vukashinp Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Naime, uzeo sam laptop, i uz njega dobio Windows 8, koji je po meni njesra. Medjutim, kada zelim da instaliram Win7, ili bilo koji drugi Windows, on mi jednostavno ne da. Kada se resetuje komp, ispise mi nesto na nemackom( -.- ), i pise da udarim ENTER ILI DEL. Bilo sta od ta dva da pretisnem, on mi ponovo pokrene Win8. Da li neko zna u cemu je problem? Ili po licenci mora da prodje 2 godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 jel napise "ENTER ili DEL" ili "ENTER oder DEL" ? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 pa napiši šta ti izbaci, taj deo je bitan, nema veze što je na nemačkom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Probaj da pritisneš umesto da pretisneš. Ako ne uspeš uvek možeš da sačekaš 8.1 update koji će vratiti start dugme i boot to desktop. Ostalo je sve identično kao na Win7. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Namesteno sve, ali sada imam jos jedan problem. Ne pokazuje mi da imam Javu instaliranu, iako sam je instalirao sa ovim najnovojim update-om. Kada treba da se verifikuje Java, nista se ne desava. Zna li neko u cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Ko ne pokazuje, browser ili aplikacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 browser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Vidi u Control Panel, Java, da li je uključena Java i za browsere (pošto sad to može da se razdvoji, recimo treba ti Java za neku aplikaciju, a nećeš da kompromituješ bezbednost tokom surfovanja zbog eventualnog security hola u Javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Opet nista... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 Za bootovanje moras prvo u BIOS , a u BIOS ides tako da kursor misa pomjeris u desni cosak da bi se pojavio MENI onaj kod Win8 i onda odes u change PC setting , kada udjes tu imas pod GENERAL na dnu liste pise advanced options ili tako nesto . Udjes tu i onda ides pod troubleshoot , pa advanced settings ili slicno i onda UEFI nesto . Kad udjes u BIOS tamo selektuje preko cega da ti boota i onda kada sacuvas i izadjes automatski ce ti bootati . IZVINJAVAM SE ZBOG KASNJENJA ODGOVORA I STO SAM PISAO SLICNO , JER SAM NEDAVNO PREBACIO NA WIN7 . 1 1 Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2013 Report Share Posted August 17, 2013 NEMA PROBLEMA 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 To, dajte minus čoveku koji je pokušao da pomogne. Koliko je umobolno postalo ovo mesto... 2 3 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 eh sad je umobolno mesto zbog jednog minusa :D evo ispravljeno :D al samo da kazem da sam i ja ostavio caps on post " NEMA PROBLEMA " pre coke i da je obrisan coka pulen znaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 минус је ваљда зато што човек није прочитао топик, тј. проблем је у међувремену решен...а није да има 10 страна па да га и разумемо зашто није прочитаотако, као и обично, ЛАГ је ДРУГАЧИЈИ!!1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 кад - тад! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts