leisure Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 ^sve istina kao picke su odigrali zadnjih 20 minuta, penal nije bio, ali je Vosa zasluzila bod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Sada cu sigurno da budem ispljuvan :) Ja sam posle prikazanog snimka video da je trajkovic igrao rukom u 16m. Ako je svirao penal kao faul, penal nije bio, ako je svirao kao igranje rukom onda je penal. No nebitno, isti sudija je svirao penal za spartak prosle sezone protiv zvezde koji je bio na nekih 17m, ocigledno ima nekih problema sa necim :) I da, da vosa nije ostala sa desetoricom bila bi ovo jedna vrhunska tekma, a i vosa bi definitivno postigla barem 2 gola :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 svejedno, prvo se dosudjuje prekrsaj i tu staje igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 tuga od igrača koji ne mogu da postignu gol celu tekmu... :( Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 svejedno, prvo se dosudjuje prekrsaj i tu staje igra pa ja napisah ako je sviran faul da nije penal :) a sa snimka ne moze normalno da se proceni sta se prvo dogodilo. mene apsolutno ne zanima preterano dal je bio ili ne, vazno da je zvezda sada na +3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Zar nije lepse da derbi odluci sampiona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 (edited) Mogao je i prosle sezone da odluci pa je ovakav penal sviran za jagodinu na marakani... https://www.youtube.com/watch?v=LVFnJDPGm38#ws A derbi moze i ove godine da odluci sampiona, samo nas dobite sa 2 gola razlike pod uslovom da ne kiksnete nigde do kraja :) Ali ako cemo realno, ove sezone ste se nakrali da bi sada delili 3. ili 4. mesto na tabeli :) edit Nemam nikakvu nameru da se svadjam ili bilo sta sto bi dovelo do neke vece rasprave, ali jednostavno je ovako kako sam napisao. Edited April 5, 2014 by agrsv 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 tebra gubis smisao , kako smo se nakrali , kenjas , zvezdi nista nije sudjeno a ? a plus pricas kao da ste barsa i kao ono mi cemo da nabijemo sve do kraja a vi ako nas dobijete gg wp ... nisi realan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 oooooook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Ja se nadao da si se koliko toliko unormalio kada si napisao prethodnu poruku, ali je ipak jedan mracko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 za razliku od njega, ti si pokazao neverovatnu kolicinu nepristrasnosti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Kao sto je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Cekaj ti mislis da ce zvezda pre derbija i posle derbija sve da dobije ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Jel me ti zajebavas ili vidis nesto sto ja nisam napisao? Ako hocete titulu ja ne vidim drugaciji nacin osim da nas dobijete (sto podrazumeva pobedu od 2 gola ili rezultat 1:0, stim sto bi tada odlucivala gol razlika) i moranje da dobijete sve tekme do kraja. Ako pod tom mojom recenicom podrazumevas to da "zvezda igra kao barsa i da ce da gazi redom" ja ne znam sta da ti kazem. Kiksnete li pre derbija na nekoj tekmi, automatski i zvezda ima pravo da kiksne jednom, isto tako i u tekmama posle derbija. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 uopste nisi na taj nacin napisao prvi post :) , postoje x kombinacija , ja ti kazem da mi je apsolutno nerealno da zvezda dobije sve do kraja ( tu ne racunam mec sa partizanom) imate 2-3 bas teska meca ( pazar , sloboda , vosha zadnje kolo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 reci mu čm4racko! 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 hueheuheu nepismeni ganci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Zar nije lepse da derbi odluci sampiona? ma jok... lepse je da tole odluci... Kao sto je? pa da nas dobiju dva razlike... spremam se za cjoki vs debeli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Na stranu sto penal realno mislim da nije bio, ovaj Trajkovic je jedna od vecih prevara u srpskom fudbalu :D Lik je sve, samo fudbaler nije, ljaljan pravi :) Uzasna partija Partizana, jebote, ispasce jos Rasovic trenercina, sa kojim timom vas je ostavio na prvom mestu, a sa svim ovim pojacanjima (koja su realno izuzetno kvalitetna za nase pojmove) Nikolic ne moze da se sastavi. Pritom, kad je Vosha dobila crveni, bas sam komentarisao kako je ovo dobro za Zvezdu, jer Voshina bunkerica, nije bunkerica od nekih tamo bednika. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Najveci fail je sto smo prodali Jojica koji nam je bio najbolji igrac u timu prosle jeseni. Sledeci prelazni rok ce najverovatnije ici mali Zivkovic, posle Pantic i sve tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Ali Danko na svakoj utakmici nekome drzi bukvicu, lik je prso :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 ciganjska posla :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Kako niste izdali saopstenje nakon utakmice Partizan-Novi Pazar i Partizan-Vojvodina (finale kupa)? A saopstenje za svaku osudu, pogotovo naslov!! Zalite se vi vasem "Predsedniku, Toletu!" 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts