mncu Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 jel probao neko mozda onu grand kafu bez kofeina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Koja je poenta te kafe? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Koja je poenta kafe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 da je pijes You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Da se iskenjaš i da te razbudi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 za nas koji ne podnosimo kofein a volimo ukus kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Šta znači "ne podnosiš kofein"? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 не подноси кофеинЧУДНА ЈЕ! 2 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 tremor, lupanje srca, uznemirenost, nenormalna nervoza Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Sinoc oko pola 3 legnem da spavam i cujem odjednom bam bam odnekle iz stana, posto su tu bile keva i baba ustanem utripovao sam da neko provaljuje i ustanem sve isproveravam, vidim sve kul krenem ka sobi i vidim kod wcu ispod praga crveno nesto kao da je vatra pomislih da tripujem ali cisto da proverim otvaram vrata a unutra dimcina i vatra iz ves jebene masine.Ugasim je iz struje posle 10ak sekundi razmisljanja ali krene da me zent hvata da ne eksplodira nesto,nekako uspem da masinu okrenem ka tusu upalim tus i ugasim je jedva.Nagutao sam se dima nisam mogao da spavam citavu noc,poplavio sam jebeno kupatilo ali srecom nista se nije desilo sta je moglo da bude :) Inace problem je jer je bas malo kupatilo i okretati masinu ka tusu je bilo zajebano a morao sam da okrenem jer inace ne bih dohvatio tusem deo koji gori. inb4 csb inb4 ko vas jebe kad palite masinu nocu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 tremor, lupanje srca, uznemirenost, nenormalna nervoza 1. Kuvaj tanju kafu 2. Nemoj da piješ ona 3-u-1 sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 (edited) mislis da nisam probala? :) slicna prica je i kad pijem zeleni caj. Edited October 8, 2013 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted October 8, 2013 Popular Post Report Share Posted October 8, 2013 Sinoc oko pola 3 legnem da spavam i cujem odjednom bam bam odnekle iz stana, posto su tu bile keva i baba ustanem utripovao sam da neko provaljuje i ustanem sve isproveravam, vidim sve kul krenem ka sobi i vidim kod wcu ispod praga crveno nesto kao da je vatra pomislih da tripujem ali cisto da proverim otvaram vrata a unutra dimcina i vatra iz ves jebene masine.Ugasim je iz struje posle 10ak sekundi razmisljanja ali krene da me zent hvata da ne eksplodira nesto,nekako uspem da masinu okrenem ka tusu upalim tus i ugasim je jedva.Nagutao sam se dima nisam mogao da spavam citavu noc,poplavio sam jebeno kupatilo ali srecom nista se nije desilo sta je moglo da bude :) Inace problem je jer je bas malo kupatilo i okretati masinu ka tusu je bilo zajebano a morao sam da okrenem jer inace ne bih dohvatio tusem deo koji gori. inb4 csb inb4 ko vas jebe kad palite masinu nocu Sledeci put, ne daj Boze da ti se ponovi to, pre gasenja natopi carsav ili bilo sta krpeno nacega naletis vodom, ugasis vatru pa potom prekrij to mesto pozara carsavom i neces imati problem sa gutanjem dima. Bice dima i dalje ali u mnogo manjim kolicinama i taman ces imati dovoljno vremena da otvoris prozor/vrata da se to izluftira.Usput da dodam, dobro bi nam dosao jedan takav poput tebe koji ima dobru moc zapazanja. trn drug vatrogasac :) :) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Good guy astora! Hvala i nadam se da necu imati vise ovakvih situacija :D Problem je sto wc nema prozor inace bi lakse bilo bar sto se dima tice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Sada kada sagledam, pola 3 ujutro svi spavaju a masina u plamenu, da nisi primetio na vreme danas bi nam svima bio tezak dan i teski naredni dani. Nema na cemu i iskreno se nadam da se nece ponavljati, imaces trosak sada da kupis novu masinu a nemoj ni razmisljati ako steta nije velika da je popravljas. Gorela jednom, gorece ponovo. Nemoj razmisljati, ako si u mogucnosti kupi novu a ovu baci u tri lepe..Ne bi masina eksplodirala vec bi doslo do kratkog spoja i nestanka struje u kuci/zgradi. Svaka cast jos jednom na brzoj reakciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Srecom ne lezem rano(bar neka korist od toga) a i imam poprilicno lagan san :D Inace posto nam je u korpa za ves u wcu ja sam prethodnih mesec dana tripovao da nesto iz nje mirise i stalno mracio kevu i babu a u stvari je to bila masina,nema od nje nista naravno jedino je ves ostao citav :) Prvi put vidim da postoji plastika iz bubnja masine i ona se skroz otopila sto je i mirisalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 vidim da se nisi uplasio, odlicno si otreagovao na opasnost. svaka cast 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 svaka cast za trn-a a sto se tice problema sa kofeinom, obicno ljudi koji ga ne podnose sami sebe dovedu u to stanje jer jedan period zivota cepaju po 10 kafa na dan, i piju razna druga kofeinska sranja, tako se moja sveca sjebala, pa sad "kao" vodi racuna 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 1. Kuvaj tanju kafu 2. Nemoj da piješ ona 3-u-1 sranja i na mene tako deluje kafa isto. cak i kad pijem one zajebancije iz greeneta u kojima ima kofeiona u naznakama. nema pomoci puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 pa i nema tu pomoci, nego vudu troluje jer nije osetio to pa ne zna o cemu se radi :D nego, kili, jel si probao grand bez kofeina? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 killy, znas sta znaci kad te zensko zove na kafu When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted October 8, 2013 Popular Post Report Share Posted October 8, 2013 zna, mora da pokaze emocije i da plati racun! 10 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 jebote tresete se od kafe, koje beogradske sise Ja sam kad je bila kriza pio ciguru sa pecenim blatom, i viko daj bre jos jedno fildžanče!! 1 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 nisam probao posto nemam te tripove da moram da popijem kafu ujutru ali patim jako zato sto jos uvek nisu izmislili veliko pakovanje imlekov milk shake od vanile i jagode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 ybog padeya ČtfČ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts