Jump to content

СД Партизан 13/14

alfa

Recommended Posts

meni je mnogo drago sto vam je povredjeno pola tima... i sto pusite karu u EL... jbg, ipak ste vi zvezdi najveci konkurenti za titulu... boli me kurac i za srbiju i za partizan... NAPRED ZVEZDO!!! ;/

p.s. makar sam iskren :P

zvezda i titula ne mogu da idu u istoj rechenici.. jbg, makar sam iskren [:D]

Sarmo, jedini razlog sto vi drzite tog Radonica je zato sto ste FMP u kojem se gazda Coki pita za sve...do najsitnijih detalja u klubu. Minutazu igraca odredjuje coravi. Dakle, treba mu trener koji nema autoritet i svoje ja. Da ima malo mozga za kosarku i da ima manji ego, zadrzao bi Pesica i Nedovica onomad npr(ili bi bar Nedovic one sezone igrao protiv nas umesto sina Filipa) Zbog toga je meni drago sto imate takvog priucenog pajsera od Radonjica. Takodje recimo, Rakocevic je bio trula jabuka prosle godine za atmosferu u ekipi.

Savovic je to pricao dobrom ortaku sa kojim sam odrastao.(isli su zajedno na pecanje and shit)

Kapiram da se sprdas sa ovim povredama, ali je svejedno jako glupo. Licno sam se smorio sto se povredio mali Mitrovic, jer sam ga gledao par utakmica i svidja mi se kako igra klinac. Pogotovo to sto je nas, naravno. (ne smem ni da odlgedam onaj klip)

Dobra stvar je sto postoje 2 kvalitetna kluba, losa je sto jedan vodi Covic, a u drugom Dule jede govna. Prednost Partizana je u tome sto Dule general igracima, a coravi gazda smrdljivi privatnik. Sa druge strane, coravi je lukaviji u nekom nastupu u javnosti, dok Dule, veoma cesto, privlaci mnogo negativne energije. 

Знам да је јако тешко, али штета би била да Партизан не прође даље... тј. да прођу Будивелник или Нантер, екипе које су одваљене у Бг-у. А највећа штета би била да не гледамо Богдановића у топ16 фази, а не би ме чудило да Барса "изгуби" опет од Нантера данас...

• Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

takođe ste i vi odvaljeni u Beogradu po 10 i 20, u gostima 40, pa bi neko mogao da kaže da ekipa koja gubi sa tolikim razlikama takođe ne treba da prođe dalje. A i da Nanter nije dobio Barsu, grupa gde poslednje tri imaju 2-8 i prolazi onaj koji je najbolji u trouglu je stvarno bedna, da se ne lažemo :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Што се правиш луд тебра? Мислио сам на међусобне текме Партизана, Будивелника и Нантера. Још помињеш ову текму против ЦСКА, ко прави лик из Железника.

А и у групи где су три фајнал фор екипе, 2-8 није толико лош, тј. то је еквивалент 4-6 скору у осталим групама.

Um caruje, Dundo Maroje!

@Vića:

ja ne mogu ni da roflujem na to, koliko je glupo.

@Vanja:

Ja ti samo kažem da ideš klasičnom grobarskom logikom "zaslužili smo, šteta da ispadnemo, mladi smo, budžet, povrede etc". Niste zaslužili, jer su vas tri tekme izgazili, a ono što je trebalo da dobijete u gostima, niste dobili. Kad smo već kod igranja u gostima, od novembra 2011. i Armanija niste dobili nijednu (barem 10 tekmi, ako ne i više), a kako vidimo (naročito u našoj grupi), ne možeš da samo dobijaš kod kuće. 

Dalje, to ekvivalentno drugim grupama 4-6, u Zvezdinoj ne biste bolje prošli, čak mislim da je naša grupa solidno teža (jer je Lietuvos na nivou nivou Ukrajinaca i Francuza, Rusi su došli iz četvrtog šešira, a biće prvi, Makabi, plus Pao koji je uvek neugodan i Kuća koja je bolja od tri slabije ekipe u vašoj grupi i Zvezde i Ritasa), B je isto diskutabilna (jer vas je taj isti Bamberg prošle godine kad ste bili jači, a oni slabiji dobio dva puta, plus u gostima nikako ne biste dobili ni Žalgiris ni Strazbur, o drugima da ne pričam), jedino B koja je raspad, tako da ti ni ta priča ne pije vodu.

I za kraj, ne znam kako si ti video 3 na fajnal foru, Fener F4 kao što znamo to nije igrao godinama. Da te tri ekipe kod vas odskaču kvalitetom u grupi, tačno je, ali bih ja izdvojio Barsu i Fener, ko kod nas u grupi Makabi i Ruse, dok Pao i Barsa su u očiglednom padu forme i ne vidim ih na F4. I naravno, pitaju se nešto i Olimpijakos i Real.

lepo je to što Bogdanović kida, ali pored njega i Gagija i promenljivog crnca trenutno nemate neku ekipu, i ne vidim kako treba da idete dalje. A za nas bi bilo najbolje da se to desi, jer sa novih 14 tekmi sigurno biste pali u finišu sa formom i spremom, naročito ovako optrećeni povredama

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

@Vanja:

Ja ti samo kažem da ideš klasičnom grobarskom logikom "zaslužili smo, šteta da ispadnemo, mladi smo, budžet, povrede etc". Niste zaslužili, jer su vas tri tekme izgazili, a ono što je trebalo da dobijete u gostima, niste dobili. Kad smo već kod igranja u gostima, od novembra 2011. i Armanija niste dobili nijednu (barem 10 tekmi, ako ne i više), a kako vidimo (naročito u našoj grupi), ne možeš da samo dobijaš kod kuće. 

Dalje, to ekvivalentno drugim grupama 4-6, u Zvezdinoj ne biste bolje prošli, čak mislim da je naša grupa solidno teža (jer je Lietuvos na nivou nivou Ukrajinaca i Francuza, Rusi su došli iz četvrtog šešira, a biće prvi, Makabi, plus Pao koji je uvek neugodan i Kuća koja je bolja od tri slabije ekipe u vašoj grupi i Zvezde i Ritasa), B je isto diskutabilna (jer vas je taj isti Bamberg prošle godine kad ste bili jači, a oni slabiji dobio dva puta, plus u gostima nikako ne biste dobili ni Žalgiris ni Strazbur, o drugima da ne pričam), jedino B koja je raspad, tako da ti ni ta priča ne pije vodu.

I za kraj, ne znam kako si ti video 3 na fajnal foru, Fener F4 kao što znamo to nije igrao godinama. Da te tri ekipe kod vas odskaču kvalitetom u grupi, tačno je, ali bih ja izdvojio Barsu i Fener, ko kod nas u grupi Makabi i Ruse, dok Pao i Barsa su u očiglednom padu forme i ne vidim ih na F4. I naravno, pitaju se nešto i Olimpijakos i Real.

lepo je to što Bogdanović kida, ali pored njega i Gagija i promenljivog crnca trenutno nemate neku ekipu, i ne vidim kako treba da idete dalje. A za nas bi bilo najbolje da se to desi, jer sa novih 14 tekmi sigurno biste pali u finišu sa formom i spremom, naročito ovako optrećeni povredama

Ја сам само рекао да је штета што вероватно неће даље, јер стварно мислим да су квалитетнији од Француза и Украјинаца. На крају, заслужили можда и нису, поготово ако је Нантер регуларно добио ону текму у Барси (иако ја и даље одбијам да поверујем у то, с обзиром да сам гледао текму, оно је било смешно... ко Шпанци на ЕП против Жабара).

И даље стојим иза тога да је у групи А скор 2-8 исто ко у осталим 4-6. Сем Олија и Реала, све екипе је сасвим реално добити гајби, док доста екипа попут десеткованог Галатасараја, Уникаху, Кућу, Армани је сасвим реално добити и у гостима, а то су екипе из другог, трећег шешира. Па ето Звезда је лагано могла већ да има тај скор, да је било мало више среће и да није било Радоње, тј. да је уместо њега био... па не знам, Ракочевић буквално.

Има више од 4 Ф4 екипе, ако ме капираш шта хоћу да кажем. Три су из Партизанове групе, ту бих додао још Олимпиакос и Реал. Слажем се да је Барса ван игре, али то је Барса и они су увек један од фаворита за освајање.

Um caruje, Dundo Maroje!

ček, vi dve godine ne dobijate nikog u gostima, ali je realno da biste dobili Kuću, Armani, Galatu, Unikahu? Pa što onda ove vaše niste dobili? ŠBBKBB, činjenica je da su i jedna i druga domaća ekipa slabe, i da je 2, eventualno 3 pobede plafon i za jedne i druge ove godine, kao i taj Evrokup

Онда се нисмо разумели.

Ја сам реаговао на оно твоје "лол је да неко са скором 2-8 иде даље", а тврдим да је тај скор исти ко скор 4-6 у другим групама, тј. да то није лол скор. Нисам рекао да би Партизан имао тај скор у другим групама.

шббкбб су за пијане приче у некој кафани :>

Um caruje, Dundo Maroje!

iako kao navijam za partizan, realno ne zasluzuju u top16 i nek se teraju u kurac. Jeste da imamo ako ne 3, onda sigurno 2 f4 ekipe u grupi, al isto tako i imamo dve od najgorih ekipa evrolige u grupi, i sramotno je sto vec nisu obezbedili top 16. Zvezda to vise zasluzuje od partizana, imaju bolji tim, igraju lepsu kosarku i to sve u realno tezoj grupi od partizana

не слажем се са већином, мрзи ме да пишем зашто, нхф :D

стога:

1480668_530452443719485_1119048360_n.jpg

Stručni štab i navijači najveceg kluba sa najvecim semaforom u Srbiji i svim srpskim zemljama prvi daruju sliku muzeju savremene umetnosti kao gest dobre volje. U pitanju je klasičan sunovrat čovečanstva i ljudske vrste pretočen na platno. Slika je najiskreniji prikaz mladog i savremenog umetnika Duška Krtole na temu "majka je srbska-sever je kosovo-zvezda je pravoslavlje". Sotona i komora (gasna) 2013.

o/

Edited by алфа
  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!