peja_ Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 pricas kojesta 2 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Muerte Posted December 12, 2013 Popular Post Report Share Posted December 12, 2013 Ovaj rur pun "stručnjaka" koji su imali "bliski susret" sa kerinom samo kad su ga jeli u kerećem hamburgeru u prodavnici brze hrane. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Poludeli od krvi hahahaha 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Koliko god smatram da se Muerte izbacuje svuda kao sveznaj, moram da se slozim sa njim ovde. Krvavo meso se daje psima da bi im se povecala agresivnost. :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 По причама неких овде добрих људи нема и људи не чине добра дела.....или се то изгледа не рачуна :) Ваљда гледамо онај 1%т који прави проблем као репрезентативан узорак :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 pozdrav iz smedereva! http://www.youtube.com/watch?v=Ts75WNVNC1o nigde nisam video toliko cudnih poredjenja kao na prethodnim stranama. Vidis gledam to, i ne znam sta vise u svom mozgu da prihvatim. Imao sam tri svoja kuceta, sad imam samo dva :( Posto mi je trece uginulo, jbg mator bio previse... Stvarno volim ove zivotinje ne kazem da ih mrzim. Ali postoji problem u Smederevu. Pre nekoliko dana kod rajfajzen banke zakacim 5 minutu borbe zene sa pudlicom i vucjaka kojeg je verovatno neko pustio, a sta znam mozda je i lutalica. U sustini Vucjak zgrabio pudlicu i ne pusta je. 5 Minuta zena udara tasnom tog vucjaka al ovaj nista... Dok nije udavio pudlicu nije je pustio. Posle iz cista mira onako sve krvav odlazi prema osnovnoj skoli Dimitrije Davidovic, gde deca vidim imaju odmor veliki... Zena place nosi onu pudlicu i otisla verovatno kuci sa njom, ili negde drugde... E sad, gledas sve to i razmisljas zasto onaj narod stoji i gleda sve to, zasto sam ja samo pozvao miliciju da dodje koja je dosla posle sat vremena... Ne znam ni dal je vucjak neciji ili nije, al znam da postoji zakon koji bi mi jebo mater da sam tog vucjaka napao, i cela masa nije htela uopste da pomogne jer pudlica nije imala sanse, a niko za kuce ne verujem da ce da se cima i da spasava, jer opet postoji ono drugo da ne smes kucetu nista da uradis. Ono sto je mene vise potreslo je da ce moje dete sutra dan da ide u tu skolu, i da taj vucjak kolki je moze iz cista mira da uhvati neko dete ispred skole i da ga tako ne pusta dok ga ne rastrgne ubije etc... U tom momentu setim se da je Jasna Avramovic rekla 50000 svakom gradjaninu kojeg kuce ujede na ulici... Ne zelim da stvorite sliku o meni da ja hejtujem pse. Volim ih, tri dzukca sam ja sa ulice pokupio, vakcinisao. Sad na placu su vezani, ali ih hranim i setam, brinem o njima i igram se sa njima. Iskreno treba resiti i ukloniti pse lutalice sa ulica. VIdim inace da je Azil kod gradskog zelenila, sluzi tamo civilnu vojsku kao automehanicar :D Jebote koji tamo lopovi rade to je neverovatno, pre nekoliko godina sam ja cak slao informacije Vecernjim Novostima, kolko su platili vozilo - Pauka da kupe automobile :D Prvi dan kad je inace krenuo u rad, uhvati dzipa nekog besnog, odveze i kako krenuo da ga spusta pukne strela i ode cela hauba.... Kapiram i zenu kad kaze 10 miliona dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 kali brat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 (edited) Ljudi, te price za kerove krvavo sirovo meso itd su mit, ne mogu da verujem da neko veruje u to pobogu.. takodje ne moze pas da poludi kad oseti krv, kad ubije/ugrize, to je isto neverovatna glupost. Moje kuce jede krvavo sirovo meso, pitovi iz borbi koji su ubili par kerova i "osetili krv"maze se sa bebama Edited December 13, 2013 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 i ja mislim da to sa krvlju nema veze, pa nisu to povampireni kerovi zaboga... znam pse koji povremeno pojedu malo zivog mesa jer he to zdravo za njih i normalni su a tacno jr da mogu i zivotinje da polude isto kao i ljudi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nevrstahp Posted December 13, 2013 Popular Post Report Share Posted December 13, 2013 sta vi znate niste vi bili tu kad je devedesetih neki ker poludeo od krvi i onda je muerte morao da izvadi prangiju i saspe mu 3 metka u grlo 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Niz grlo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 kladim se da je taj ker bio komunjara 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Можда не комуњара, али свакако њихов наследник! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 sigurno nije bio purijev pas! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Ljudi, te price za kerove krvavo sirovo meso itd su mit, ne mogu da verujem da neko veruje u to pobogu.. takodje ne moze pas da poludi kad oseti krv, kad ubije/ugrize, to je isto neverovatna glupost. Moje kuce jede krvavo sirovo meso, pitovi iz borbi koji su ubili par kerova i "osetili krv"maze se sa bebama Imaju dve skole misljenja - naravno suprotne. Jedni kazu da je mit, drugi kazu da krvavo meso zna da povecava agresivnost kod sisara koji ga konzumiraju redovno u "velikoj" kolicini. Sta je istina, ne znam - ali naginjem ka tome da verujem da takva ishrana kod predatora kakav je pas podstakne instinkt. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 ma tripuješ bre, kakva agresivnost kod sisara, to možda samo uzmu više da laju, ne napadaju nikoga. mislim, pogle ćelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 celo, reko ti proda da si sisar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts