Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Sinoc oko pola 3 legnem da spavam i cujem odjednom bam bam odnekle iz stana, posto su tu bile keva i baba ustanem utripovao sam da neko provaljuje i ustanem sve isproveravam, vidim sve kul krenem ka sobi i vidim kod wcu ispod praga crveno nesto kao da je vatra pomislih da tripujem ali cisto da proverim otvaram vrata a unutra dimcina i vatra iz ves jebene masine.Ugasim je iz struje posle 10ak sekundi razmisljanja ali krene da me zent hvata da ne eksplodira nesto,nekako uspem da masinu okrenem ka tusu upalim tus i ugasim je jedva.Nagutao sam se dima nisam mogao da spavam citavu noc,poplavio sam jebeno kupatilo ali srecom nista se nije desilo sta je moglo da bude :) Inace problem je jer je bas malo kupatilo i okretati masinu ka  tusu je bilo zajebano a morao sam da okrenem jer inace ne bih dohvatio tusem deo koji gori.

inb4 csb

inb4 ko vas jebe kad palite masinu nocu

• Upvote (+1) 1

Sada kada sagledam, pola 3 ujutro svi spavaju a masina u plamenu, da nisi primetio na vreme danas bi nam svima bio tezak dan i teski naredni dani.

Nema na cemu i iskreno se nadam da se nece ponavljati, imaces trosak sada da kupis novu masinu a nemoj ni razmisljati ako steta nije velika da je popravljas. Gorela jednom, gorece ponovo. Nemoj razmisljati, ako si u mogucnosti kupi novu a ovu baci u tri lepe..Ne bi masina eksplodirala vec bi doslo do kratkog spoja i nestanka struje u kuci/zgradi. Svaka cast jos jednom na brzoj reakciji.

Srecom ne lezem rano(bar neka korist od toga) a i imam poprilicno lagan san :D Inace posto nam je u korpa za ves u wcu ja sam prethodnih mesec dana tripovao da nesto iz nje mirise i stalno mracio kevu i babu a u stvari je to bila masina,nema od nje nista naravno jedino je ves ostao citav :) Prvi put vidim da postoji plastika iz bubnja masine i ona se skroz otopila sto je i mirisalo.

svaka cast za trn-a

a sto se tice problema sa kofeinom, obicno ljudi koji ga ne podnose sami sebe dovedu u to stanje jer jedan period zivota cepaju po 10 kafa na dan, i piju razna druga kofeinska sranja, tako se moja sveca sjebala, pa sad "kao" vodi racuna

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jebote tresete se od kafe, koje beogradske sise :tf:

Ja sam kad je bila kriza pio ciguru sa pecenim blatom, i viko daj bre jos jedno fildžanče!!

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...