Jump to content

Premier League 2013/2014

alfa

Recommended Posts

Ako ste samo videli rezultat, ne bi bilo loše da znate da je u tih 20 minuta pored ta 4 gola bilo i još jedno tri stopostotne šanse :-)

Au, da je ušla ona stativa Suareza. Au...

Arsenal će krenuti dobro u drugom poluvremenu, siguran sam.

Dakle, treba im odmah dati peti i rešiti sve.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Јебо резултат, Ливерпул је издоминирао у сваком смислу и јебига. Мене је највише сморило како су се јебено понашали најбољи играчи, са којим болом у курцу... Оно, на 2, па и 3-0 (на 4-0 се већ јасно видело да је отишло све у курац, видело се и пре, ал тад је било баш јасно и најзагриженијим)је било доста времена за изједначење и преокрет. Не, утакмица се за њих завршила на 2-0 рофлмао.

И даље мислим да је Арсенал трећи кандидат за титулу, четврти је Ливерпул. Челзи и Сити свакако имају највеће шансе, што због главних играча, што због клупе. Пул има лакши распоред и нема Европу, то могу искористити. А Арсенал... па видећемо на следећој текми против Манчестера да ли су нешто позитивно извукли из овог дебакла :))) И то не циљам на резултат, него на игру. Има још доста до краја сезоне, може ту неко да екплодира, противници упадну у неке проблеме са повредама формом, никад се не зна. А морам још једном због Синија да се оградим, мислим да Арсенал има мале шансе, али се ипак и даље надам титули, бар је ту са бодовима неки егал још :) А није да не могу да добију било коју екипу.

• Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

Јебо резултат, Ливерпул је издоминирао у сваком смислу и јебига. Мене је највише сморило како су се јебено понашали најбољи играчи, са којим болом у курцу... Оно, на 2, па и 3-0 (на 4-0 се већ јасно видело да је отишло све у курац, видело се и пре, ал тад је било баш јасно и најзагриженијим)је било доста времена за изједначење и преокрет. Не, утакмица се за њих завршила на 2-0 рофлмао.

И даље мислим да је Арсенал трећи кандидат за титулу, четврти је Ливерпул. Челзи и Сити свакако имају највеће шансе, што због главних играча, што због клупе. Пул има лакши распоред и нема Европу, то могу искористити. А Арсенал... па видећемо на следећој текми против Манчестера да ли су нешто позитивно извукли из овог дебакла :))) И то не циљам на резултат, него на игру. Има још доста до краја сезоне, може ту неко да екплодира, противници упадну у неке проблеме са повредама формом, никад се не зна. А морам још једном због Синија да се оградим, мислим да Арсенал има мале шансе, али се ипак и даље надам титули, бар је ту са бодовима неки егал још :) А није да не могу да добију било коју екипу.

ma Liverpul nema nikakve šanse za titulu, da se ne lažemo, i dalje zaostaje 6 bodova, a prosipaće ih kao i do sad. Arsenal ima neke šanse, ali mislim da su minorne zbog klupa Sitija i Čelzija

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ma Liverpul nema nikakve šanse za titulu, da se ne lažemo, i dalje zaostaje 6 bodova, a prosipaće ih kao i do sad. Arsenal ima neke šanse, ali mislim da su minorne zbog klupa Sitija i Čelzija

Pazi, ako bih stavljao procente, bilo bi:

City i Chelsea po 40

Arsenal 15

Pool 5%

Ali to znači da šansa postoji! Samo da krenemo da dobijamo u gostima ove timove od sedmog :tf mesta naniže i to je to. Biće nam dosta i 4 boda kod kuće protiv ovih 40procentnih. :D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Prskaj po Vanji i Gruji :tf:

zvao sam i grujicu i vanjicu, ne da ih zajebavam, nego da iskomentarisemo

grujor mi se nije javio kada sam ga zvao, niti vanjau, odma posle grujora

doduse, grujor se javio posle 2min, nije cuo da mu zvoni telefon, a vanjau je nestao!!!!!!

sve u svemu, odlicna predstava lpoola, odlican derbi u kom je samo jedna strana igrala fudbal

And just like that, sve ode u kurac pred seriju najbitnijih utakmica :D

Bicemo cetvrti, fuuuuuuuuuuuuuuuuu

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

пда :с

али можда арса буде и трећи, пошто ливерпулз гона лив :))

и станко једи курац, зове ме лик после 4. гола, наравно да нећу да се јавим :D

још улази кева 5 мина касније и из фазона је "ко игра то, колки је резултат?"... хаос

Um caruje, Dundo Maroje!

1795160_934779009895649_907188809_o.jpg

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bilo mi je zao malo Mojesa danas,mukica je stvarno,ko prase u svemiru...nije mu lako.

Sto se tice Arsenala,predosecao sam majke da ce nas Pool isponizavati..definitvno ce biti pakao sledecih mesecipo,moral je u kurcu u nikad bitnijem momentu...na sve to potpisu povredjenog igraca kao najveci retardi,bice std sezona u kojoj opet nece nista osvojiti,uci u CL i onda opet sve u krug

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!