ZoljaRS Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) Volim grille ;D Edited January 9, 2014 by ZoljaRS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Chi-To je odlican tenk :) malo je sporiji od drugih medijuma na svom tier-u, u smislu da sporije razvija maksimalnu brzinu, malo su mu smanjene manevarske sposbnosti zbog toga, ali je odlican tenk, ima fenomenalan top i fantastican rof kojim pokriva omanju alfu :) doduse ta alfa je ipak prosecna za njegov tier :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Uzeo sam obj 268 i nervira me što sada ide period navikavanja :D obj 704 je zmaj od tenka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Btw, sto ljudi drze wot na srpskom, zar im nisu malo bzvze ovi izrazi kad se prevedu sa engleskog...meni bi to bilo kao da imam instaliran win na srpskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Nema to bas veze s vozilima :) Elem, mislim da se igra tako instalira po default-u kad je skidas s neke nase IP adrese pa se vecina ni ne potrudi da promeni. Meni se jednom tako instaliralo i usao u igru i kao sve mi nesto cudno, pa sam tek posle skontao da je to u pitanju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Nije sigurno default, instalirao sam nekoliko puta i nikad nije bila na srpskom, mora da ima neka opcija da se izabere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Aha, sad sam je pokrenuo na poslu - po defaultu kad startujes instaler ti izbacuje da odaberes jezik i odabran je srpski, ako ides samo logikom "next, next, next..." ima da zavrsis s WoT-om na srpskom :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Je l' igra neko ove nove nemačke TDove? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Btw, sta koristite od equipmenta, ja uzeo samo mrezu reda radi, ne znam koliko su ostale stvari korisne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Зависи од тенка. Ја нпр. на руске хевије стављам оне набијаче и вентилацију. На хелкету имам набијач, бинокуларе и још једно оно за визију не могу да се сетим како се зове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Teleskop. :P Ja metno na IS-a kamuflazu.Jer mi posada nema jos ni prvi skill na 100 (tek 85%, mada repair je u pitanju, tako da bi i bilo dobro da postavim ventilaciju). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Btw, sta koristite od equipmenta, ja uzeo samo mrezu reda radi, ne znam koliko su ostale stvari korisne pa da zavisi od tenka, sad recimo na lovce američke sa kupolom nabijač, binakulare mrežicu, na hevije opet zavisi od tenka uvek stavim nabijač i ventilaciju a na francuze i poboljšani mehanizam topa, na artije isto nabijač i poboljšani mehanizam i na arti koji nije otvoren ventilaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 pazi Dule, zavisi do tenkica :) dobro ti je da onu opremu koja se seli (kamuflaza, bino + ona kutijica za alat) imas od svega najmanje po jednu (npr. imam ih vise komada koji mi sluze kao kompletici, pa ih selim po potrebi od tenka do tenka), dok ti ovo drugo zavisi od tenkica i jos par stvari (po meni) :) npr. na vecinu mediuma obavezno stavljam ramere, zato sto medijumima rof uzasno znaci, izuzetak u toj prici mi je bio cromwell, koji ima takav rof da mu je stvarno suvisno dodati i ovo, pa je dobio ventilaciju :) inace na vecini kasnijih tenkova ventilacija + rameri su mi maltene obavezna oprema :) treca stvar varira od tenka do tenka, sto zbog performansi istog, sto zbog tipa istog :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoljaRS Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Bino i mreza... obavezno. Ostalo, po potrebi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjolica Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 koji su vasi utisci sa ova dva td-a,koje su im prednosti i mane kada je clanwar u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 pa pazi, po onome sto sam nacuo uskoro (tj. sledeci patch) ce oba td-a koja si naveo dobiti nerf. cini mi se da ce im smanjiti dmmg malo i malo povecati reload time :) inace prednosti i mane: obj 268 mobilan jako - poprilicno busan ako umes da gadjas :) e3 odlican frontalni oklop i dobra alfa - trom, ako ga zaobidjes, nema mu pomoci. mozda gresim, ali to je makar moje subjektivno vidjenje :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Ja igram 268. Nema smisla da ga nerfuju, ionako se razmišljam kako je samo za trunku bolji od 704. a ima manji camo.... plus manja elevacija/depresija i bukvalno ne može da pomera cev levo desno, znači stalna pomeranja i resetovanja binoa i kamuflaže :/ Nemoj da me shvatiš pogrešno, super je tenk, bije kao lud i 80% vremena ne razmišljaš gde pucaš neki tenk (mausa u kupolu od napred bušiš) :D i ima najveći DPM od svih TDova. Samo nisam osetio značajno poboljšanje kada sam ga uzeo, samo malo menjanje stila igre :) 704. je kriv jer je OP tenak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Ja mislim da vecinu td-a treba nerfovati malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Naravno, ja mislim da ruske hevije treba nerfovati :D Ali mora da postoji "krug" ishrane, odnosno pravila ko treba da bude jači u kakvim situacijama :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegedis Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Sto se tice nerfa , TD je TD i to je njihova prednost jad dmg los hp i armor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 268 ili e4 to su moji favoriti Ja mislim da vecinu td-a treba nerfovati malo:) prvo su svi kukali nerf arty pa su onda td-ovi popizdeli sad svi viču nerf td, od kad su nerf aty td-ova kolko oćeš i partije se pretvorile u čist kamperaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 268 je po meni keva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ја бих само да кажем да је топ на бишопу неномално добар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Je l' igra neko ove nove nemačke TDove? :)Igram ja novu liniju, mnogo mi se svidja Nashorn, za VI ubija, top mu je odlican, probijam IS-3 spreda samo takoAli VII tier je sra**, dok ne uzmem zadnji top, tesko da cu imati neke dobre runde, posto ubacuje ga MM u VIII zbog ''dobrog'' topa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Btw, nervira me sto je uglavnom stock verzija sledeceg tiera ista kao researchovana verzija nizeg tiera...tipa tigar II je skoro isti po statovima kao kec...mogli su to malo drugacije da odrade, da se oseti veca razlika pri prelasku na veci tier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts