Na stranu sto su holandjani bili bolji, ali ovde nije bilo govora o penalu po meni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Meksikanci se povukli kao picke posle gola, umesto da sabiju do kraja kako su krenuli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted June 29, 2014 Popular Post Report Share Posted June 29, 2014 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) bravo za tiket,meni je i x-1 proslo kroz glavu ali nisam smeo jednostavno,ok jei gg3+,doduse,kvota u max bet-u 2.4 a u mocartu 2.8... edit: moj ludi cale pogodio takodje 1 i gg kao longli :)) Edited June 29, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 http://gfycat.com/KnobbyHonestIriomotecat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 hvala, nego sta raditi sa ovom bijedom od 22h? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 sve pare na grcku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) ja kazem, 3:1 za Kosta Riku! :( Edited July 1, 2014 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 0-1 golova, biće beda od tekme :) Razmisljao sam o tom singlu, i igrao bih da Grci nisu odigrali onako protiv slonova. Inace, pare se dizu na Kolumbiju protiv Brazila, bas bas imam neki osecaj posle juce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) X-X igrao dok moj cale ima 1 i 2-3,neko od nas dvojice uzima pare Edited June 29, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Razmisljao sam o tom singlu, i igrao bih da Grci nisu odigrali onako protiv slonova. Inace, pare se dizu na Kolumbiju protiv Brazila, bas bas imam neki osecaj posle juce. takodje :) igrao x-2 na grcku cisto da se prati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Gade mi se ovi Grci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 a gade ti se jer su do sada u prvih 45 min jedino oni imali šansu i pokušali nešto da urade? koliko kenjate to je strašno, Obalu Slonovače su sabili (2 prečke i stativa, dve zaustavljene kontre u izglednim šansama gde su Slonovi mogli crvene da dobiju i čist penal u 90), sada igraju bolje nego Kostarika, i opet nije dovoljno? Znači, da bi rur kritičari bili zadovoljni, Grci moraju da nabiju Holandiju 3-0 ako prođu u 1/4? Generalno njihov stil igre jeste smor, ali kad Murinjo tako igra,onda je ok 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 cist penal za kostariku ova ruka,moglo je lako 2-0 posle toga da bude,naravno da mi se gade grci kao i vecini svetske populacije,raspadali se 2 utakmice,jednu krstenu sansu nisu stvorili i onda protiv obale slonovace odigrali solidno i prosli...i predugo su ostali u brazilu,valjda ih kostarika salje kuci ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts