Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@fearthebeard Drugarica imala isti prekrsaj i pandur joj pisao, doduse tamo negde valjda u okolini Vrsca, pre oko godinu ipo. I otisla kod sudije za prekrsaje ovih dana, sve priznala i ova zena se u fazonu sazalila i rekla "ajde napisite da nesto tu osporavate, pa cu ja da zakazem sledece rociste, pa cemo da napravimo da zastari u aprilu" :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 9/11/2013 at 11:39 AM, fearthebeard said:

Zaustavi me pandur sad zbog preticanja na punoj liniji i to jos kod raskrsnice. Kaze 9 kaznenih poena, od 3-6 meseci zabrane i oko 40-ak hiljada kazna. Oprostio sam se vec od onoga sto sam planirao da kupim.. Sva sreca, pustio me nekako, hvala Bogu.

jebo te, 'ajd prestani da postujes 

On 9/11/2013 at 11:45 AM, bulbasaur said:

bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo.

bulbi se ne vozi seljobusom,bulbi se vozi taksijem. Bulbi samo prelazi ulicu na pesackom na zeleno svetlo.

znao sam da si ti, golume

540981_496659710373059_1182495067_n.jpg

Edited by Carlito

On 9/11/2013 at 11:39 AM, fearthebeard said:

Zaustavi me pandur sad zbog preticanja na punoj liniji i to jos kod raskrsnice. Kaze 9 kaznenih poena, od 3-6 meseci zabrane i oko 40-ak hiljada kazna. Oprostio sam se vec od onoga sto sam planirao da kupim.. Sva sreca, pustio me nekako, hvala Bogu.

zashto si uopshte preticao pre/posle raskrsnice, jel si bash toliko zhurio ? :))

mene smarao juce saobracajac, zaustavio me dok sam vozio bajs na ulici uz trotoar sa mobilnim u ruci :)

kao ja sam isto ucesnik saobracaja, neko je mogao da me udari, mogao sam da izazovem saobracajnu nezgodu, prosao sam na dva crvena, bla bla bla...

uzeo mi podatke i kao STICI CE MI NA ADRESU KAZNA OD 30 ILJADA MARAKA PA DA SLEDECI PUT PAZIM STA RADIM....

debil...

P.s. Fora je u tome sto neke policajce zabole sta ko radi ako imaju neko drugo zaduzenje. Npr. Stoje 2 saobracajca pre neko vece u bloku na raskrsnici i to stoje bas na uglu gagarina i ribara i sad nema nikog a ortak i ja na bajsevima pored njih i oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno.. Ali kontam da su bili ozbiljni..

P.s. Fora je u tome sto neke policajce zabole sta ko radi ako imaju neko drugo zaduzenje. Npr. Stoje 2 saobracajca pre neko vece u bloku na raskrsnici i to stoje bas na uglu gagarina i ribara i sad nema nikog a ortak i ja na bajsevima pored njih i oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno.. Ali kontam da su bili ozbiljni..

On 9/11/2013 at 12:55 PM, Победник said:

Mogao bi i forum.

da si dosao na adu sve bi bilo drugacije. Deal with it now..

• Downvote (-1) 1

On 9/11/2013 at 1:02 PM, bulbasaur said:

oni nama mrtvi ladni momci predjite slobodno,nema nikog.. Mi u cudu,fazon testiraju nas,cekamo mi ipak zeleno..

pa naređenje pandura ima prioritet nad semaforima i znakovima, tako da ste zapravo prekršili zakon

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...