Jump to content

СД Партизан 13/14

alfa

Recommended Posts

BOOM

http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-odgovorio-covicu-od-mafijaske-pudlice-zeli-da-postane-dvorska-pudlica/73378

ovo je sustina

Treba da se vidi kako je u KK Zvezdi napravljeno 16.000.000 evra duga, kako je u FK Zvezdi napravljeno 50.000.000 evra duga, treba da se vidi poslovanje, svi trasferi, sve da se pročešlja. Ko se bogatio na muci naroda, od ljudi s Kosova? On je od Agrobanke uzeo kredit od 25.000.000 evra sa grejs periodom. Dajte meni te pare, pa ću napraviti evropskog šampiona. Znamo se mi još iz pregrađa. Jel ovo treba da postane despotija, gde ne sme da se kaže šta se misli. Neverovatno je sve ovo, dizanje dimnih zavesa. Srećnija će Srbija biti kada Zvezda biti prvak. Nije samo Čović problem. Od mafijaške pudlica želi da postane dvorska pudlica. Lako je sada uvlačiti se Vučiću.

lepo ti je neko rekao pre koju stranicu topica, krenuo si da odlemiš ko Dule

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kapiram da je ovde jedini problem sto ovi argumenti dolaze od Duleta koji je sam sebe diskreditovao SPS kombinacijama

ne znam da li trebam svaki put da stavim disklejmer i da kazem da je i debeli komunjara

Sada vesti o sportu:

Komsije su pobedile Cibonu, sto mu onda znaci da sigurno igramo protiv Cedevite, a Zvezda protiv Cibone

nadam se svesrpskom finalu, pa da Coki i Dule izmere cija cuna veca :D

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 2

pusti ližre "oportuniste, otimace, bivse komuniste, danasnje nacionaliste, profitere u muci i beznadju, uvek pri vlasti, bez trunke morala i cestitosti" ne znaju oni prave vrednosti!

IDEMO DEBELI DO KONAČNE POBEDE, JEBI GLUPE PANTERE!!1

Um caruje, Dundo Maroje!

dokle vise...

dok Zeleznik ne bude sravnjen sa zemljom armijom kojom rukovodi vrhovni strateg i marsal gospodin Dusan Dule Vujosevic

dok corava zla pudlica ne vrati sve pare koje je pokrao sirotinji na Kosovu i dok ne robija na mardelju

66831_583363575095038_1530577568_n.jpg

uzalud trud, dzaba vam sve...

https://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw

IDEMOOOOOO

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 1

ali koliko mi je iritantan bio taj lucic... moroncina .. jos kada napravi onu facu... joooj

jebiga, ali zato je dobar košarkaš, ozbiljnu karijeru je napravio u Španiji... oh wait :tf:

jel ovo Čakar u sredini ? :tf:

Vanja, zar nije Željko kandidat za F4, a ta ista Kuća ekipa od onih koje se lagano dobijaju o gostima? :tf:

• Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 1

Bertans je unapredio svoju igru u odnosu na proslu godinu. Osim sto standardno sipa, sada cesce krece i na ulaz, igra lepo ledjima, odlican u skoku i u odbrani.

Dalo podelio par dobrih asistencija za to malo sto je igrao. Ima potencijala da postane solidan plej vec za godinu-dve

edit: Tepara opet sabio o/

Uz sva sranja koja su nam se desila sa povredama, 4 pobede su puna kapa. Pogotovo sto smo pobedili CSKA i Makabi, ekipe koje idu dalje u top 8. Steta za propustene prilike sa Bajernom tamo, pa posle i ovaj raspali Zalgiris tamo i Galatasaraj ovde. gg u svakom slucaju

Edited by leisure
  • Upvote (+1) 1

dobro smo odigrali, vidi se da prija povratak bertansa jer mozemo da pravimo dobre serije suteva sa njim jer ko sto leisure rece, sipa :) malo me brine igra Bogdana sto ga Dule stavlja na mesto pleja a Tepic moze to mesto da pokrije bez problema + sto covek sabi zadnje meceve o/ dok ni Dalo nije za bacanje, dobre asistencije je davao veceras. Centri su nam tuga, tu nema sta. Moracemo vaskrsnemo Tomasevica u nekome uskoro :)