ПУТИН Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) trn, nismo se videli odavno, mogli bi da odemo jednom na neki penal za zvezdu, do dva? :D Edited May 6, 2014 by Carlito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Samo ako tole casti, nisam u kesu :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Lovernj čuo Čovića kako viče igračima FMP-a da ga udare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Pitao sam igrača Železnika šta će uraditi, a on je rekao da će mi slomiti nos. s obzirom da i on i bertans vec pricaju srpski poprilicno dobro nista od toga gore me ne bi cudilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 da, nemoj slučajno da pomisliš da je neko od presvetlih igrača partizana kriv za tuču, nema šanse da ti divni momci lažu mohr gonna mohr Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 nisam ja ni rekao da ti presvetli momci kako ih ti nazivas nisu krivi za tucu,rekao sam da razume srpski i da je sasvim moguce da je covic to rekao...hajli gona h8 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 a sigurno je na terenu, od nekih 25 igrača (petorke plus klupa) i još 5 do 10 članova stručnog štaba, preko sudija, delegata, navijača on baš čuo Nebojšu Čovića koji je sedeo ko zna gde, sa tim rečima da igrači FMP-a baš jure Lovernja da ga nabodu? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 covic je zapravo stajao odma iza kosa gde se sve odigralo a publike jedva da je i bilo pa se sve moglo cuti,imas video klipove po youtube-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 gledao sam utakmicu, to baš da nije bilo pa ajde, nije bila puna dvorana, ali definitivno nije bilo ni prazno. I opet ponavljam, nije bilo dva i po čoveka pa on da baš može da tvrdi da je to bio Čović, al ajde verujte u gluposti koje vam serviraju Dule i družina pravednika Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted May 6, 2014 Author Popular Post Report Share Posted May 6, 2014 Perojednaslikazatebe:* 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 nije prvi put Cokiju http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=23&nav_id=827543 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tako je, iste su situacije, nije mu prvi put, smradina corava!inacenovinar mvp portala, ko prati basket verovatno i zna za taj portal je ovo pisao"Brze bolje su pozurili da objave lazi, da zasluze sledece gostovanje, a kada je trebalo obajviti manire Francuza, nigde ih nije bilo.""Cak i oni koji su okacili sliku, brzo su je sklanjali, jer su dobijali pretnje. E to je odraz stanja u sportu #novinarstvo"Onda dalje, covek koji je bio na licu mesta kaze da nema veze sa istinom (ovaj momak https://twitter.com/Kole_srb)edit;i ne kazem da ste vi poverovali(iako verovatno jeste) ali bar 90% grobara je poverovalo, jer dule taught them well :) Edited May 6, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 to je najveci problem, sto vecina poveruje, i kao "jeste tako je, mozda je i Covic izasao sa gorilama da bije neduznog Francuza" ne ulazim da li jeste ili nije, ali je tuzno da konferenciju pred jedan mec iskoriste za pricu o sukobu na drugom, gde su dobili i preblage kazne zbog ko zna kog po broju sranja koje prave Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 kada je u pitanju Covic, nista ne moze da me iznenadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Kao i za Duleta ocigledno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2014 Author Report Share Posted May 6, 2014 nije, Dule je bolji! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Dule makes me feel devotion! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=07&nav_id=844847 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 svaka cast Bogdanu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=08&nav_id=845442 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Svaki put kad krene ova nasa liga imam osecaj da samo pune svoju kasu, kaznjavaju za sve i svasta i svakog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 svaka cast Bogdanu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=08&nav_id=845442 čekajte, čekaje, mi imamo pravilo da trener mora da bude u full odelu sa sakoom? ja sam mislio da se treneri tako oblače jer kao "tako treba" a ne zato što moraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 retardirano pravilo, pogotovu kad je +30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 to je pravilo koje je i u Evroligi, ne znam sta se sada cudite. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 pa meni je za cudjenje da te kazne zbog glupog sakoa... jos ti prave reklamu... jadni dule vujosevic... da je odgovarao za 1/10 od onoga sta je radio najmanji problem bi mu predstavljale tehnicke.... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Људи који управљају лигом хоће да покажу да је лига озбиљна а једини начин да то покажу јесте преко правила облачења пошто је све остало у расулу :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts