Highl1 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 11 hours ago, tortky said: srsly ako treba nekome, pošaljite mi PM osim ako treba zverku, njemu neću da pošaljem pošalji i meni kad stigneš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 (edited) +1 , ako moze :) Ne freelancujem punu godinu, vratio bih se malo. (Do sada sam korsitio Skrill, pa ako ima nesto novo voleo bih da znam ...) Edited September 21, 2018 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted September 22, 2018 Report Share Posted September 22, 2018 VOTE YES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 On 9/1/2018 at 11:51 AM, tortky said: srsly ako treba nekome, pošaljite mi PM osim ako treba zverku, njemu neću da pošaljem Pošalji i meni kad budeš mogao. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 već prežvaka priča, al ajmo još jednom. Da li Payoneer išta reportuje lokalnim vlastima (kod nas, ili isto u EU, jer imam trenutno nalog u Nemačkoj), i da li postoji ta cifra preko koje ne treba preći da se negde ne trigeruje ta prijava poreza? Znam da ništa neće biti do 10-20k e godišnje, ali me zanima za veće cifre. ako je iko išta načuo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 2375000 dinara je limit za fizicka lica, preko toga ne bi trebali da prelazite. U slucaju da predjete, ako dodje poreska, mogu da uzmu sve vase finansijske izvestaje od banke bez pitanja. na iznos koji nije viši od šest prosečnih godišnjih zarada, primenjuje se poreska stopa od 10%; na iznos koji je viši od šest prosečnih godišnjih zarada, primenjuje se poreska stopa od 15%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 6 hours ago, Zr.ninja said: 2375000 dinara je limit za fizicka lica, preko toga ne bi trebali da prelazite. U slucaju da predjete, ako dodje poreska, mogu da uzmu sve vase finansijske izvestaje od banke bez pitanja. na iznos koji nije viši od šest prosečnih godišnjih zarada, primenjuje se poreska stopa od 10%; na iznos koji je viši od šest prosečnih godišnjih zarada, primenjuje se poreska stopa od 15%. to je limit za ekstraprofit i kad si preduzetnik u PDVu, do te cifre plaćaš 10%, sve preko 15%. I to nije baš odgovor na moje pitanje :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts