Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ajde da ne ispadne kao spam editovaću.

Ja sam prošle godine napravio račun 37k. Mama, naravno, nije imala da isplati toliku sumu odjednom i tražila je da pocnem da radim i pocistim svoja sranja ko covek!

propr vej

• Upvote (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ajde da ne ispadne kao spam editovaću.

Ja sam prošle godine napravio račun 37k. Mama, naravno, nije imala da isplati toliku sumu odjednom i tražila je da joj(ako može ofc) daju na rate da to isplaćuje. Odobrili su zahtev i dali joj isplatu na tri rate po 12k mesečno. Prvu uplatnicu poslali, mama uplatila sve kul. Drugu uplatnicu su poslali dok je bila na moru, tako da ono, nije ni znala, uplatnica je blejala tako u sandučetu dok se ona nije vratila. Treću uplatnicu nisu ni poslali, pošto nije uplatila ni drugu, otišla je do njih i rekla da je bila na moru i da nije ni mogla da uplati, a oni su bili u fazonu "boli nas kurac, mi smo vama dali na rate vi to niste ispoštovali, sada uplatite ostatak sume odjednom ili ćemo vas tužiti". Tako da tvoja priča "boli ih kurac da se cimaju za 200-300e" pada u vodu.

csb

naravno da ce to da kazu, ko ce da ti ovako oprosti dug.

za telekom znam da tuzi, bez obzira na sumu. telenor i vip prvo salju u agencije (radio, nazalost :() i tu bleje nekoliko meseci. ili zauvek ako postoji neki vid saradnje, posle toga sledi utuzenje.

Forum neprikladan za signaturu!

:)

kupim patike u ofisu u ušću pre koji dan, nosim ih jednom, izvalim da su mi velike za broj i odem da ih zamenim.

odem tamo, kaže mi riba rofl ne može, nošene su vidi imaš evo ovde prljavo. a ono imam prašine na peti i to je to. mint stanje su, mislim koliko mogu da se uprljaju za dva sata nosenja po faksu.

ja izneverovao šta mi pričaju, kao treba da odem i da ih operem (!) i onda da ih vratim. ja reko nije to moj posao, nemojte da me zezate, i pristanu nekako da mi zamene. ono, drčno i preko kurca, kao da one meni čine uslugu.

na kraju se vraća prodavačiča sa istim patikama i kao ovo je baš ozbiljno oštećenje. i nešto pokazuje da sam izlizao đon. ja ne znam šta je gore, da se đon stvarno izlizao nakon 15 minuta nošenja ili to što mi izmišljaju i prave me retardom.

na kraju sam uzeo patike nazad i odjebao, pa ću sutra čim se otvore da im banem sa obrisanim patikama. došlo mi je da namerno ih ne brišem nego da se svađam i isterujem svoje i zovem inspekcije, al samo želim da zamenim patike i nastavim dalje.

tamo nisam imao pojma na koji zakon da se pozivam, a znam da moraju jebeno da mi ih zamene u određenom roku, pa sve i da imaju geler u njima, jer postoji garancija propisana zakonom.

help a brother out, koji je to zakon i šta mi je činiti ako me i sutra odbiju iz kog god razloga ?

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 5

pocni prvo od sebe

kako si uzeo vece patike!

slučajno. nisam odmah u prodavnici izvalio. nisam osetio da mi noga malo "pliva" dok hodam, jebiga.

čak i nije toliko bitno, mogu i ovakve da ih nosim bez problema. al me smara da razmišljam o tome dok hodam.

@protina situacija

i ja imao skoro identicnu situaciju u adidasu u knez mihajlovoj. resio da ipak zamenim jer sam izvalio da bi mi odgovarale pola broja vece, odem sa racunom i retardirana radnica krece sa istom pricom 'a pa ovo je noseno, niste mi tako rekli preko telefona', ja joj kazem tipa 'noseno je sat vremena, eventualno dva, cim sam primetio da mi ne odgovaraju sam ih skinuo da bih ih vratio u dobrom stanju blabla', ona krece da bude bezobrazna, da mi drzi predavanja sa podignutim glasom i kao da je pokusala da me ponizi pred ljudima tu u fazonu 'a, pa ne bih rekla da je samo sat vremena. krece da mi pokazuje bukvalno pet tackica od prasine i kao 'je l' ovo od sat vremena, je l' ovo?! vidi ovo, nemojte molim vas, kome ja sad ovo da prodam, je l' biste vi kupili ovakve patike? i onda mi okrene jebeni djon (koji sam oprao sto je najjace) i pita me za tri mrvice zemlje od pola milimetra jebena. ja tu vec krecem da pizdim i da je teram u kurac jer je bila bezobrazna i rekao sam joj u fazonu 'tvoje je bilo da mi kazes preko telefona da ih ne donosim ako su nosene, a ne da me izmaltretiras da bi mi to ovde rekla i nemoj da dizes glas na mene jer nisam dosao ovde da slusam predavanja od nesposobne prodavacice patika. ako mozes da mi zamenis, zameni, ako ne mozes vrati ih u kutiju i dovidjenja' (inb4 'nek si joj reko')

i tu sam bas, bas ispizdeo i tako besan sam se izretardirao kad sam izasao i bacio racun, iako sam bio 90% siguran da me je izradila i da ce morati da mi ih zameni kad se vratim potpuno informisan i siguran da sam u pravu. 

iako sam popusio karu za patike (a i nije mi neki problem da ih nosim pola broja manje), recite ovde kako to funkcionise barem jedan dan kad budem u prolazu da svratim i da je iznapadam i iznapusavam i zapretim inspekcijama i kojecime 

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

@protina situacija

i ja imao skoro identicnu situaciju u adidasu u knez mihajlovoj. resio da ipak zamenim jer sam izvalio da bi mi odgovarale pola broja vece, odem sa racunom i retardirana radnica krece sa istom pricom 'a pa ovo je noseno, niste mi tako rekli preko telefona', ja joj kazem tipa 'noseno je sat vremena, eventualno dva, cim sam primetio da mi ne odgovaraju sam ih skinuo da bih ih vratio u dobrom stanju blabla', ona krece da bude bezobrazna, da mi drzi predavanja sa podignutim glasom i kao da je pokusala da me ponizi pred ljudima tu u fazonu 'a, pa ne bih rekla da je samo sat vremena. krece da mi pokazuje bukvalno pet tackica od prasine i kao 'je l' ovo od sat vremena, je l' ovo?! vidi ovo, nemojte molim vas, kome ja sad ovo da prodam, je l' biste vi kupili ovakve patike? i onda mi okrene jebeni djon (koji sam oprao sto je najjace) i pita me za tri mrvice zemlje od pola milimetra jebena. ja tu vec krecem da pizdim i da je teram u kurac jer je bila bezobrazna i rekao sam joj u fazonu 'tvoje je bilo da mi kazes preko telefona da ih ne donosim ako su nosene, a ne da me izmaltretiras da bi mi to ovde rekla i nemoj da dizes glas na mene jer nisam dosao ovde da slusam predavanja od nesposobne prodavacice patika. ako mozes da mi zamenis, zameni, ako ne mozes vrati ih u kutiju i dovidjenja' (inb4 'nek si joj reko')

i tu sam bas, bas ispizdeo i tako besan sam se izretardirao kad sam izasao i bacio racun, iako sam bio 90% siguran da me je izradila i da ce morati da mi ih zameni kad se vratim potpuno informisan i siguran da sam u pravu. 

iako sam popusio karu za patike (a i nije mi neki problem da ih nosim pola broja manje), recite ovde kako to funkcionise barem jedan dan kad budem u prolazu da svratim i da je iznapadam i iznapusavam i zapretim inspekcijama i kojecime 

Opusteno dovla, setao si u novim 'tikama sat-dva vremena i kad si video da si zanru u njima resio si da se resis bede al' te ujebala kasirka :(

Nemoj da je napusavas, odvedi je u novim patikama na neku blejicu ili tako nesto da shvati da si iznad situacije :D

edit: Posto vidim da su hejteri aktivni, samo trpajte minusima nisam vise crying baby za tim budalastinama tako da slobodno trpajte cime god Ne patim ni od plusevima ni od minusa! Post je cista zajebancija ili ti troll.. Naravno da nisam bukvalista i naravno da ne mislim da je vlada ruzan niti zelim da naudim njegovoj intuiciji. Malo sam popio pa se izmaklo.. Al' zaboli me uvo da objasnjavam odredjenoj grupaciji ljudi kojima je licni gust da zabodu nekome minus umesto da napisu sta konkretno doticnoj osobi/doticnim osobama smeta u postu.

Jebe mi se.

Imao sam i razloga da pijem jer sam veceras pitao dugogodisnjeg prijatelja da mi krsti sina tako da sam srecan.

Edited by Astora
  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 5

stvarno, kako si uspeo da ne izvalis da ti ne odgovara broj? :D

sto se tice te zamene, po zakonu je da ti zamene ako se nesto desilo 6 meseci od kupovine. e sad nemam pojma da li ti imas pravo da vracas to jer si se zeznuo za broj, jer to je ipak tvoja greska. 
moj decko je kupio u miskovicevom najku patike, platio 22 000 i posle kratkog vremena mu je pukao vazdusni djon lol. i naravno da nije imalo sanse da mu ih zamene/vrate pare. a u isto vreme je kupio jos jedne najk patike kojima se sprala boja sa djona. lol. toliko o nasim zakonima i proveri kvaliteta

• Downvote (-1) 1

vudi, i ja sam bila u neverici. i jos nisam mogla da verujem da je dao tolike pare za patike u miskovicevom najku, jer sam poprilicno sigurna da ni nisu original. 
a znas koliko je hleba mogao da kupi za te pare!

Edited by Marinica
  • Downvote (-1) 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...