Jump to content

World Cup 2014


Veljok

Recommended Posts

Simulira se zestoko, bukvalno je to postalo deo igre. Da preuvelicas start protivnika, i samim tim navedes sudiju da mu dodeli karton. To je oduvek bilo verovatno, ali sada postoje kamere i bezveze mi je sto cesce ne kaznjavaju to posle meca. Naravno ne mozes uvek da znas, ponekada izgleda kao da start nije bio ozbiljan a protivnik se valja u bolovima...svako ko je igrao fudbal zna to, ono neko te potkaci ti jauces a dobacuju ti "daj ne seri majmune, jedva te dodirnuo" 
medjutim za ono ocigledno simuliranje, gde ga nije ni pipnuo a ovaj se baca i vec vristi u vazduhu, zuti posle utakmice bez problema. 

Inace, bas intezivno pratim ovo svetsko, kao i proslo i za sada mi je najsimpaticnija ekipa (pored Kosta Rike, jednostavno napravili su dar mar u grupi a svi su ih otpisali) je Kolumbija!
colombiadance.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ti vezani driblizni CR7 su neviđeni prostakluk i dokaz da koliko god da je veliki majstor, velika je i gnjida.

 

Ja se zaista trudim da ga volim kao igrača, ali mi se nekada zaista toliko povraća od njega.
 

Zato što je bio bedan u prethodnoj tekmi, sad se tripuje demonstrira silu nad ljudima koji igraju SOCCER, a driblinzi su realno bez ikakvog rezultata i "korisnosti", jer je loptu morao da preda već posle prvog.

 

Tri minuta posle VELEPNOG DRIBLANJA, umesto da prati igru, opet se nešto kurobeca i kenja saigračima, i zbog tog izdrkavanja kasni dva koraka da izađe iz ofsajda i ne mogu da mu predaju loptu. Onda ga boli kurac da igra odbranu, etc...

 

Pošto su mi Ameri inače jedna sasvim solidna, disciplinovana ekipa i imaju neki sistem, nadam se da će uspeti da preokrenu i poseru se ovima u usta.

 
CR7 može da funkcioniše samo kad je okružen zvezdama koje koštaju isto prilion evra, pa da ne može da se izdrkava.
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

pohvale amerima što su tako disciplinovana ekipa, oseti taj neki drugačiji odnos prema sportu. sportisti su, a ne sline. 

kada je faul, nema izležavanja nego se igra. nema simuliranja i jedenja govana. još da igraju bolji fudbal bila bi ih čista milina gledati. 

 

a njihovi preloženi navijači su mi ritanje od smeha svaki put kad ih vidim. 

 

 

što se ace informacije tiče, nekako sam počeo više da ga poštujem od ovog prvenstva jer se vidi koliko ozbiljno shvata svoj posao i da se sprema pred svaku tekmu. 

pogotovo kad može u istom danu da se uporedi sa pokojnim kovinjalom i ćoravim mijaljevićem. jedini njegov problem je što neke informacije ne ume baš da prezentuje kako bi želeo. večeras se istresao s nekim glupostima da je sudija bio čuvar plaže u zimskom periodu u nekom moronskom kontekstu, al to je rekao kao da nam saopštava neku relevantnu fudbalsku informaciju a ne pošalicu. 

 

 

KARAJ CIGANE NEKA ISPADNU, SVI NEKA ISPADNU!

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

LOL

Kad vec ne moze da pogodi vola, bar je asistirao fino, male su im sanse ali ajd'

I da ne bih se slozio da Ameri ne igraju lep fudbal, po mom misljenju jedan od lepsih na SP samo nemaju taj kvalitet u odbrani za nesto vise :/

Link to comment
Share on other sites

da mi je neko rekao da ću ovako ikada da se smorim zbog amera, rekao bih mu da se najede osiromašenog uranijuma. 

BUKVALNO TO JE TO!!!

znaci ja sam vristao i koprcao se po krevetu

edit: jbt al me istrosila ova tekma...je l moze neko da napise da li sutra prenose obe utakmice iz grupe na rts1 i rts2 ili ce izabrati jednu?

Edited by Atelas
Link to comment
Share on other sites

Zato sto su Gana po meni odigrali jednu od najbolje utakmice na ovo svetsko, i to protiv masinerije iz Germanija. 

 

Nemam ja nista protiv Germaniju, dominiraju ofc, ali ocu bar da Gana produzi dalje zato sto su mi ostavili ODLICAN utisak za sada :)

 

edit - padeze u kurac, skontacete sta sam hteo da kazem :D

Edited by tower-
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...