Rowland Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 shamrock :D Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ŠK Slovan Bratislava (SVK)/PFC Ludogorets Razgrad (BUL) vs FC Shirak (ARM)/FK Partizan (SRB) mislim da ste gosti u prvoj ako prodjete, ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ima jos play off :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 težak par do jaja, biće zajebano, ali nije nemoguće naravno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Navijam za Ludogorec , ipak su to glupi Bugari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 glupi Bugari će da prođu, ali će vas i nalupati, gledao sam ih prošle godine protiv Dinama, ozbiljna je to ekipa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ne znam da li bih pre voleo da dozivimo potpuni krah ove sezone i oteramo djuru frizuru (na stranu to sto bi ga verovatno zamenio neko slican njemu) ili da se nastavi ovaj niz prividno uspesnih sezona i pustimo mentola da razjebava klub i dalje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 glupi Bugari će da prođu, ali će vas i nalupati, gledao sam ih prošle godine protiv Dinama, ozbiljna je to ekipa jesu oni bese ispali nekim last minute golom ili tako nesto ? ( od Dinama ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 da, mrtvi Vida je dao gol u 93 ili tako nešto, bila neka ogromna nadoknada, inače su ih razbili igrom. Naravno, prošlo je godinu dana, nije Partizan toliko slab, ali i ovo protiv Slovana u gostima su izgubili na nesreću. Takođe, mislim da im prvenstvo počinje sad za vikend, te će do meča sa Partizanom i revanša imati još 3-4 tekme u nogama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 to sa dozivljavanjem potpunog kraha ne vredi Djura ostaje pa makar izgubili od predstavnika San Marina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 mnogo je ozbiljna ekipa ludogorec i da, nesrecno (a boga mi i sumnjivo) su ispali od dinama... sudija produzio tekmu 5min a vida dao gol u 90+8 (sudija se pravdao zato sto su se bugari izlezavali u toj nadoknadi od 5min ili je bila neka povreda ne mogu tacno da se setim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 jeste, u pravu si, ne znam što sam istripovao da je bio 93. ili 94. Jeste, valjali su se kao cigani iz Barse, ali nisu tad zaslužili da ispadnu. Doduše, ispraviće se sve to ove godine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 ne znam da li bih pre voleo da dozivimo potpuni krah ove sezone i oteramo djuru frizuru (na stranu to sto bi ga verovatno zamenio neko slican njemu) ili da se nastavi ovaj niz prividno uspesnih sezona i pustimo mentola da razjebava klub i dalje iz pespektive jednog ciganina: bolje ranjen, nego mrtav... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 ХИЈАААААО 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 JEBI NE VADI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 МА ПРСКАЈ ПО ЦИГАНИМА МУСАВИМ ПРЕГЛУПИМ! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Потписао Ђемба-Ђемба!Камерунски фудбалер, бивши играч Манчестер Јунајтеда, Астон Виле, Одензеа...потписао је данас уговор са шестоструким узастопним шампионим Србије - Партизаном. Још увек немамо поуздан податак о трајању уговора, али се изгледа ради о једногодишњој сарадњи. Ђемба-Ђемба има 32 године, и игра на позицији задњег везног, промоција у црно-белом дресу се очекује до краја дана. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 samo ne znam šta će vam zadnji vezni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 sta znam, sasa markovic (u kojeg polazem nade vec dugo) je bio prilicno bled u partiji sad protiv siraka. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 samo ne znam šta će vam zadnji vezni pregolema rupa je ostala nakon odlaska lole smiljanica! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted July 23, 2013 Popular Post Report Share Posted July 23, 2013 rupa u komsinici hijaoooooooooooooooo :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted July 23, 2013 Popular Post Report Share Posted July 23, 2013 JEBI NE VADI 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Da li je moguće da je Rašović zamenio Malbašića umesto Šćepakadabre? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Pa da li je moguce da cemo da ispadnemo od ovih??! Volkov, sta koji kurac?! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts