babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo.bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Zamalo da ubijes monahinju, monstrume When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 stolicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 @fearthebeard Drugarica imala isti prekrsaj i pandur joj pisao, doduse tamo negde valjda u okolini Vrsca, pre oko godinu ipo. I otisla kod sudije za prekrsaje ovih dana, sve priznala i ova zena se u fazonu sazalila i rekla "ajde napisite da nesto tu osporavate, pa cu ja da zakazem sledece rociste, pa cemo da napravimo da zastari u aprilu" :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitjaretard Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Zaustavi me pandur sad zbog preticanja na punoj liniji i to jos kod raskrsnice. Kaze 9 kaznenih poena, od 3-6 meseci zabrane i oko 40-ak hiljada kazna. Oprostio sam se vec od onoga sto sam planirao da kupim.. Sva sreca, pustio me nekako, hvala Bogu. jebo te, 'ajd prestani da postujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 de si kreky, sta ima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Vica sasavko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 inb4 admini obrisu 7 prethodnih stranica When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo. bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo. znao sam da si ti, golume Edited September 11, 2013 by Carlito Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Zaustavi me pandur sad zbog preticanja na punoj liniji i to jos kod raskrsnice. Kaze 9 kaznenih poena, od 3-6 meseci zabrane i oko 40-ak hiljada kazna. Oprostio sam se vec od onoga sto sam planirao da kupim.. Sva sreca, pustio me nekako, hvala Bogu. zashto si uopshte preticao pre/posle raskrsnice, jel si bash toliko zhurio ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 mene smarao juce saobracajac, zaustavio me dok sam vozio bajs na ulici uz trotoar sa mobilnim u ruci :) kao ja sam isto ucesnik saobracaja, neko je mogao da me udari, mogao sam da izazovem saobracajnu nezgodu, prosao sam na dva crvena, bla bla bla... uzeo mi podatke i kao STICI CE MI NA ADRESU KAZNA OD 30 ILJADA MARAKA PA DA SLEDECI PUT PAZIM STA RADIM.... debil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 sledeci put samo produzi, neka ti zapisu tablice postajemo fasisticka govnarska drzava Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Mene nije zaustavio nikad jer nemam kola. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Nisam zurio, nego nikad nisam video da tu stoji policija, kad ono, jebiga. :) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mncu Posted September 11, 2013 Popular Post Report Share Posted September 11, 2013 Ne samo da je trebalo da te kazni, nego i da te isamara. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 np cuva ga isus Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Hahahah carlito kralju! :D upravo sam njga imitirao :D haha dobijas plus kad sednem za komp :DHahahah carlito kralju! :D upravo sam njga imitirao :D haha dobijas plus kad sednem za komp :DVreme je da menjam fon.. Definitivno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Nenormalan broj saobraćajaca ovih dana na ulicama...Kod mene u kraju trojica u krugu od 50m, samo love majmune koji ulaze u ulice u suprotnom smeru, ne staju pešacima na prelazu i slično Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 P.s. Fora je u tome sto neke policajce zabole sta ko radi ako imaju neko drugo zaduzenje. Npr. Stoje 2 saobracajca pre neko vece u bloku na raskrsnici i to stoje bas na uglu gagarina i ribara i sad nema nikog a ortak i ja na bajsevima pored njih i oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno.. Ali kontam da su bili ozbiljni..P.s. Fora je u tome sto neke policajce zabole sta ko radi ako imaju neko drugo zaduzenje. Npr. Stoje 2 saobracajca pre neko vece u bloku na raskrsnici i to stoje bas na uglu gagarina i ribara i sad nema nikog a ortak i ja na bajsevima pored njih i oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno.. Ali kontam da su bili ozbiljni..Mogao bi i forum. da si dosao na adu sve bi bilo drugacije. Deal with it now.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 tako je bulbi, reci mu ... tesko je Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Pa jeste.. Ko jos moze da odbije pivo? LolPa jeste.. Ko jos moze da odbije pivo? Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 umri umri 1 2 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ne samo da je trebalo da te kazni, nego i da te isamara. Marinice, isamaram ja tebe po guzi! HUEHEUHEU 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno.. pa naređenje pandura ima prioritet nad semaforima i znakovima, tako da ste zapravo prekršili zakon Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 sto upravo znaci da ne rade jedan od svojih poslova jer ih nismo posusali a nista nisu uradili povodom toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts