mohr Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 ko je uopste pominjao golove,u samo prvih 15 minuta smo imali akcije koje su za vas misaona imenica,probao bih na soniju da sam na vasem mestu :D JEBI,sto kaze leisure,menjao bih sve to za euroligu i sledece sezone jer u fudbalu ispadamo vec u avgustu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 ja sam zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MJRJ6MtlgNo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da vam dosudili jos 1 penal,mozda bi uzeli bod :D,ALI MOZDA,jednu izradjenu akciju nista napravili za 90 minuta,svaku sansu ste dobili od strane partizanovih drveta u odbrani imas to neko fudbalsko razmisljanje, jesi ti igrao mozda 10 godina fudbal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 i ovakva zvezda osvaja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sad ozbiljno realno zvezda slaba , jako jako slaba , svaku sansu , polu sansu su vam stvorili volkov , trajkovic i stankovic , sto se penala tice drugi je mozda i bio , ali prvi , lolcina , sto se tice ovih nasih igraca iz odbrane , kad odes da treniras fudbal , prvo jebeno sto naucis je da se lopta uvek cisti u stranu nikad u sredinu , mi smo to danas uradili 2-3x i odatle cigosi dadose gol :/ sve u svemu odlican derbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) glupi mazic nije dao crveni karton kod prekrsaja za prvi penal Edited April 26, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 oba penala su bila, ali je realno partizan bio bolji ne zna Zvezda da odigra na rezultat, i ne može da se uzme ni bod iz 2 i po šanse Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 imas to neko fudbalsko razmisljanje, jesi ti igrao mozda 10 godina fudbal? ako si gledao konferenciju za stampu,marko nikolic je to sve lepo objasnio,nemam sta ja da se obaram sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 naravno da nemas, penali su bili, marko nikolic je dement, partizan je bio bolji, sve je jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 neka nam je Nikolic objasnio, novi Dusko Vujosevic, mi smo vam krivi sto je titula nasa, a ne to sto je on doveo Drincica, Lazovica, i soder iz Vojvodine i ispustio prvo mesto, pa pravicete Rasovica od blata sa ovim idiotom ali neka, ti si trenirao fudbal deset godina, bolje znas :DDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 niko nije ni rekao da penali nisu bili,mozda ti mislis da nisu ? isto tako je bio i prekrsaj na ninkovicem koji mazic nije dosudio,mozda u 16,mozda van ali je prekrsaj svakako postojao,i objasni mi samo zasto je marko nikolic dement,posto si ti izgleda veci strucnjak od njega? a ti sto si drincica uzeo u usta a covek je jedan od najboljih igraca na terenu ubedljivo,ubi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 zato sto je dementina odvratna celava, alibi trener, covek se buni oko svega, buni se sto igra utakmicu pre zvezde(?!?!) a sledece kolo mi igramo pre vas. to je samo primer oko cega place zenica celava pritom je prosecan trener i niko mu nije kriv sto je drugi nego on sam, sta je to pametno rekao na konferenciji posto sam je i ja gledao ali nisam mogao nista pametno da cujem osim nja nja momci su svasta prosli ovog proleca nja nja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da Grujane, zbog Drincica smo ispustili prvo mesto ipak je Zvezda bila nepobediva ovog proleca, sve regularno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Iskompleksirana demagoska stoko, ne ubacujte mi reci u usta, rekao sam koje ste igrace doveli u prelaznom roku, a ja za istog tog Drincica govorim da je najbolji igrac koji je dosao u Partizan te zime, i ubedljivo je najbolji igrac Partizana ovog proleca. Napisao sam da vam nismo mi krivi sto sa takvom KLASOM, ne mozete da uzmete titulu, jer su ipak Drincic i Lazovic KLASA za nasu ligu, a to sto su ovi iz Vojvodine, ispali soder, to vam nisam ja kriv, jebo vas pasI ne znam kako ne vidis da je Marko Nikolic dement, ipak si ti trenirao fudbal deset godina :DDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 nemoj da se nerviras grujane, osvajate titulu boli vas kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 grujo oladi malo brate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 не може све да се намести, ЈЕБИГА :р 3 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) не може све да се намести, ЈЕБИГА :р Partizan kombo brejker Edited April 26, 2014 by leisure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 grujo oladi malo brate :) meni je samo krivo sto ja nisam deset godina trenirao fudbal, pa da mogu da razumem igru kao svi oko mene :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da, tesko je razumeti kako neko moze da ospori toliku dominaciju Zvezde, gde dobija 15 utakmica za redom sa pola gasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 ti nekom kazes da je kompleksas :D,skuletic i vulicevic itekako mogu da prodju,taj soder iz vose koji prozivas koji vas kantao iz utakmice u utakmicu,ni sam ne znam koliko su vas utakmica za redom pobedili,trajkovic mi se ne svidja ali sigurno ima razloga sto je doveden....krivo mi sto nisam gruja,da mi je njegov mozak,.da odmorim koji dan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Mohr 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 da, tesko je razumeti kako neko moze da ospori toliku dominaciju Zvezde, gde dobija 15 utakmica za redom sa pola gasa 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 26, 2014 Author Report Share Posted April 26, 2014 ко о чему, курва о поштењу Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts