Lex Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Ima u Kelnu jedno super mestašce, gde čak ima i all you can eat kineska + suši. Nije blizu, ali vredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 нема суши у џинџеру нажалост You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 zasu :) http://www.cdm.me/zabava/love-sex/foto-skola-oralnog-zadovoljavanja-otvorena-u-moskvi I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Koliko mi je gif istripovan zbog ovog odsjaja na levom delu šoferke, pa kako lik prilazi kamionu tako postaje bleđi, kao nekakav predznak smrti. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Tip of the day: Ako koristite Firefox (i rebuildove, Waterfox, Pale Moon itd) i na pojedinim sajtovima (naročito Fejsbuku) ume da se šlogira uz "not responding", problem je u Flash Playeru, pa u fajlu c:WindowsSystem32MacromedFlashmms.cfg ili c:WindowsSysWOW64MacromedFlashmms.cfg dodajte liniju ProtectedMode=0 Kad će ovaj usrani fleš da umre više :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 dva sata ofc You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Tip of the day: Ako koristite Firefox (i rebuildove, Waterfox, Pale Moon itd) i na pojedinim sajtovima (naročito Fejsbuku) ume da se šlogira uz "not responding", problem je u Flash Playeru, pa u fajlu c:WindowsSystem32MacromedFlashmms.cfg ili c:WindowsSysWOW64MacromedFlashmms.cfg dodajte liniju ProtectedMode=0 Kad će ovaj usrani fleš da umre više :( aj mi reci sta tebi jos stoji u fajlu pored toga, posto mi je bilo 20 puta acces is denied za bilo kakav sejv, pa sam obrisao fajl (zato sto sam ostecen), i onda sam morao da ga napravim i katujem sa desktopa da bi mogao da ga zalepim u jebeni folder Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 oh snap! inače, što se fleša tiče, flashblock i paljenje po potrebi je jedino rešenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 (edited) aj mi reci sta tebi jos stoji u fajlu pored toga, posto mi je bilo 20 puta acces is denied za bilo kakav sejv, pa sam obrisao fajl (zato sto sam ostecen), i onda sam morao da ga napravim i katujem sa desktopa da bi mogao da ga zalepim u jebeni folder start, uac, spusti slajder, restartuj kompjuter A inače stoji mi AutoUpdateDisable=1 SilentAutoUpdateEnable=0 ProtectedMode=0 Edited September 12, 2013 by voodoo_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 nešto nisam siguran da je pametno isključiti protected mode, šta god to bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 usrani flash mi je zabo firefox previse puta u poslednje vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Ma sta je ovo ko'i qrac ?! Pre par dana pokazem nekim devojkama vezbe u teretani i od tada ne mogu da se otresem jedne od njih. Jedna od njih sve zivo zna o meni, ukljucujuci i broj telefona. NIt' sam ulazio u dublju pricu sa njima generalno a pogotovo ne sa doticnom osobom. Realno, devojka je predobra al' opet sam ozenjen sto sam i njoj naglasio a na to sam dobio odgovor "pa sta, ne mora da zna". Sta je bre ovo sa danasnjom omladinom?! Aco, aktiviraj se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Постовао си да би поставио питање шта је с овом омладином, а никако да се похвалиш. 1 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 start, uac, spusti slajder, restartuj kompjuter A inače stoji mi AutoUpdateDisable=1 SilentAutoUpdateEnable=0 ProtectedMode=0 trebalo mi je par minuta da saznam sta je UAC :D mislim, kapiram da je bilo nesto po kontrol panelu, ali ono, invalid sam za ta retardirana windows "ne mozes just-for-the-hell-of-it sranja" :D svakako, hvala, ovo mi se na poslu desava brdo puta, i ono, kao da dobije neki loop na memory leak... samo sve krece da frizuje iz nekog samo njima znanog razloga Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Pa nije da mi ne laska al', do veceras nisam verovao u tu pricu starijih kako imaju problema sa mladjim devojkama. Rekao sam joj da ima mnogo mladjih od mene na sta je odgovorila "oni su neiskusni i ne znaju sta hoce i kako hoce". Jebeno menjam termin treniranja pa i broj telefona. Napravice mala sranje neko, osecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted September 12, 2013 Popular Post Report Share Posted September 12, 2013 lol menjas broj telefona zbog skamovanja wowera, jeftin izgovor 11 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 nešto nisam siguran da je pametno isključiti protected mode, šta god to bilo To je neki sandboxing koji je Adobe ubacio za Flash Player zbog browsera, a Firefox već ima svoju izolaciju plaginova, i onda dve izolacije naprave sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Neko zeli da ti smesti matori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 des daki :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Jebe ovaj glupi bokser pa rastura i pored bolesti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Pa nije da mi ne laska al', do veceras nisam verovao u tu pricu starijih kako imaju problema sa mladjim devojkama. Rekao sam joj da ima mnogo mladjih od mene na sta je odgovorila "oni su neiskusni i ne znaju sta hoce i kako hoce". Jebeno menjam termin treniranja pa i broj telefona. Napravice mala sranje neko, osecam. Prosledi, tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Mare, nadam se da se nisi pronasao u onome, ti si samo retardiran :* 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astrola Posted September 12, 2013 Popular Post Report Share Posted September 12, 2013 Sta je ovo koj kurac? Pre neki dan sam vozio trolu malo brze, jer su neke klinke kasnile na predcas i od tad ne mogu da se otarasim jedne od njih. Bukvalno zna sve o meni, zna napamet red voznje i termine polazaka mog vozila. A nisam ulazio u pricu s njima, pogotovo s doticnom osobom. Realno, devojka je predobra, al rekao sam joj da moze da mi napravi probleme u braku, na sta je odgovorila da moja zena ne mora da zna. Mislim stvarno sta je s ovom omladinom? Nije da mi ne laska, al do veceras nisam verovao u pricu kako starije likove salecu klinke. Rekao sam joj da ima dosta mladjih od mene, al ona je rekla da su oni neiskusni i da ne znaju sta hoce. Moracu da menjam vreme polaska, mozda cak i trolu. Osecam da ce mala napraviti neko sranje. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts