Faramir Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 imas neki princip rada (ne primenjujem bas dosledno isti, ali sam vidjao ljude koji to rade), u zavisnosti od tenkica - prvo je na komandiru perk sesto culo, a svi ostali clanovi posade imaju nesto tipa repair/cammo, posle toga stavljaju biu, pa onda na trecem skillu/perku ide na komandiru ono sto su ostali imali kao prvi, a njima kako kome kako sta :) itd. mislim da nisam previse konfuzno ovo otkucao :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 btw, koije skillove za francusku medium posadu s obzirom da je malo specificno jer ima samo 3 clana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 prvi skill: lampica, 2 kamuflaze(mozes uzeti gunneru snap shot ako hoces) 2: bia 3: camo, dead eye, smooth ride, posle toga ces vec znati sta ti treba Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 znaci repair nista...ok, i to mi je dosta, tnx:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Pa u skautu kad dodjes da treba da popravis gusenice uglavnom znaci da si vec mrtav :) Nije da ces izdrzati tih 5-10 sekundi koliko treba za to... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 koji drugi skill za americki heavy, idem na t29, prvi sam svima stavio bia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Pa pazi imas vise opcija, u svakom slucaju - komandiru bi koristilo sesto culo, sta god dalje da budes radio sa tom posadom, taj skill ce ti biti koristan. Sto se ostalih tice mozes stavljati svasta nesto, naravno sve to zavisi od tvog stila igranja, ja ti preporucujem da ubacis popravku najmanje na 2 clana posade, preferirano na 3. Opet kazem, to sada sve zavisi od tvog stila igre, malo je nezahvalno da ti preporucujem tu sta ces i kako raditi :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomija Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 @Dule_smor Meni je T29 iskreno jedan od najboljih tenkova tier za tier u igrici (ako ne i najbolji ), Imam oko 66% pobeda sa njim i tenk stvarno dominira ako udje kao Top tier, pa ovo su moja misljenja kako treba usvojiti skilove za posadu pa ako ti se svidi uzmi i ti nesto slicno.. Commander-u mislim da mora prva da bude Sixth Sense, jer uvek trazim da imam neku prednost nad protivnikom a mislim da je jedna od takvih da znam kad mi je tenk spotovan. E sad sto se tice ostalih clanova za prvi skill mislim da za svaku posadu Heavy tenka moraju da imaju repair na 100%, iz razloga sto je svaki heavy tenk generalno najsporije vozilo na mapi i vrlo je podlozan artiljerijskoj paljbi, takodje ako se nadje neki malo boljli igrac gledace da ti skida gusenice kako bi bio imobilizovan sto duze kako bi bio laksa meta svima i upravo iz tog razloga treba imati sto bolji repair crew da bi podigli nazad gusenice i pomeriti se u zaklon. Jos razlog da ti svi imaju Repair jeste da ti brzina popravke zavisi od broja clanova posade koji imaju Repair na 100% (npr ako 6/6 clanova posade imaju repair na 100%, nece biti popravka gusenica 12sec vec 6sec itd.. ) Sto se tice drugog skilla, dok gruvas drugi skill naravno logicno je da imas Skill-ove a ne Perk-ove jer oni su tek moguci kad se dignu na 100%, tako da krenem redom: Komandir - Repair ( Za to isto mislim kao i ranije.. ) Gunner - Snap Shot ( Jako bitno po meni kod svih tenkova koji imaju veliki Aim Time, pa i kod ovog jer zelis sto pre da opalis i sto preciznije. ) Driver - Clutch Braking ( Medium i Light tenkovi ce zeleti da te obilaze i da ti pucaju u stranu ili u zadnji deo tenka pa zbog toga je ovaj skill jedan od mogucnosti da dobijes prednost protiv njih i da ih izmanervises ) Radio - Situational Awareness ( Mislim da je najbolji od skill-ova na raspolaganju za radio operatera i daje ti vecu sansu da spotujes protivnicki tenk pre nego sto on tebe ) Loader #1 i #2 - Za njih sam uzeo bilo koji skill,mislim da sam uzeo Firefighting, cisto da bi malo poboljsao sansu da ne izbije pozar, ili to ili mozes Camo, mada nema to toliko veze jer je ipak ogroman tenk.. Kada sam nagruvao drugi skill do 100% i skupio dovoljno exp-a na trecem, dropovao sam skillove i uzeo isti prvi skill samo sto sam za drugu uzeo Brothers in Arms (naravno pazio sam da drugi skill bude 100%), a za treci (koji i dalje budzim sam uzeo iste skillove kao sto sam ovde napisao za drugi.) Tako da je to otprilike onako kako ja razmisljam o crew skill-ovima za T29, nadam se da sam ti barem malo pomogao u odlucivanju, pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 hvala na savetima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 U principu, rekli smo ti isto :) Ja htedoh da budem umeren i da ti dam slobodu da pored sestog cula dodas jos nesto prozivoljno, ali da akcenat bude na popravkama, on ti je rekao da stavis svima popravke i naravno komandiru sesto culo :) Poslusaj nas, za HT zaista ume jako da znaci :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Sta da stavljam japanskoj medium posadi...uzeo repair kao prvi svima, sad cu da dropujem i uzmem 6th sense komanderu, ne znam dal se isplati da uzimam safe stewage, deadeye gunneru i loaderu? A driveru da uzmem smooth ride? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 kad ne znas sta ces uvek ostavi popravku :) 6th sense je obavezno, safe stowage ako si primetio da ti ammo rack cesce strada, ako loader vrsi funkciju radio operatera uzmi situational awareness, bolji view range je za mediume mnogo koristan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 znaci nista spec onda, posto mi ammo pukao 2 puta mozda...6th sense, repair, snap shot i smooth ride Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 sta ste stavili posadi na pantheru 8.8 od skillova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Premium tenk, koristis posadu sa standardnih tenkova? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 a mislis da prebacim sa nekog german mediuma koji ne pikam...pa mogu i to, al mi nekako bolje ovako:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Ne da prebacis, nego posto je premium tenk, mozes da koristis bilo koju posadu sa nekog drugog tenka bez penala pod uslovom da su ista kategorija i nacija. Znaci imas E-75 ali imas i Lowe. Posadu iz E-75, posto odigras x2 partiju u njemu, prebacis u Lowe i odigras x2 partiju sa njim da ubrzas treniranje posade za E-75. Iako posada nije trenirana za Lowe i dalje ce moci da koristi sve sekundarne vestine kao da je 100%. Na to sam i mislio, Panter 8.8 je premium tenk, znaci nema svoju posadu vec koristis neku drugu posadu sa nekog standardnog nemackog mediuma. Tako svi rade, osim ako ti nije vazno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 ah, noob sam, nije mi ni palo na pamet to...a i cimanje mi je da svaki cas prebacujem posadu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 imas dugme koje ti prebaci celu posadu nazad na tenk xD znaci jednom setujes lowe i e-75 i posle samo kliknes return crew ;), opcija za to se nalazi na dugmetu iznad komandera Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 lol, glup sam ispao opet...ja recimo imam utreniranu posadu na t34 premium, ali kad nju hocu da prebacim na t29 onda mi racuna onaj penalty...a posada sa t29 moze da vozi t34 bez penaltija...sto nisu stavili da to funkcionise u oba smera bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Tako što kada si kupio t34 je trebalo da ubaciš tu hevi posadu u njega odmah :P ne da bildaš dve posade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Ti Dule da ne pocinjes da igras ove moderne tenkove sto izlaze, tu vec ima rpg elemenata sto se tice posade. Bice "Sto bre ovaj tenak ne radi dobro a stavio sam mu komandira iz artiljerije" :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 Tako što kada si kupio t34 je trebalo da ubaciš tu hevi posadu u njega odmah :P ne da bildaš dve posade... jbga, sad kasno, uopste mi nije palo na pamet da tako mogu da koristim premium tenk iako pise lepo:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 mada glupo im je taj sistem, ja nisam imao nijedan americki heavy kad sam kupio t34, morao sam sa nekom posadom da igram da stavim bia na type 61? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 bia na svaki tenk generalno moji skilovi na komanderu su ti ovako: sixth sense, bia, mentor ostale skilove stavljam u zavisnosti od tenka lt: camo, bia, mt: skill, bia, cammo/rep ht: skill/rep, bia, rep/skill ovako su meni skoro svi tenkovi Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts