Sajro Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 sranje je sto skidaju, meni su sklonili posle nedelju dana :D Wtf, alpha je vremenski ogranicena? Upravo sam i ja dobio access, mada meni je stigao i mail etc ali mi nije jasno ovo da "skidaju" - ne mogu da nadjem nikakav info o tome, recimo koliko dugo cu imati pristup alphi, a vazno mi je jer trenutno ne mogu da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Nisam ni ja cuo ni za kakvo skidanje. Stoji mi evo vec 8 dana bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Hm izgleda mi se izbagovalo nesto, nemam pojma. Dva dana nisam mogao da udjem, sad gledam, imam alfu i radi sve kul, nikakav mail nisam dobio u medjuvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Shomi vanisher! SJAJNA JE IGRA, TAMAN KAKVA TREBA DA BUDE DA SE UDARATE I SA IMA MAP SCENARIO Izbacio bi i talente da se ja pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Nisam ni ja cuo ni za kakvo skidanje. Stoji mi evo vec 8 dana bez problema. Hm izgleda mi se izbagovalo nesto, nemam pojma. Dva dana nisam mogao da udjem, sad gledam, imam alfu i radi sve kul, nikakav mail nisam dobio u medjuvremenu Meni se to desilo u ranoj fazi HS bete na jedan dan, neki bag. Ali da, po svemu sto sam uspeo da izguglam nema skidanja - kada dobijes alphu to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 e jebo vas sad ocu i ja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 GDE SU LJUDI DA SE IGRAMO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Mislis da odes na invis?! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 lose je uradjen chat, ne primecuje se uopste kada neko pise nesto niti ima onu opciju da zasvetli kada te neko wispuje (sem kada si alt tabovan) :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Igr'o sam pre, jos davno davno (fazon dobio sam alfu u prvoj turi jos pre xy meseci) i tad je bilo onako, mnjeh. Sad je vec puno bolje, odigrao sam jedno 20ak partija i zabavno je skroz, tuca 24/7, sem kad upadnu neki paraplegosi u tim koji tripuju da bleje na lejnu celu partiju k'o da je igraju LOL, lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 ma dajte tu alphu vise majku joj jebem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 (edited) Uopste se nisam interesovao za igru dok mi nije stigao alpha invite tako da sam uleteo u celu pricu bez ikakve ideje sta da ocekujem ali moram reci da sam se prijatno iznenadio... igra je prekul. Malo smara trenutni "f2p" model, nema besplatnih heroja, samo besplatna nedeljna rotacija, heroji su jako skupi etc ali mozda se to promeni do release-a jer trenutno igra jedva da ima 30 heroja pa cene i to sto nista nije dz kao ima smisla. Edited October 28, 2014 by Sajro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Jel' Diablo i dalje jashe konja? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 upravo stiglo op op :D Aleksandar - Welcome to the Heroes of the Storm™ Technical Alpha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 (edited) arrrghhh : D dobio konacno i ja o/ Edited October 29, 2014 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 (edited) Primetih malo pre attachovanu alphu na svom b.net nalogu, instalirah ali u klijentu je Play dugme sivo i pise sorry you haven't been invited to play hots yet. je l zna neko u cemu je problem? reseno: reset sifre na b.netu je resio problem. Edited October 29, 2014 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Jel dovoljno da čekam da mi se pojavi u launcheru igra, ili treba da se provera mail stalno (tj, da li sami dodaju igru kada smatraju da je zaslužuješ, ili mora prvo da se aktivira preko battleneta)? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 meni nije bila u launcheru, nego udjoj na b.net sajt i tu je vidih i kako sam kliknuo download client, pojavi se u launcheru . . a mejl i dalje nisam dobio btw, ajde dajte b.net id ko igra da se dodamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Ja nemam opciju da skinem klijent na b.netu :(, serem im se u čarapu Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 je l moze malo pojasnjenje za onaj tab ekran, takedowns su fakticki assisti , tj svi killovi u kojima sma ucestvovao ili? sta su onda total kills na dnu? i sta su mechanics? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 (edited) Takedown su kills+assists, a donji broj je zbir svih killova tvog tima. Mechanics je vezan za map objective - broj pokupljenih seedova, lobanja, onih relica i zauzetih shrineova. Edited October 30, 2014 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 odigrah dve partije, super je igra, totalni chill, prvu partiju sam izgubio i totalno me je bolelo dupe drugu partiju dobio i bio je dobar osecaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 ako neko oce da me doda da igramo i zaradjujemo 50% vishe expa nek me doda na bnet: stojser#1587 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) Thrall, Jaina, Izgubljeni Vikinzi, ranked, dve nove mape... :D Edited November 7, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Igram... ovja zeratul neka opchina izgleda :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts