ArktickaLubenica Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 (edited) Nisam bas siguran da li zasluzuje novi topic ali nisam znao gde da stavim post :) Sve u svemu izasao je novi album "AM" , znam da je ovde pre bilo dosta ljudi koji vole majmune Po meni su sabili sa "R u mine " i " Do i wanna know" upravo sam pustio ceo album sada pa cu kasnije i o ostalim pesmama :) A vi, sta mislite :D ? http://pirateproxy.net/torrent/8873507/Arctic_Monkeys_-_AM_(2013)_[MP3_320]_politux Edited September 4, 2013 by ArktickaLubenica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 poslušaće mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 R U Mine? Pa ta pesma ima brat bratu dve godine? :) Kako je to tek sad dospelo u album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 4, 2013 Author Report Share Posted September 4, 2013 Pa od pocetka je bila predvidjena za album, samo sto su ga oni bas otegli sa celim albumom , posle "R u Mine" prva sledeca pesma je "Do i wanna know " koja je izbacena pre jedno 2-3 meseca tek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 znam, ali baš me čudi da je uopšte ubace bilo gde, deluje mi kao loš vid promocije, iako je pesma generalno ok. preslušaću album pa javljam komentare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Sto se mene tice sasvim dobar album, kakve sve gluposti izlaze u poslednje vreme, strasan melem. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 4, 2013 Author Report Share Posted September 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cD9ehO6IJU0 Sem ovih singlova koji su izlazi pre albuma, ova mi se najvise svidja :) Inace po singlovima sam ocekivao da ce album biti mnogo nalik prvom, ali nije, ovaj je vise nekako vise za kuliranje nego za divljanje uz muziku , ali i to je dobro ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cD9ehO6IJU0 Sem ovih singlova koji su izlazi pre albuma, ova mi se najvise svidja :) Inace po singlovima sam ocekivao da ce album biti mnogo nalik prvom, ali nije, ovaj je vise nekako vise za kuliranje nego za divljanje uz muziku , ali i to je dobro ! Evo upravo sam uzeo da preslušam, tako je, baš je za "kuliranje". Tako da može biti neka pozadinska muzika. Ja inače nisam preterani fan monkeys-a, ali nije loše ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 popravili su se. ja sam prilično velik fan mankiza i humbug mi je već bio razočaravajuć, a suck it and see me je upucao. u ovom albumu se više oseća onaj stari gruv mankiza, ali i dalje nije kao prva dva albuma. preslušaću par puta, pa ću da donesem svoj sud! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Pomogao im je Josh Homme iz QOTSA dosta oko ovog poslednjeg albuma, pa zato ima malo taj "stonerski" pristup :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 sex sells Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 popravili su se. ja sam prilično velik fan mankiza i humbug mi je već bio razočaravajuć, a suck it and see me je upucao. u ovom albumu se više oseća onaj stari gruv mankiza, ali i dalje nije kao prva dva albuma. preslušaću par puta, pa ću da donesem svoj sud! Posle slusanja albuma nekih 20 dana , sada sam uveren da mi je ovo najbolji album monkeysa. Nije kao prvi iz prostog razloga sto ni oni nisu vise tinejdzeri pa im i muzika drugacije zvuci. Posle ovih 20 dana ista fora kao i sa prvim albumom, svidjaju mi se sve pesme sa albuma, za sada i ne mogu da izdvojim neku. Mislim da su Humbug i Suck it and See bili eksperimenti u pokusaju da se stvori AM. Doduse meni se Humbug i svideo , dok mi je Suck it and See najslabiji njihov album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 сасвим ок албум...поред "Do I wanna know?" (која је далеко најбоља ствар на албуму, могло би се рећи да је песма савршена! ае) и "Why'd you only call me when you're high?" издвојио бих и "Knee socks" Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts