Highl1 Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 BOOM http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-odgovorio-covicu-od-mafijaske-pudlice-zeli-da-postane-dvorska-pudlica/73378 ovo je sustina Treba da se vidi kako je u KK Zvezdi napravljeno 16.000.000 evra duga, kako je u FK Zvezdi napravljeno 50.000.000 evra duga, treba da se vidi poslovanje, svi trasferi, sve da se pročešlja. Ko se bogatio na muci naroda, od ljudi s Kosova? On je od Agrobanke uzeo kredit od 25.000.000 evra sa grejs periodom. Dajte meni te pare, pa ću napraviti evropskog šampiona. Znamo se mi još iz pregrađa. Jel ovo treba da postane despotija, gde ne sme da se kaže šta se misli. Neverovatno je sve ovo, dizanje dimnih zavesa. Srećnija će Srbija biti kada Zvezda biti prvak. Nije samo Čović problem. Od mafijaške pudlica želi da postane dvorska pudlica. Lako je sada uvlačiti se Vučiću. lepo ti je neko rekao pre koju stranicu topica, krenuo si da odlemiš ko Dule Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 mjok tebrex koliko god Dule kenjao za vecinu ostalog iz teksta, ovo sto sam izvukao je suva istina poenta je da je ovo trebao da kaze na pocetku sezone, a onda da uopste ne pominje nista u vezi sa time na svakoj konferenciji za medije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted March 30, 2014 Popular Post Report Share Posted March 30, 2014 suva istina da je Čović kriminalac? I Vesić i Žika pauk? Ma nemoguće slično važi za Ružića, Dodika i ne znam koga još ko vam se motao oko kluba u zadnjih par godina. Mirka Marjanovića da ne spominjemo baš je novost da nam je zemlja u raspadu i da su u sportu kriminalci političari 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 kapiram da je ovde jedini problem sto ovi argumenti dolaze od Duleta koji je sam sebe diskreditovao SPS kombinacijama ne znam da li trebam svaki put da stavim disklejmer i da kazem da je i debeli komunjara Sada vesti o sportu: Komsije su pobedile Cibonu, sto mu onda znaci da sigurno igramo protiv Cedevite, a Zvezda protiv Cibone nadam se svesrpskom finalu, pa da Coki i Dule izmere cija cuna veca :D 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted March 30, 2014 Popular Post Report Share Posted March 30, 2014 (edited) Водиш битку са невидљивим навијачима Звезде :) Нико овде није демантовао Вујшевићеве податке већ само реагује његово лицемерство. Када су политичари на страни Партизана Дулету није сметало када су сада против онда има проблем. Такође му сад смета и политика у спорту која опет иде Звезди у корист. А тек помињање Зорана Ђинђића..... Edited March 30, 2014 by Kal1mero 5 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 dokle vise... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 pusti ližre "oportuniste, otimace, bivse komuniste, danasnje nacionaliste, profitere u muci i beznadju, uvek pri vlasti, bez trunke morala i cestitosti" ne znaju oni prave vrednosti!IDEMO DEBELI DO KONAČNE POBEDE, JEBI GLUPE PANTERE!!1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 dokle vise... dok Zeleznik ne bude sravnjen sa zemljom armijom kojom rukovodi vrhovni strateg i marsal gospodin Dusan Dule Vujosevic dok corava zla pudlica ne vrati sve pare koje je pokrao sirotinji na Kosovu i dok ne robija na mardelju uzalud trud, dzaba vam sve... https://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw IDEMOOOOOO 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 НЕ МОЖЕ СИЛОМ ПРОТИВ МАГИЈЕ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Uf kakva cista nesportska, bas je mogao ozbiljno i da ga povredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 ali koliko mi je iritantan bio taj lucic... moroncina .. jos kada napravi onu facu... joooj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=KnPe59y03jI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 ali koliko mi je iritantan bio taj lucic... moroncina .. jos kada napravi onu facu... joooj jebiga, ali zato je dobar košarkaš, ozbiljnu karijeru je napravio u Španiji... oh wait Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted March 31, 2014 Author Popular Post Report Share Posted March 31, 2014 скренимо лома са темеo/ 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 jel ovo Čakar u sredini ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 аха :)Ђани, Алберт, Дамир, Ћирић, љуби га Батица и Ниша! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 (edited) tek sad vidim da je okaceno u pricajte Edited April 1, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Vanja, zar nije Željko kandidat za F4, a ta ista Kuća ekipa od onih koje se lagano dobijaju o gostima? 3 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Bertans je unapredio svoju igru u odnosu na proslu godinu. Osim sto standardno sipa, sada cesce krece i na ulaz, igra lepo ledjima, odlican u skoku i u odbrani. Dalo podelio par dobrih asistencija za to malo sto je igrao. Ima potencijala da postane solidan plej vec za godinu-dve edit: Tepara opet sabio o/ Uz sva sranja koja su nam se desila sa povredama, 4 pobede su puna kapa. Pogotovo sto smo pobedili CSKA i Makabi, ekipe koje idu dalje u top 8. Steta za propustene prilike sa Bajernom tamo, pa posle i ovaj raspali Zalgiris tamo i Galatasaraj ovde. gg u svakom slucaju Edited April 4, 2014 by leisure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 dobro smo odigrali, vidi se da prija povratak bertansa jer mozemo da pravimo dobre serije suteva sa njim jer ko sto leisure rece, sipa :) malo me brine igra Bogdana sto ga Dule stavlja na mesto pleja a Tepic moze to mesto da pokrije bez problema + sto covek sabi zadnje meceve o/ dok ni Dalo nije za bacanje, dobre asistencije je davao veceras. Centri su nam tuga, tu nema sta. Moracemo vaskrsnemo Tomasevica u nekome uskoro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 mnogo su gruvali na bertransa veceras :D i doslo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 jest da tome nije mesto ovde ali znam da je protiv lokomotive njemu granica bila 9.5 sto je stvarno smesno, ne znam kolika je sad bila ali svakako on je veliki plus jer jako brzo ulazi u formu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 (edited) Poz Edited April 5, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 jebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 imamo oko 80 min igraca vise , i ne mozemo da izdominiramo voshu , kao picke smo odigrali zadnjih 15 min , bukvalno kao picke , penal nikako nije bio , morali smo mnooogo ranije da resimo utakmicu ... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts