SUBE Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 (edited) nije zelalem, zelalem je crnja :D ovo je Daniel Crowley 15 ili 16 godina ima, vilsir ga je hvalio nedavno. edit: typo Edited January 11, 2014 by SUBE 2 Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Sta je Puncheon uradio jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5QbknFSrwoU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 vitja se zaposlio u oddsportal.com :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 rutinski osvajamo <edit> ili ne </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Kutinjo je mogao da reši, ali dobro biće još prilike! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Mislio da pišem o penalu koji nije morao da se svira, o lošoj igri, o katastrofalnom Sisoku, o tome kako je Stoke igrao sam protiv sebe, ali sad je samo jedno bitno: SAS are back! Edit: 88, minut, kakav jebeni šou! Edit 2: zastrašujuće je zabrinjavajuće koliko se loše Liverpul brani od centaršuteva! Edited January 12, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 ipak osvajamo! 4 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Staridz macka! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Samo da nam se niko ne povredi do kraja i da dovedemo par ozbiljnih odbrambenih igrača i osvajamo! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Edit: Laz :D Edited January 12, 2014 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 ko mi je dao minus, može da mi se nasrče mudovine 8 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 jebote danas i juce su apsolutno svi favoriti dobili.. samo da sutra ne bude problema na vila parku :) i jbt sad sam vido, izgleda da je na$ri zavrsio sezonu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Izi 0:2 :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Mislim da u Pul treba da me angažuje kao odbrambenog igrača! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 реална чујпри?:o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 jel to cujpri neka interna fora? :D mnogo cesto cujem i uvek roflujem jer je totalno pogresno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 па није фора, тј. ја се спрдам, али то је блок (кајбло) СЛЕНГ :> 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Moram ovo da podelim, onaj Ali Sisioko ne samo što loše igra, već je izgleda i pukotina teška. Evo šta je izjavio za prvi gol protiv Stouka, tj autogol Šokrosa: "...I didn't claim it - I had a quick look at the video but I couldn't tell if the shot was on target or not,..." A "šut" mu je išao u jebeni aut :-) Edited January 16, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 meni nije jasno kako je on toliko spor, barem ranije nije bio. I što kad krene napred, dođe do protivničkog igrača i barem da proba da ga prođe ili da loptu pošalje napred, on je obavezno vraća nazad. Katastrofalan je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) E, baš to, svaki jebeni put, baš me iznervira! A ovo mu je drugi user da ipak nešto napravi i pored očajne igre - i jedan "centaršut" iz koga je možda zabeležio asistenciju (valjda je Suarez dao gol glavom iz te akcije) bio je više posledica intetnzivnog starta na loptu u njegovim nogama dok je tražio kako da je vrati nazad, nego što je bio posledica njegove namere da uputi centaršut :-) Ako ništa, ume da ga usere, bar da je defanzivno solidan, ali i tu fejluje samo tako. A ocena u PES-u 2013 sa PESEdit 6.0 (ono govno od 2014 ne igramo) mu je 87, leti po terenu (a ne može LMF, onda se pogubi), baš sam polagao velike nade u njega :-) Edited January 16, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 isto, u portu i lionu je bio solidan, mada eto, bukvalno ga teraju iz Valensije, mora da tu ima nešto Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Sta se desava sa Liverpulom i transferima, uopste ne pratim vise kao nekada te stvari , jel moze neki quick update ? Sada sam otvorio TIA forum ali me mrzi da citam teme od po 16 strana, vidim da onaj Salah jos nije potpisao ( u cemu je tu sad problem ? ) , pominju se Montoya iz Barce, Reges iz Porta i Will Hughes iz Derby County-a, on bi trebalo da je neki dobar vezni ... ?! Pisem ovo jer sam velike nade polagao u ovaj transfer period, ocekivao sam da ce se iscimati da naprave bruka ekipu ako izdrze do zime u top 4 Edited January 16, 2014 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Pa prati Transferi topic, tu sve ima, ja se samo tako i informišem o tome :-) Pul hoće sve i svašta, počelo je sa namerama za Xabi Alonsa, Pastore-a, pominjao se i Marchisio, i Salah, iz Barse prvo Tello, pa sad i Pedro, ali sve mi deluje far fetched. Valjda su nekog rezervnog golmana doveli, čini mi se, i to je to... Ako ih ne usere opet januar kao prošle godine da rovareći po jeftinim klincima ili rejectima drugih klubova "ubodu" kao sa Staridžom i Kutinjom, loše nam se piše... Mnogo jebe kad ne igraš u Evropi, neće niko da dođe :-( Edit: Hjuz ne znam kakv je, osim što je ružan... Do sada je bila praksa da su britanski igrači većinom loši i preskupi, naročito kad ih Pool dovodi, tako da, ono... Edit2: Sad gledam silan spisak igrača koje je Pul dao na pozajmicu, taman tu ima da pokrpi što im fali, ako su malo nešto naučili u međuvremenu - Assaidi, Borini, Suso, Coady, Wisdom, Robinson, samo ne znam detalje tih loan dealova... Edited January 16, 2014 by milanche 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Taj suso sabija.. 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts