Trooper Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 pa ove od soma dolara mi ne znaci nista da probam, nisam jos uvek dovoljno odlepio i postao Hi-Fi fanatik ako mozes da mi demo-ujes neke sa normalnom cenom onda sam za :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ima BOSE i modele koji manje kostaju. Imaju isti taj noise cancelling. Tipa ove: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/noise_cancelling_headphones/quietcomfort_15/index.jsp Moje kolege koje su ih koristile kazu da su OK. Ja sam ih probao jednom i rade posao, odnosno prigusuju lepo spoljasnje zvukove. Cenim da je najbolje da ih licno probas, pustis mjuzu i vidis da li je to to. Tebi, koliko sam skontao, treba da se izolujes od zamora u kancu, a ne "audiofilnosti" radi? Ako je tako, bilo koje kvalitetnije NC sluske bi trebalo da rade posao. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Uzmi Bose TriPort AE2, imaju isto finu zvučnu izolaciju, predobar zvuk, i što je najbitnije, uklapaju se u tvoj budžet. Naravno, ako planira da uzmeš Bose. :) http://www.amazon.com/Bose%C2%AE-AE2-audio-headphones-Black/dp/B00478O0JI Edited August 8, 2013 by lexa90 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 plasi me malo taj NC jer sam cuo da long-term exposure moze da stvara glavobolje i tako to. Ali mislim da cu najpre morati da testiram pa da vidim da se izolujes od zamora u kancu, a ne "audiofilnosti" radi? . pa to je primarno, ali sam nesto u fazonu da ce bilo koje studijske da me fino izoluju (tipa ove HD 25) jer ipak ne radim na nosacu aviona, iako je mozda tako delovalo iz inicijalnog post-a :) u sustini verovatno me ceka testiranje par komada da bih lakse odlucio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Pa dobro, ovo su slushalice za nas koji chesto letimo avionom jer u avionu nijedne slushalice ne pomazu da ne chujesh jebeni shum od motora... Imam Sennheiser HD555, one su u principu cool, ali ako hocesh neshto bash za slushanje muzike, trebace ti ili ove shto ti je preporuchio fatty ili josh neshto jache shto ide uz obavezno pojachalo za slushke i neku brutalnu zvuchnu kartu. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 plasi me malo taj NC jer sam cuo da long-term exposure moze da stvara glavobolje i tako to. Ali mislim da cu najpre morati da testiram pa da vidim pa to je primarno, ali sam nesto u fazonu da ce bilo koje studijske da me fino izoluju (tipa ove HD 25) jer ipak ne radim na nosacu aviona, iako je mozda tako delovalo iz inicijalnog post-a :) u sustini verovatno me ceka testiranje par komada da bih lakse odlucio Ako pricamo o active noise cancelationu on funkcionise tako sto mikrofon spolja hvata nezeljene zvucne talase i unutra pusta obrute talase od toga cime ih ponistava ako sam ja dobro skontao ceo koncept, ne vidim sta bi moglo tu da izaziva glavobolju al kao sto rekoh, jedne su mi dostupne, a i korisnik istih pa mos pitati sta god hoces. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 meni su potrebne slusalice za gledanje! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 koja je razlika oprostite? osim u 50 jura? OGROMNA. Ne brini nista i ne postavljaj vise pitanja, kupi TE slusalice, 25-1, skuplji model kao sa moje prve slike.Pa dobro, ovo su slushalice za nas koji chesto letimo avionom jer u avionu nijedne slushalice ne pomazu da ne chujesh jebeni shum od motora... Imam Sennheiser HD555, one su u principu cool, ali ako hocesh neshto bash za slushanje muzike, trebace ti ili ove shto ti je preporuchio fatty ili josh neshto jache shto ide uz obavezno pojachalo za slushke i neku brutalnu zvuchnu kartu. Iti isto uzmi ONE sennheiser HD25-1, neces cuti zvuk motora u avionu.... Neces cuti ni svoje jebene misli bre. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Imam Sennheiser PX 100-II i Sennheiser HD25-1 II, ja licno nisam koristio bolje slusalice od HD25, ali i PX 100 su odlicne, cak imaju malo naglaseniji bas, dok HD25 ima jako definisan i uravnotezen zvuk. To je neko moje iskustvo posle 5 godina sa PX100 i 2 godine sa HD25. Uzmi PX100, sigurno ces biti i vise nego zadovoljan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts