juicer. Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Doslo vreme da se menja telefon... Imam dilemu izmedju ova dva modela, nailazio sam dosta misljenja da je Nexus mnogo brutalan i bolji od bilo cega, ali bez navedenih konkretnih prednosti. Ako neko zna nesto nek napise please, Svi saveti su dobrodosli otvoren sam i za druge mogucnosti... Muchas gracias Amigos. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) Stock android na nexusu je velika prednost jer je prilično brz (dok se kod s3 ponekad primeti lag recimo), grafički interfejs mnogo lepše izgleda i dolazi bez tone bloatware-a koji proizvođači pakuju u uređaje poput sgs3. pritom je po meni nexus bolje izrade, naježim se kad uzmem onu prejeftinu samsung plastiku u ruku. Edited September 16, 2013 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 N4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 i moj glas za n4. s3 samo ako ti je kamera mnogo, mnogo bitna (a i nije bas toliko bolja). Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 (edited) Mislim da je u onoj temi o mobilnim telefonima nedavno bila skoro ista diskusija. Svaki ima prednosti i mana - S3 svakako bolja kamera, znatno, meni se ekran isto za nijansu vise dopada na S3 (istih su dimenzija i rezolucije mislim). N4 ima "cist" android, to mnogi hard kor fanovi gotive, meni to ne pravi neku specijalnu razliku. N4 deluje malo skuplje kad ga uzmes u ruku, finija je plastika, s druge strane koliko sam skontao zadnja strana moze da se izgrebe lako pa ga treba staviti u neke gace. N4 ce verovatno mnogo duze imati podrsku za nove verzije androida nego sto je to slucaj sa S3. Ono sto je jos sustina jeste da bi N4 trebalo da bude znacajno jeftiniji, tipa 100 i vise evra, ali mislim da to nije situacija kod domacih lihvara. Inace vidim da Telenor vise nema N4 u ponudi? Glupost, trebalo ga je uzeti letos kad su imali akciju... Edit: Inace je u toj varijanti i meni bio izbor pre N4 nego S3, a ja sam navikao na Samsung, imao sam S2. Ali mi je onda uletelo nesto povoljnije pa sam odustao od N4. Edited September 17, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Ako imaš nekog još da ti donese n4 iz Amerikama, ne treba da razmišljaš uopšte :D Šta može da uleti povoljnije od N4? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 S4 :) posto je bio 110 evra skuplji od N4 zakljucio sam da mi se vise isplati. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Nisam napisao jeftiniji, napisao sam povoljniji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 out of stock je n4 na plej storu u amerikama, stoga jedino preko ibeja i slicno. medjutim, to konkretno i znaci da ce n5 uskoro. E sad, cena bi trebalo (nagadjanje) da bude slicna kao n4, pa bi mozda hteo i da sacekas to. Sve pod uslovom da imas nekoga iz amerike. Sto se tice razlike u bojama ekrana na s3 i n4, da se srediti vecim delom uz pomoc custom kernela i raznih modova. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 17, 2013 Author Report Share Posted September 17, 2013 Uff, hvala svima, iskreno nisam hardcore u smislu da cu da ubacujem neke svoje romove i da se bakcem oko editovanja telefona i ne znam ni ja sta, kamera mi je bitna, ali verujem da je na n4 dovoljno dobra za instagram kacenje funny stvari koje nekad/negde vidis, za fotkanje imam real aparat. Imam mogucnost da iscimam nekog da mi donese iz USA ali ako je van prodaje tamo onda tough luck. Trenutno sam u Dubaiju i ovde je verovali ili ne N4 skuplji od S3 za nekih 30-50e, pricam o ponudama iz oglasa tipa nov samo proban/kutija sa garancijom. Hvala svima u svakom slucaju, uzimam N4, javicu utiske. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Trenutno sam u Dubaiju i ovde je verovali ili ne N4 skuplji od S3 za nekih 30-50e, pricam o ponudama iz oglasa tipa nov samo proban/kutija sa garancijom. krenula jesen, pa Vigorito prešao u toplije krajeve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 17, 2013 Author Report Share Posted September 17, 2013 Ne znam sta znaci Vigorito :) Jbg Muka me naterala :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Trenutno sam u Dubaiju i ovde je verovali ili ne N4 skuplji od S3 za nekih 30-50e, pricam o ponudama iz oglasa tipa nov samo proban/kutija sa garancijom. Tako sam i ja skontao da je mala razlika pa sam na kraju uzeo S4 umesto N4, doduse u regularnoj prodavnici. Ne znam sta znaci Vigorito :) Neki lik s foruma koji non-stop dolazi i prodaje raznorazne "samo jednom probane" stvari :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts