Highl1 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 a Dallas? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 (edited) (2011. mi je bilo drago što neko nije osvojio, a to nije isto) :D Mada mi jeste bilo kul što je Dirk uzeo prsten. Edited June 13, 2014 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 http://fat.gfycat.com/DependableFixedChick.webm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Jebi bre Majami, gz SAS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 16, 2014 Popular Post Report Share Posted June 16, 2014 (edited) IDEMO!Svaka čast SAS-u, totalno zasluženo!ae Edited June 16, 2014 by алфа 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 А где је Ђинобиилиииииииииииииии !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 klasicna dominacija najlepsa kosarka... ali kako je krenuo furiozno dzejms, sumnjao sam u preokret :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted June 25, 2014 Popular Post Report Share Posted June 25, 2014 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Inače, LeBronče odustaje od poslednje dve godine ugovora, najverovatnije sa željom da isto učine i Wade i Bosh, pa da potpišu još jednog mega igrača za prostor pod capom koji im ostaje. Pitanje je samo da li će Wade da pristane na to, a ako ne pristane, onda Bullsi ili Rocketsi imaju najveću šansu da uzmu LeBrona. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Jos sat vremena do drafta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 http://nba-stream.com/live/nba-tv-live-stream/channel-1/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Bogdan u Phoenixu. Ovi indijanci pustili highlight Bojana Bogdanovica Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Navijao sam da doceka kraj runde i da ga uzme SA, oni da ga kale jos godinu 2, nisu klasican NBA tim, nauci nesto kvalitetno prilagodi se, odmeni Djinobilija kad ode u penzijuu i eto bajke za njega niotkuda :)) Inace, po meni, Filadelfija napravila dobar posao, dok je Cikago pocistio ceo seleri kep za Karmela ili Dzejmsa vrv, spremaju neku tesku mast ... Gledam sinoc draft vise u nadi da ce biti nekih trejdova i vecih akcija izmedju klubova, a ono nikad mirnije... Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 СА неће више бити тај СА када оде Грег Поповић. А колико видим он ће ту бити још годину макс 2 године :) Тако да и да је драфтован од стране СА му не би значило ништа :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mEMu1nNY-iU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 http://mondo.rs/a709466/Sport/Kosarka/Kralj-se-vratio-kuci-Lebron-Dzejms-u-Klivlendu.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Licimuri pederi demoni Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 fuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Mirotić potpisao za bulse, navodno 17m za 3 godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Sources: Love may be requesting trade to Cavaliershttp://www.foxsports.com/ohio/story/nba-kevin-love-may-be-requesting-trade-to-cleveland-cavaliers-072614:o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Боље да су довели Пекмена !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 :(mnogo se pucaju steroidima, mora nešto da oslabi... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Bedak :( Imao je potencijal da bude najbolji u ligi za koju kodinu ali ovo ce ga dosta usporiti Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts