lawl_ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Jel ima neko iskustva sa ovim? I koja je najbolja aplikacija za navigaciju? Hvala PS. iphone je simfree EDIT: Sad videh da ima neka iGo ali se plaća, što eto meni ne odgovara. Jel ima neka free varijanta? :) Edited August 28, 2013 by lexa90 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Navigon sa vShare-a, dajte pluseve i zatvorite topic poz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 ali nije jailbreak-ovano telefon :c Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Free navigacija na ajfonu, si ti lud covek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 a otkud znam, ne razumem se, burazer me pitao pa reko jedino mesto koje znam da moze da mi pomogne je RUR. :c Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Rur ti je pomogao, ako hoce free aplikacije neka ga jb-uje , ako nece neka plati 100 evra Zasto bi iko koristio ajfon ako nije jailbreak-ovan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 prenecu mu sve ovo, pa nek radi sta 'oce Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 lepo je Coka rekao, Navigon i kraj 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 a ja cu da dam pluseve Peri a ne Coki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Moram da dodam da je vShare golo govno, HiPStore all the way. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Trpy y u du dis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 jailbreak + iGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Moram da dodam da je vShare golo govno, HiPStore all the way. appdora.org je meni najbolji sajt za iPhone/iPad krekovane aplikacije/igre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Zasto bi iko koristio ajfon ako nije jailbreak-ovan this. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 jailbreakovao danas iphone, instalirao navigo i sve šljaka perfektno. plus za coku! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Inace sad po inostranstvu svi luduju sa ovom aplikacijom https://itunes.apple.com/us/app/waze-social-gps-maps-traffic/id323229106?mt=8 To vam je navigacija sa user inputom kao gde se nalaze radari, policija, gde je guzva u saobracaju etc... Ne znam koliko ljudi to koristi u Srbiji ali u inostranstvu je jako popularna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 appdora.org je meni najbolji sajt za iPhone/iPad krekovane aplikacije/igre Nemaju jos ni toliko veliku bazu kao ni aplikaciju za fon, a ko ce jos da se cima da skida na komp, pa da prebacuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 da, preveliki je cim jebote, dok blejiš na netu sa kompa 5 sati dnevno moraš čak i da ubodeš kabl i povežeš iphone, a zatim poteraš ifunbox Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Zar nije dovoljno samo da se prevuce aplikacija u itunes i da se uradi sync? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 To vam je navigacija sa user inputom kao gde se nalaze radari, policija, gde je guzva u saobracaju etc... Ne znam koliko ljudi to koristi u Srbiji ali u inostranstvu je jako popularna. Koristi je dosta ljudi i kod nas, mape su sasvim ok, samo mora da ti bude ukljucen net stalno, sto nije slucaj s ostalim gps aplikacijama (sto je naravno dobro za te neke druge stvari). Mislim da je ista baza i za iPhone i za Android (koga koristi mnogo vise ljudi kod nas), tako da ima vec solidne podatke, mene samo mrzi da je ukljucujem stalno jer jede bateriju, a realno mi ne treba toliko posto su guzve kod nas bas smesne, a i kad naletis na neku tesko da ce to bas biti situacija gde je to vec neko prijavio, jos uvek nema bas toliko korisnika. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 da, preveliki je cim jebote, dok blejiš na netu sa kompa 5 sati dnevno moraš čak i da ubodeš kabl i povežeš iphone, a zatim poteraš ifunbox Meni je to iskreno cim. Kabl od telefona ne drzim pored kompa, pa bih morao da idem u drugu prostoriju svaki put kad bih hteo da instaliram novu aplikaciju. O kucanju captche, cekanju tajmera i koriscenju trece aplikacije za transfer da ne govorim... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ja sam kupio aplikacije koje koristim jer me smara warezovanje Capitalism works. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Ja sam kupio aplikacije koje koristim jer me smara warezovanje Capitalism works. this :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 još da rade paragrafi u tapatalk-u, ihaj! A KUPIO SAM GA ZA PARE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts