Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Simulira se zestoko, bukvalno je to postalo deo igre. Da preuvelicas start protivnika, i samim tim navedes sudiju da mu dodeli karton. To je oduvek bilo verovatno, ali sada postoje kamere i bezveze mi je sto cesce ne kaznjavaju to posle meca. Naravno ne mozes uvek da znas, ponekada izgleda kao da start nije bio ozbiljan a protivnik se valja u bolovima...svako ko je igrao fudbal zna to, ono neko te potkaci ti jauces a dobacuju ti "daj ne seri majmune, jedva te dodirnuo" medjutim za ono ocigledno simuliranje, gde ga nije ni pipnuo a ovaj se baca i vec vristi u vazduhu, zuti posle utakmice bez problema. Inace, bas intezivno pratim ovo svetsko, kao i proslo i za sada mi je najsimpaticnija ekipa (pored Kosta Rike, jednostavno napravili su dar mar u grupi a svi su ih otpisali) je Kolumbija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 ne bih se slozio sa tim otpisivanjem,na ruru je ubedljivo najvise navijaca kolumbije,oni su jako ozbiljna reprezentacija i bez el tigre-a,kad se vrati karlos baka imace jos jaci napad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 vitjo, 10k i 15k ili 1000 i 1500? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Ti vezani driblizni CR7 su neviđeni prostakluk i dokaz da koliko god da je veliki majstor, velika je i gnjida. Ja se zaista trudim da ga volim kao igrača, ali mi se nekada zaista toliko povraća od njega. Zato što je bio bedan u prethodnoj tekmi, sad se tripuje demonstrira silu nad ljudima koji igraju SOCCER, a driblinzi su realno bez ikakvog rezultata i "korisnosti", jer je loptu morao da preda već posle prvog. Tri minuta posle VELEPNOG DRIBLANJA, umesto da prati igru, opet se nešto kurobeca i kenja saigračima, i zbog tog izdrkavanja kasni dva koraka da izađe iz ofsajda i ne mogu da mu predaju loptu. Onda ga boli kurac da igra odbranu, etc... Pošto su mi Ameri inače jedna sasvim solidna, disciplinovana ekipa i imaju neki sistem, nadam se da će uspeti da preokrenu i poseru se ovima u usta. CR7 može da funkcioniše samo kad je okružen zvezdama koje koštaju isto prilion evra, pa da ne može da se izdrkava. 1 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Haha, k. Nisam navikao u eurima izrazavanje oko kladjenja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 NEMA BRE PAUZE IGRAJTE Ofk Beograd igrao protiv Galatasaraja na Karaburmi, isto tako neki engleski sudija..Obilic je igrao, u 25 min pauzaa ali odakle izvlaci hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 meni je iskreno aca melem za usi posle onog kovinjala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 aca može da bude melem za uši jedino posle lee kiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 portugal je smeshan. mozda i razvale ameriku i ganu, ali generalno su spori i predvidljivi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) Vise bih voleo Amerika da prodje nego Portugal, realno zanimljiv tim! Btw Mohr, kada sam napisao da su ih otpisali - mislio sam na Kosta Riku a ne na Kolumbiju ma tako je breeee Edited June 22, 2014 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Kakva golcina jbt. Trpaj cigane! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) jebem ti se sa zenom/devojkom, nani! edit: jebem ti se sa verenicom danijelom martins, nani! u usta te jebem ciganskae, da, debela ti je i ruzna verenica, nani! Edited June 22, 2014 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 jebi govedare Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 SADSHDAKSJDHSAKJD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 TAKOJEVITJO JEBI BRE KLADIONICE JAKO KARAJ NE VADI JEBI GROBARE!!! :)))) cao nani, kako si? kako je na travi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 pohvale amerima što su tako disciplinovana ekipa, oseti taj neki drugačiji odnos prema sportu. sportisti su, a ne sline. kada je faul, nema izležavanja nego se igra. nema simuliranja i jedenja govana. još da igraju bolji fudbal bila bi ih čista milina gledati. a njihovi preloženi navijači su mi ritanje od smeha svaki put kad ih vidim. što se ace informacije tiče, nekako sam počeo više da ga poštujem od ovog prvenstva jer se vidi koliko ozbiljno shvata svoj posao i da se sprema pred svaku tekmu. pogotovo kad može u istom danu da se uporedi sa pokojnim kovinjalom i ćoravim mijaljevićem. jedini njegov problem je što neke informacije ne ume baš da prezentuje kako bi želeo. večeras se istresao s nekim glupostima da je sudija bio čuvar plaže u zimskom periodu u nekom moronskom kontekstu, al to je rekao kao da nam saopštava neku relevantnu fudbalsku informaciju a ne pošalicu. KARAJ CIGANE NEKA ISPADNU, SVI NEKA ISPADNU! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 sjajni ameri jebi kristinu!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) debil sam :c jebem ti verenicu nani Edited June 22, 2014 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 da mi je neko rekao da ću ovako ikada da se smorim zbog amera, rekao bih mu da se najede osiromašenog uranijuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 LOL Kad vec ne moze da pogodi vola, bar je asistirao fino, male su im sanse ali ajd' I da ne bih se slozio da Ameri ne igraju lep fudbal, po mom misljenju jedan od lepsih na SP samo nemaju taj kvalitet u odbrani za nesto vise :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) da mi je neko rekao da ću ovako ikada da se smorim zbog amera, rekao bih mu da se najede osiromašenog uranijuma. BUKVALNO TO JE TO!!! znaci ja sam vristao i koprcao se po krevetu edit: jbt al me istrosila ova tekma...je l moze neko da napise da li sutra prenose obe utakmice iz grupe na rts1 i rts2 ili ce izabrati jednu? Edited June 23, 2014 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Klinsman koji viče "STAY! STAY!", ovi naravno poslušaju, ostanu na polovini portugala, cige uspešno prenesu loptu i useru im se u život :c koji smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Ocu da prodju Gana i Amerika, portugalci presmesni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 kako ocekujes da prodju gana i USA?!? posto ce nemci da osvoje... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 (edited) Zato sto su Gana po meni odigrali jednu od najbolje utakmice na ovo svetsko, i to protiv masinerije iz Germanija. Nemam ja nista protiv Germaniju, dominiraju ofc, ali ocu bar da Gana produzi dalje zato sto su mi ostavili ODLICAN utisak za sada :) edit - padeze u kurac, skontacete sta sam hteo da kazem :D Edited June 23, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts