Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

one, a? pa tako reci

• Upvote (+1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

novosađani, koja je fora sa lokalima u vašem gradu i upotrebom klima uređaja? juče sam bio u vašem lepom gradu, i svi redom kafići i restorani su furali bašte, otvorena sva vrata i prozore (rasklopljeni izlozi često) i ugašene klime, bukvalno nije bilo gde da se pobegne u centru. iz principa nisam hteo da sedim u meku, pa sam na kraju izašao iz lanterne kao iz saune.

najgore je što su ljudi uredno sedeli u baštama, ono, zmaj jovina, 15h, 50 stepeni, tri gariše sede u bašti kafića i brišu znoj peškirima. znam da ste gore praktično druga država :D al stvarno - WTF?

и зашто ни једна продавница у граду не прима картице, и зашто се толико људи развлаче на касама

kako? :) ja uredno plaćam karticama svugde? poslednje čega se sećam da je bio problem sa karticama je ono kada je u maksijima radilo jako sporo "prolaženje" kartice pa si čekao po nekoliko minuta na odgovor "servera", ali to je bilo pre jedno godinu dana ako ne i jače.

pakleno je u centru leti. moze u giardinu da se zabode, ali da, uglavnom ne rade klime unutra. najgore je u pekaru kad udjes, ne znam kako one zene ne popadaju u nesvest :/

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ја кад сам се враћао са егзита, ни једна продавница у радијусу од 1км око железничке не прима картице. Једва некако нађох идеа маркет и ту купих флашу воде и пар пива након што сам чекао добрих 20 минута да услужи 3 особе пре мене

inace koliko je nocas/jutros gremelo i pljustalo mislio sam da ce biti poplava...kad ono jutros suve ulice, jebem ti inferno vreme

btw, jebi glupe glodare i 16 godina posle!

http://www.index.hr/sport/clanak/petarda-koja-odjekuje-i-14-godina-poslije-klub-kojem-je-tudjman-bio-kum-razbio-onog-kojem-je-bio-predsjednik/564071.aspx

srpskivojnik-3.jpg

novosađani, koja je fora sa lokalima u vašem gradu i upotrebom klima uređaja? juče sam bio u vašem lepom gradu, i svi redom kafići i restorani su furali bašte, otvorena sva vrata i prozore (rasklopljeni izlozi često) i ugašene klime, bukvalno nije bilo gde da se pobegne u centru. iz principa nisam hteo da sedim u meku, pa sam na kraju izašao iz lanterne kao iz saune.

najgore je što su ljudi uredno sedeli u baštama, ono, zmaj jovina, 15h, 50 stepeni, tri gariše sede u bašti kafića i brišu znoj peškirima. znam da ste gore praktično druga država :D al stvarno - WTF?

Da se ne prehladis, nije zdravo na takvu vrucinu napolju ulaziti u prostor ohladjen na 20 stepeni manje [tf]

Ja sam u 15h bio u gradu, u basti u Zmaj Jovinoj i bilo je 20 ljudi u celom centru :D. Al ja sam morao jer sam cekicao na poslu neke majstore pa izleteo na pice.

Evo tek sam sada primetio kada si ti napisao, ali da, nema bas kafica sa klimama leti, uglavnom je taj fazon da svi otvore sirom sve sto mogu. Zasto je tako, ne znam. Mada, preko leta u NS-u u periodu od 11-18 u centru bude oko 50 ljudi ukupno za to vreme, pa se mozda ugostiteljima ne isplati da pale klime u praznim lokalima, grad se napuni tek tamo od 19, kada svakako postane podnosljivije i ljudi izadju na ulice, a tada svi sednu u baste. Jedino to vidim kao neki moguci razlog.

Tako sam se ja zajebao i na pazuzu za rucak otisao u Lanternu po 35+ danu i pojeo neku pastu sa onako jakim belim sosom. Umal' nisam kolabiraro.

kad smo vec kod klima, koji je trip sa ljudima koji gase klime u kancelarijama jer "nije zdravo raditi pod klimom"? srsly? na mu smo celu godinu radili pod klimom i niko nije imao problema sa prehladama, promajama, kostoboljama i slicnim "bolestima". mislim razumem ako klima duva nekom bas u glavu, ili vrat, ali ako je dobro pozicionirana onda ne vidim sta je problem

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja imama problem da objasnim koleginicama da ce klima da duva isto bilo one stavile 23 ili 10 stepeni, ali to ne dopire do njihovih glava pa se loze ko mala deca ko ce nize da stavi, i na sve to se pojavljuje kolega koji prijavljuje direktorima kako se bahate sa istim, direktore zabole paja ofc...

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

kad smo vec kod klima, koji je trip sa ljudima koji gase klime u kancelarijama jer "nije zdravo raditi pod klimom"? srsly? na mu smo celu godinu radili pod klimom i niko nije imao problema sa prehladama, promajama, kostoboljama i slicnim "bolestima". mislim razumem ako klima duva nekom bas u glavu, ili vrat, ali ako je dobro pozicionirana onda ne vidim sta je problem

pitacu te kad dobijes legionarsku bolest!

srpskivojnik-3.jpg

Не знам да ли постоје болести али свакако годину дана не мора да буде довољан период да би се нус појаве појавиле :)

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...