ImbaQQ Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Ignjatovicu dao sam ti plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Odlično potrošenih €100m. Koliko si puko keša, iskreno?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 dade ga i tragicar :),ko god da pobedi ovde do kraja,di maria MVP/MOM 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 morala je i barbika da ga da. mater cigansku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted May 24, 2014 Popular Post Report Share Posted May 24, 2014 Ronaldo je objasnio sa proslavom gola, ko pravi kralj cigana! 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 ovaj simeone hahaa bio je ljakse kao igrac nije ni sada bolji real zasluzeno 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 AJDE BRE Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Simeone je ispao pajser, i sa taktikom,i sa ponašanjem, i solidno mi je pokvario utisak o njemu ove sezone. Real je sabio, trebalo je ranije i ubedljivije da pobede u regularnih 90 min Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Jednom cigan, uvek cigan:D Zao mi Atletika, al jbga, zasluzeno je Real uzeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Ne znam sto udariste minus mohru, stvarno je Di Maria sabio jebeno, i ovu tekmu i poslednjih 15... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Ne znam zasto pljuvanje Reala realno sabili su ih, Simeone kao sto neko rece, isti kao celu karijeru, zasluzio Ronaldo da proslavi kako hoce voleli ga vi ili ne. Sva sreca pa je tu Liverpool sledece sezone i zna se ko osvaja ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Роналдо је фудбалерчина, али ово:је цигански. Посебно због тога што је ово гол за 4-1. 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 baloteli style :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Ne znam sto udariste minus mohru, stvarno je Di Maria sabio jebeno, i ovu tekmu i poslednjih 15... neki dezurni hejter,ti minusi su mi nebitni pa ono i ne obracam paznju na njih,isko/marselo uneli puno zivosti u igru reala takodje,bas mi je zao sto iska necemo gledati u brazilu,kedira je bio fail i ta izmena je dosta uticala na igru reala,nabolje ofc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Marcelo odmah pokazao da je trebalo da bude starter...Di Maria je odigrao bolesno...Jako, jako mi je zao sto Xabi nije igrao finale... 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 btw, marijana kovacevic izgleda nije dobro odradila kostu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 ne znam zasto pljujete simeona Za taktiku. Covek je pokusao da igra napadacki ali mu se najbolji spic nije oporavio dovoljno i posle najrealnija opcija je bila ono sto je igrao. Pamte se titule a ne nachin igre. Inache, mislim da je real zasluzeno pobedio, osim onog penala Ronaldu koji je preteran i izdrkavanje na 3:1 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Stvarno ni ja ne razumem, do poslednjih 15 minuta Atletiko igrao odlicno, tj igrao je muski i hrabro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2014 Report Share Posted May 24, 2014 Zasluzeno, sta da se kaze. Kristine nigde za 90 minuta i onda da gol iz penala i proslavi ga kao mentol jebote, trebalo je Colo da se zaleti na njega :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 90 % utakmice, Atletiko takticki savrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 da, u potpunosti se slazem i ne znam cemu hejtovanje i sad analize na netu kako je Simeone fejlovao.. delio ga je minut od titule pa bi onda svi morali da pisu da je sabio real, ogranicio ga na 2 sanse za regularnih 90 i da je Ronaldo bio u necijem dzepu..jesu se previse branili pred kraj ali da nije bilo onog kornera pobedila bi gotivna prica a ne klub sa sedamsto milijardi evra ulozenih.. pritom mu se povredio i levi bek koji mu je jedan od najstandardnijih i najboljih ove sezone..bez njega i koste i onako umorni, mogli su samo da cekaju penale..A bejl da nije dao onaj otpadak bio bi tragicar tekme.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Nisam navijao ni za kog, ali sam vise voleo da pobedi Atletiko. Smorio sam se kada sam video da su u 93 primili gol :( Mrtvi Ramos. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 da, realno je baš smor kad se braniš 90 min ko cava, i na kraju zasluženo te nakantaju a Gibo, imali su više od 2 šanse u 90 min, nemojte sad biti nerealni. Ovde na forumu, Murinjo kad parkira autobus je slepac, ali kad to uradi zalizani Argentinac, onda je on car? Dajte ljudi malo objektivnosti, protiv Barse je imao jedan korner i uzeo bod, juče su imali isto jedan prekid i to je sve od njih u 180 minuta sezone, manje više 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 neeenenene to nije isto :)))) jebace vas Mou next season 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Uporedi individualno igrace, uzmi u obzir da su se povredila 3 kljucna igraca i tu se svaka prica zavrsava. Jednostavno odigrao je takticki precizno, uglavnom je 7-8 igraca bilo iza lopte, jer svi znamo kakvu kontru ima Real, sa druge strane su se oslonili na svoju dobru igru iz prekida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts