Dick Warlock Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Francuska govna se valjaju po terenu i ponosno dizu nacionalnu belu zastavu. Nemci im ne daju da disu. Mogli bi da se ugledaju malo na suparnika i promene stil igre iz nezainteresovanog u aktivan, pa da pritisnu istom merom vec na protivnickoj polovini, a ne da dva nemca naprave prodor po celom terenu kad hoce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 shirle! ja sam probao brazil 1 i T1 2+ za 500 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 razocaravajuca druga polovina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 jebeno drvo Benzema Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 tačno bih pljunuo televizor da je benzema dao ovo na kraju. noer zverka, nemci mašina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Jos brazil prlz, belgija x2 i holandija 1 1k > 6.2k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 (edited) ja sam želeo da sile antante sabiju agresora nakon 100 godina od prvog svetskog rata, ali prejaki su nemci jebote :D Edited July 4, 2014 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ja sam zeleo da Srbija kao clanica antante ucestvuje, ali prejak je Tole jebote :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 bas su jaki... ne moze da se stvori prilika protiv nemaca nikako, a cak i da prodje neki igrac, noer masina resava bez kapi znoja :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 svabe rutinski manje vise...a i ne moze se u polufinale a da ne dobijes nijedan karton...iz trikolora svih zajedno nisi mogao litru krvi da istreses... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 a i kad ima mnogo boljih igraca koji uopste nizu ni pozvani,videcemo nemce protiv neke ozbiljnije reprezentacije,mene iskreno nisu impresionirali igrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 najdosadniji mech do sada. Nemacka jeste bila bolja ali me nimalo nije fascinirala igrom, ali ok, to je subjektivno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Jeste da nije imao fazon 16 odbrana ko Howard, ali ako Nemci osvoje to je zbog Noera (figurativno, nemojte em na noz docekati :D). Covek nije normalan, ladan k'o spricer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 To zato što su Nemci Nemci. Dali su gol na vreme i odigrali su savršenu tekmu za njih, ne za publiku. Sekli su prilike za kontru faulovima na pola terena, igrali strpljivo i jedino što su fejlovali je to što nisu dali još koji gol, što je moglo da im se obije o glavu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 pa kad schurlle promasio onih par extra sansi...al u prvom poluvremenu su francuzi bolje igrali cini mi se...ajmo sad braca kolumbijci! btw, noer jeste car, al se plasim da ce mu se obiti o glavu sva ona istrcavanja, kad-tad ce pogresiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ne mogu da gledam ove kolumbijce... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ovo je prava tekma da hulk ima malo bolji prijem ovo bi bilo vec 3-0 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Au sta je ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 c c c. sad je brazil nasao da se razigra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 morace izgleda dzekson na teren,kuadrado podbacio poprilicno,morao je pasti gol u onoj kontri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 povraca mi se od kolicine ciganisanja na ovoj utakmici...plus sudija koji je debilcina Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 joooj kakva bombetina.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 ajdeeee jos jedan!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 bah... smor :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Kakva sjajna utakmica. Ovo je bilo uzbudljivo i pravo muski. Najinteresantnija utakmica na prvenstvu do sada. Onaj mali Rodrigez iz Kolumbije je neverovatan. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts