Jump to content

Teslion


ПУТИН

Recommended Posts

Poslednjh meseci sam nekako došao u dodir sa ovom temom, tačnije preko ortaka i njegove ribe, ciji je ćale dole navedeni naučnik, sigurno naš najperspektivniji u ovom trenutku, a opet, sa druge strane, izuzetno cenjen u svetu. Imao sam dosta poteškoća pokušavajuci da sagledam sve aspekte koji su mi bili predočeni, zato sto se radi o nečemu sto prevazilazi čulno, a i zato što sam ja laik po pitanju svega ovoga. Dotični gospodin se već 30 godina bavi pronalazaštvom, a poslednjih 15 isključivo Teslinim radom. Navodno je, kako mi je rečeno, u jednom trenutku došao do nekih stvari kojima se i sam Tesla bavio, a koje nije ispitano do kraja i definisano u praksi. Ja sam pokušao donekle da prenesem delić mnogih tema kojima se on bavio, i to sam hteo ovde da podelim sa vama. Nemojte mi zameriti ako bude nekih delova koji su nejasni, zato ćemo diskutovati. Koristio sam više izvora prilikom prikupljanja podataka. Od usmenog, preko brošura i specifikacija koje se odnose na sam proizvod, do samih predavanja inž. Marjanovića koja sam postavio u linkovima na kraju ovog posta.

 

 

 

 

"... ono što me je impresioniralo kao lepše od bilo čega drugog  je otkriće stacionarnih talasa koje sam načinio 1899.,

a koje je pokazalo da cela planeta na kojoj živimo, uprkos svojoj nepojmljivoj veličini,

može biti naterana da odgovara treperenjem na najtiši šapat ljudskog glasa..." - Nikola Tesla
                                                              

 

 

 

Inž.Goran Marjanović se bavi Teslinim radom, intezivno poslednjih 15 godina. Ima pristup kompletnom Teslinom naučnom opusu (teorijskom i eksperimentalnom), njegovom dnevniku i dr. Uspeo je kroz mnoge eksperimente, u manjoj razmeri, da dokaže većinu njegovih tvrdnji, ali i da ode korak dalje. 

 

Naime, uspostavio je novi kosmološki model, Model Kvantirane Gustine Energije (KGE), nešto po principu Mendeljejevog periodnog sistema elemenata, samo što se on fokusira na gustinu energije svega sto nas čini i okružuje. U tom svom sistemu, uspeva da definiše sve oko nas, mikro i makro kosmos, i da svemu dodeli pripadajuću vrednost. U tom sistemu, nakon fotona, postoji određena šupljina, odnosno prazno mesto, entitet koji ima svoj kvantni nosioc i svoju gustinu, ali do sada se nauka nije bavila istraživanjima u tom pravcu. 

On se usredsredio na rad sa "nehercijanskim talasima", kako je Tesla govorio, talasima koji se nalaze u opsegu od 20.000 Hz do 6 Hz.  To su takozvani Teslini skalarni, stacionarni talasi, koji  kako on kaže: "Zauzimaju važno i do sada nepopunjeno mesto na skali poretka razumevanja prirode. Oni su dimenziono bogatija forma energetske vibracije od svih nama poznatih Hercijanskih elektromagnetnih talasa i njihovih modifikacija, razlikujući se svojom specifičnom energetskom strukturom i posebnim kvant nosiocem njihovog prostiranja - stabilnim objektom nazvanim - Teslion. Tek sa aspekta modela KGE su nam konačno razumljive izjave Nikole Tesle po kojima se on u svojim najvažnijim otkrićima bavio "Ne-hercijanskim" talasima koji su skalarni, longitudinalni EM talasi, koji se dakle ne samo kvantitativno, po frekvenciji, već bitno kvalitativno razlikuju do svih nama poznatih "Hercijanskih" vektorsko-transverzalnih talasa. Prema tim saznanjima, kvant nosioci Teslinih "Ne-hercijanskih" skalarnih talasa - Teslionisu na višem nivou kvantiranosti (k=9) od fotona - nosioca poznatih "Hercijanskih" EM talasa (k=8),

što znači da njihova talasna forma seže dublje u domen duhvnog aspekta naše realnosti.* Takav kvalitet omogućava interakciju  Teslinih talasa sa suptilno energetskim aspektima bića (emotivnim, mentalnim, astralnim, duhovnim), jer je njihova koherentnost sa bio-strukturama čoveka mnogo veća od hercijanskih elektro-magnetnih talasa.

 

 

Na moje pitanja koja je brzina kretanja tesliona, rečeno mi je da je on dva i po puta brži od fotona, i šta se nalazi nakon njega, postoji li nešto što ima još veću brzinu od toga, rečeno mi je da sam teslion "zadire u duh", i da se nakon njega nalaze "misao i ideja".

 

prostiranje%2Btalasa.jpg

 

 

mapa%2Bprostora.jpg

 

http://www.youtube.com/watch?v=SvcHyHlsS_8

 

 

 

 

                                                                                           

 

 

TeslaGen  T-7 - generator Teslinih sklarnih talasa



Marjanović koristi princip pojačivača, rezonantne kutije, i pravi teslinu dodatnu zavojnicu (extra coil), koju opet ugradjuje u uredjaj koji konstrui[e, i uz pomoć kojeg generiše Tesline talase.

On funkcioniše na suptilnom-energetskom ( u ezoteriji: astralno-mentalnom) nivou, može se reći da ima odloženo delovanje, jer njegov uticaj nije zasnovan na elektro-hemijskim mehanizmima koji deluju na supstancijalno-ćelijsku strukturu tkiva poput raznih medicinskih preparata ili/i aparata. Dakle, može se reći da je TeslaGen harmonizator bio-energetskog polja, bioenergetski stimulator za očuvanje i unapređenje zdravlja. (Ima mnoštvo primera kako to izgleda kroz razne situacije koje ćete moći da vidite u video klipovima, čije linkove ću ostaviti ovde).

 

                                                                                                       T-7TS-TeslaGen.jpg

                                                                 

                                                                                                            TeslaGen T-7 - bio-energetska fontana

 

 

Njegov blagotvoran uticaj je detektovan posebnom dijagnostičkom tehnologijom PIP kamere (polikontrastne interferentne fotografije), koja omogućava vizuelizaciju bio-energetskih polja, beleži, nama nevidljive, promene u energetskoj strukturi.

 

 

 

 

GoTT-PIP.jpg

 

    Snimak klasične zavojnice i dodatne zavojnice

tesla-bild-3.jpg

 

Stručna analiza ovih snimaka koje je načinio prof. dr Ljubo Ristovski, došla je od strane kancelarije dr Hary Oldfield-a, tvorca PIP kamere i vodećeg svetskog autoriteta na polju PIP fotografije. Ona je potvrdila da: "ovaj uređaj definitivno kreira stojeći talas, verovatno skalaran po prirodi, emituje bljeskove energije zelene po boji koji se u domenu komplementarne medicine i alternativnih (bioenergetskih) metoda lečenja najčešće povezuje sa  isceljujućim  zračenjem, energetskim balansom i blagostanjem. Ta vrsta zračenja pripada centralnom delu bio-energetskog spektra, ima stimulativno dejstvo i dovodi biosisteme u energetski balans."

 

Iste efekte prof. Ristovski je zabeležio PIP tehnologijom na piramidalnoj građevini planine Rtanj (možete videti na slici iznad), što ide u prilog tvrđenju da je zavojnica T7 uređaja TeslaGen koji generiše Tesline talase konstruisana po istim principima piramidalnih struktura (energetskih centara) koje održavaju rezonancu sa prirodnim vibracijama i kosmičkim tokovima energije.

Zavojnica T7 uređaja TeslaGen, konstruisana po Teslinim principima, pored uslova elektro-magnetne rezonantnosti, ispunjava uslove opšte-kosmičke saglasnosti, delujući kao višedimenzionalni rezonator i koncentrator suptilno-energetskih fenomena, koji interaguje sa objektima višeg stepena kvantiranosti od fotona, sub-plankovim entitetima i drugim još suptilnijim fenomenima iz domena duhovnog aspekta naše realnosti. Poput piramidalnih i njima strukturno srodnih objekata, TeslaGen emituje inteligentno energetsko polje koje pojačava (amplifier) prirodne vibracije i tokove održavajući rezonancu i sklad sa osnovnom vibracijom Zemlje....


 

http://www.youtube.com/watch?v=H68u9ZR6u9w

 

 

 

http://dzonson.wordpress.com/2011/08/24/goran-marjanovic-brzina-svetlosti-i-maksvelova-konstanta-relativna-relativnost/

Edited by Benny Blanco
  • Downvote (-1) 4

 

 

Link to comment
Share on other sites

lik je izvalio da postoji energija ili talas koji je jos brzi od fotona. i to 2.5 puta. i po teslinom principu dvostruke zavojnice je konstruisao uredjaj koji je generator tih teslinih talasa. na osnovu energije koju emituje taj apart formira se bio-energetsko polje koje znatno pozitivno utice na ljude, zivotinje, biljke, vode bla bla. vraca organizam u neko izbalansirano stanje. navodno je to fontana mladosti uredjaj koji je tesla hteo da napravi.  jos jedna interesantna stvar vezana za taj teslagen, je to sto i nakon gasenja, on nastavlja sa radom jos pola sata, sto nije svojstveno nijednom uredjaju danas. otkrio je neku energiju, talas koji zadire u duh. brze od toga je samo misao. to su mnogo vece brzine od brzine svetlosti. i tu teorija relativiteta biva ogranicena. ta energija je potvrdjena u svetu i dobila je ime teslion.

  • Downvote (-1) 1

 

 

Link to comment
Share on other sites

 jos jedna interesantna stvar vezana za taj teslagen, je to sto i nakon gasenja, on nastavlja sa radom jos pola sata, sto nije svojstveno nijednom uredjaju danas.

 

da, zato sto kad nesto iskljucis treba da se iskljuci.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

pa i ne bas... iskljucis ga i pomeris, recimo, u drugu prostoriju, energija koju emituje nastavlja da kruzi na tom mestu jos narednih pola sata, bez obzira na to sto je izvor pomeren. inace, ne postoji ogranicenje, tj. odredjeno vreme koje moze da se provede u blizini aparata. ne postoje nus efekti. nije stetno zracenje.

Edited by Benny Blanco

 

 

Link to comment
Share on other sites

podsetio me je na situaciju kad sam se sažalio na nekog nesrećnika i pustio ga da mi održi prezentaciju za neki filter za vodu. uzeo je čašu česmovače i spustio u nju dve elektrode za elektrolizu. kad je upalio aparat, u čaši su se naravno izdvojili joni, i pojavilo se dosta nečega neke bakarne/braon boje. i tu sad lik poentira: eto, vidiš, ta braon materija, TO SU FEKALIJE KOJE DOSPEVAJU U VODOVOD I MI TO PIJEMO!

 

yaoming


beni, trebalo je malčice da paziš na fizici i hemiji u osnovnoj, pa ne bi mogli da ti prodaju ovu pseudonauku

Link to comment
Share on other sites

pa dobro, mogu da razumem skepsu, i ja sam jako skeptican prema stvarima sa kojima nisam imao dodira ranije. radi se samo o veoma ozbiljnim ljudima. ovaj gospodin je zajedno sa cerkom radoja jankovica, nekadasnjeg konzula kraljevine jugoslavije i dugogodisnjeg prijatelja nikole tesle, i sa jos nekim naucinicima otvorio kosmoloski centar nikola tesla, koji se bavi teslinim radom, a glavna ideja im je da naprave u beogradu toranj po uzoru na onaj u kolorado springsu. postavio sam dva videa koji traju po sat vremena, ne bi bilo lose da se prvo to pogleda pre bilo kakve ozbiljne diskusije. znam, sve se ovo desava u srbiji, i pretpostavljam da najveci otpor nastaje prvenstveno zbog toga...

 

jebiga, to sto sam ja laik, i sto nisam mozda najvestije predstavio celu ovu pricu, ne znaci da se radi nekakvoj gluposti. zato sam i postovao ovde.

Edited by Benny Blanco

 

 

Link to comment
Share on other sites

У принципу је лоше код оваквих емисија што доведу једног саговорника, који обично прича нешто што 99% нас не разуме, те можемо само да гледамо са максималном скепсом или слепим веровањем, без присуства неког додатног критичког мишљења које дотични може да побије. Идеално би било да су била још два госта, који су се макар мало упознали са радом и претходно разговарали са дотичним, па да суоче мишљења укратко у емисији.

 

И где нађоше да праве тај ПИП снимак за неку планину и само ставе Ртањ...

Edited by brue
Link to comment
Share on other sites

Na osnovu toga sto nigde ne mogu da nadjem tehnicko objasnjenje funkcionisanja, samo neki mumbo jumbo ovog tipa: 

 

Harry Oldfield invented PIP in the late 1980s, using microchip technology. Oldfield developed 
a scanner that could provide a real time, moving image of the energy field. He believed that the 
future of diagnosis lay in finding an effective scanner that can see imbalances in the energy 
field rather than disease in the physical body. 

 

Iskreno, ovakva objasnjenja mi vredjaju inteligenciju. PI fotografija je izmisljena koriscenjem mikrocip tehnologije (lol). Oldfild je razvio skener koji omogucava prikaz pokretne slike energetskog polja. Na kojim tehnoloskim principima funkcionise? Koje energetsko polje (postoji vise vrsta energije) snima i na koji nacin? Zasto disbalansi u energetskom polju dovode do oboljenja?

 

Ovo je nauka, ocekujem naucno objasnjenje, a ne neke price o bio energetskom polju.

Edited by Kung Lao
  • Upvote (+1) 1

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

ja sam skapirao da je doticni Oldfild napravio PI fotografiju na osnovu Kirlianove fotografije. Trazio sam po netu nesto vise, cinjenica je da nema bas puno podataka o samom tom procesu, sto po meni, ne mora da bude diskreditujuci faktor. Sa druge strane, radi se o tematici koja nije iskomercijalizovana, ali je itekako poznata u naucnim krugovima, koliko sam mogao da primetim. 

 

Ako te zanima, dosao sam do studije u kojoj Goran Marjanovic objasnjava kako je dosao do tog otkrica.

Meni je bilo izuzetno interesantno da procitam.

 

http://users.beotel.net/~gmarjanovic/teslionsrp.pdf

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...