Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Jel ima neko da mi preporuči koje cigare da pušim od kojih neću dobiti rak pluća lol

Е питај Вићу за савет.

Он већ дуже време пуши неке кожне цигаре, не жали се.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

Koliko si samo bolestan :(

ok, nisam siguran da si razumeo moj post, dao sam link na kojem mozes da potpises peticiju da se ukloni ovaj bolestan sajt (koji sam iz sprdnje rekao da je kreacija tebe i mendzija jer je bas bas bolestan).

• Downvote (-1) 1

When the going gets tough, the tough get going

Jel ima neko da mi preporuči koje cigare da pušim od kojih neću dobiti rak pluća lol

karelia slims, delitr troskove.

Ili krekolija slims

o dobar dan gospodine alchajmer!

• Upvote (+1) 2

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Bio  malopre do obližnjeg parka na Voždovcu gde treniram, kada ono u mraku 15-20 metara od sprava gde vežbam vidim neki klinci iznose neki šut prikolicama, varnice sevaju, bušlice bruje. Priđem da vidim o čemu se radi, a ono naši 1389 ili kako se već zovu postavljaju ''još jednu od nizu teretana koje će pokloniti voždovačkoj omladini'' . Naravno to što posao obvaljaju u ''trećoj smeni'' mi je dovaljan indikator da ni ovaj put nemaju dozvolu. Sve je to lepo i korisno, ali nemam puno poverenja u onaj posao koji obavljaju klinci i momci dobrovoljici po principu ''umemo mi to'' dok cirkaju piva pod okriljem noći, bojim se da neko ne nastrada ako se posao ne odradi stručno.

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...