optimus Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 NE vidim da si pomenuo Kalinica koji je, pored Markovica, nas najbolji igrac u odbrani Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Sta kaze gospodar planete, gagic i andjusic, pa odlicni su, covek koji hoda kao gluva kucka po terenu, i lik koji ubacuje ili kad vodimo sezdeset razlike, ili kad gubimo cetrdeset roflmao. Plus Kalinic uopste jelte nije zasluzio da se spomene, posto ne igra kao cetiri jebena zmaja, i ne bori se kao pit bull, gtfo Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Ne, u pravu ste. odlicni su, zmajevi su, izgube od crne gore 10 razlike ko grize i nezamenjiv je u odbrani, shtimac? Hoce on i micic da igraju protiv francuza i shpanaca tu magicnu odbranu? Mi na poslednje 3 utakmice primamo po 80 poena od vi kenjate o nekoj odlicnoj odbrani Edited September 11, 2013 by psy 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Pa utakmica sa Crnom Gorom je bila najnebitnija tekma ikad jer smo vec proshli dalje i vec smo znali da cemo da prenesemo 4 boda pa je Duda mogao da odmara igrache imho, Shtimac > Gagic Gagic ochajno igra, mashi zicere, gubi se u napadu kad pravi blok, loshe gradi etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ne, u pravu ste. odlicni su, zmajevi su, izgube od crne gore 10 razlike Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Da ali poenta price je da su protiv njih igrali mladi igraci, koje toliko hvalite. Nama jeste bila nebitna, ali su oni igrali 100% I shto se tice odbrane, cinjenica je da smo medju loshijima na prvenstvu, a ovde se prica kako smo tu najjaci uostalom videcemo u sledecim utakmicama, ne pada mi na pamet da me ovde napushavaju neka deca zbog neceg shto sam napisao, imam pametnija poslaOk, upravo si se isključio iz bilo kakve dalje rasprave. evo suze mi krecu Tek sad vidim da je pobednik= vica, tako da je ok, ja mislio neko ozbiljan Edited September 11, 2013 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Vica je Zeljko Obradovic za ovog psy-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 e sramota me je shto se raspravljam sa tobom, to jeste. nisam znao da si ti do malopre a gledao sam svaku utakmicu, naravno, ne pishem o necemu shta ne pratim ajd sada neka ti svaki drugar napishe po post podrshke, pa sa srecom a sve shto sam ja napisao stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Vica je Zeljko Obradovic za ovog psy-a lepo je to, ali nemojmo vredjati Zeljka :D najgore ce biti ako bude fazon ispadnemo u nekom polufinalu ili ostanemo bez medalje, psy ce da pisa po svima kako je bio u pravu na stranu sto je zacrtan uspeh pre pocetka prolaz u drugi krug, sa najmladjom ekipom i ekipom sa najvise debitanata... oh noez Edited September 11, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Не стоји. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ja uopshte ne kazem da necemo daleko da doguramo, naprotiv samo umanjujem ulogu ovih epizodista koje neko hoce da predstavi kao nezamenjive, ubice, nindze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Kako je moguće da si gledao utakmice, a naveo Gagica i Andjusica (koji su jezivo lose odigrali) kao likove koji su kao dobri, a nisi spomenuo Kalinica koji je pokidao, doduse u odbrani samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 po meni je gagic odigrao na nivou (niskih) ocekivanja, bolje od shtimca. ako nishta drugo zna da se postavi za skok. a andjushic jeste kriminalan do sada, ali nam je neophodan, jer moze da proradi kada nam bude najvishe potreban kalinica jesam zaboravio, i on jeste dobar u odbrani, ali je ocajan u napadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ma ne zasnivacemo na 3x 5 min ovih omladinaca, kao shto ti kazesh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ekipa sa 9 debitanata na velikim takmicenjima prolazi verovatno najjacu (ili barem najujednaceniju) grupu sa maksimalnim brojem bodova i ima velike sanse da dobije barem 2 utakmice u novoj grupi. Sto se tice toga da smo jedni od LOSIJIH na prvenstvu sto se tice odbrane, to jednostavno nije tacno. Preko 80 poena smo primili samo od Makedonije, koja je imala odlican dan dok smo mi odigrali najlosije moguce i od Crnogoraca u za nas nebitnoj utakmici. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 E vidi sto nasi ne igraju odbranu. Belgija im 0 skokova u napadu i par izgubljenih lopti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 igraju lepo sa Belgijom Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 E vidi sto nasi ne igraju odbranu. Belgija im 0 skokova u napadu i par izgubljenih lopti.Uglavnom se slažemo kad je košarka u pitanju, ali ovog puta si se uhvatio statistike bezveze. Istina je da nam odbrana nije na dovoljno dobrom nivou protiv Belgijanaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 6 izgubljenih igra najvise ovu 4tinu... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Viki baksuze Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Za kalinica sam se stvarno iskenjao, igra odlicno realno smo bolji od belgije za +20 , valjda necemo da useremo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 I DE MO jebi Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Au ala se Litvanci ispisali Francuzima po faci :) Edited September 11, 2013 by KOНФУЗНИ Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Zelabal i Batum odigrashe takvu utakmicu, odnosno takve prve 3 chetvrtine, da se samo nadam da ce ponoviti slichnu partiju i protiv nas :) uopshte im je bila epska cela spoljna linija.. dodushe Parker im je presedeo dobar deo mecha rekao bih.. ^^ shto se nashe utakmice tiche, neshvatljivo mi je na mahove bilo koliko su Belgijanci bili sami na shutu, ali ok, gg, dobra je utakmica bila, neizvesna u vecem delu, bravo za Kalinica josh jednom :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 moli se psy da objasni dudi kako se takticki vodi tim i gde gresi sa selekcijom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts