Astora Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Bio do blagajne danas i opusteno sam uzeo kartu preko reda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Toliko si jak? 2 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Nisam Docy, samo sam snalazljiv. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Jel ide neko sutra na tekmu ? Mislio sam da se vidimo pre tekme. Ja cu biti sa drugarima i drugaricama u parku kod bul. Vojvode Stepe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ide stanko, cimaj njega. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Ide stanko, cimaj njega. Cuo sam se sa njim. Ode on do lekara, nije nista sigurno kod njega za sutra. Kad se vracas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 stanko je izgleda fasovao astmu (mora da se proveri kod alergologa jos), na antibioticima je, tako da od cirkanja nista :c mozda ni ne odem na tekmu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 koji je bogalj ovaj Milijaš, mrš bre govedo jedno, serem ti se u fudbalsko umeće. 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Shta ce covek kad ne izlazi iz Grand Casina . Teshko da mozesh nocu za poker stolom da radish kondicioni trening :P. 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 ajde cigani jebem vam sunce igrajte to Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Da li je lik upravo rekao: "možda je sad ninković mogao da padne." ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 i ja sam na to izneverovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Belovi su nam pretužni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ninkovic bas nema snage,vidi se da mnogo ume ali je kilav jako jako :( Pecnik je katastrofa,lik deluje od 30og minuta kao da ce da padne i nikad ne ustane:D Imam osecaj da je Milunovic mnogo produktivniji od Pecnika,mozda i bolje ovako bar se ovi mucenici nece trositi dodatno. Smor je sto su onako izvizdali Milijasa i pored toga sto je zasluzio jer je krpetina najveca i sutnuo je kao sisica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 na zicer ninkovića sam se totalno iznervirao, posle promašenog penala sam automatski prestao da gledam utakmicu. 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 koja smo gopsoda... mi nasem kapitenu skinuli traku u poluvremenu da niko ne vidi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 ako je iko mislio da cemo proci dalje, grdno se prevario... naravno, nada poslednja umire, fudbal je ovo, ali fudbal igraju igraci a bekovi trebaju da probiju i centriraju, dok nas levi bek ima dve, tj nema dve noge.. jebem li ti mamu mutavu seljacino brdsko-planinska, seme ti se zatrlo da bog da.. nemam nista protiv njega kao coveka, ali kao fudbalera, mnogo toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Jako losa zvezda u svakom elementu, ne znam da li su jedan cvrsci duel dobili bilo skok bilo na zemlji. Milijasa izbacili navijaci, totalno ponizavajuce ali jeste preocajan vec 4tu utakmicu i jos je dodantno iznervirao jlude jer se nije pojavio iz svlacionice posle poluvremena. Neko rece za Pecnika da je katastrofa, ali covek je prvo poluvreme bukvalno dusu ostavio na terenu kolko je trcao a i nadobijao se batina podosta. One dve sanse sto su sami izasli pred golmana i napucali ga (ninkovic valjda) ili nisu jebeno dobacili sa 5 metara (savicevic ako se ne varam) su jedine stvari uz penal sto je zvezda uradila na utakmici. Pretuzni smo jbg :s Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 I da fejl je izbacivanje Daude, lik je sabio poluvreme radio je bukvalno sve sto je mogao, najvise je proigravao...Mozda bi njemu bolje lezala neka pozicija iza spica, do sada je bolje razigravao nego sto je ulazio u sanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ратлук` Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Bio na tekmi, navijanje sa severa je bilo ocajno. Razumem da su ljudi pijani, ali izgleda da vodje koriste neke teske droge jer umesto da krenu utakmicu sa nekom energicnom pesmom tipa "Pune tribine ludih navijaca...", oni pevaju nesto o Cedi, a ceo istok muk, kadar nevera... Da nije bilo nekih ludaka iza mene koji su krenuli da vode navijanje na istoku odvojeno od severa, ovi narkomani bi celo poluvreme pevali o Cedi. O transparentu podrske krimosu da ne govorim. Inace ocajna igra, nismo zasluzili dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Isto bio na istoku nesto malo ispod likova sto su "krenuli" :) Razumem ja da se peva o cedi i cemu vec (mrzim ga i ja samo tako) :), ali neka to pevaju na javoru ili na nasim poljanama, a ne da se peva na utakmici koja nam bukvalno donosi mnogo toga o nebitnim likovima. Pevaj ZVEZDI jebem mu mater kada joj je barem potrebno i kada treba da podignes ove nase dole, a ne dobrih 10 minuta na pocetku drugog oni se uhvatili cede i dunjica... Nego, mali lazic pokidao tekmu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 kapiram ja sta su oni hteli da urade, da daju podrsku 'drugaru' koji je nasamarao cedu i zbog toga lezi tvorza, da daju podrsku kada ima mnogo ljudi na stadionu a jos vise ih gleda na tvu. ALI! to ne znaci da opravdavam taj chin. to je moglo da se desi pred kraj poluvremena ili pocetkom drugog, isti bi efekat ucinilo. a ne na pocetku, kada je trebao da grmi ceo stadion od starta, jos su vidno bili nalozeni ljudi... to se primetilo 10ak min pre pocetka tekme kada je CEO stadion pevao i to se nije povelo navijanje sa shipke. ista stvar se desila i protiv islandjana kad se pevalo protiv toleta i fss-a. kapiram i to, da se od pocetka da do znanja javnosti sta se mislio o toj prici, ali isto tako nije trebalo na pocetku utakmice. sve u svemu, nema vise evrope, neka, mozda je i bolje, da se okrenemo domacem sampionatu i da probamo da prekinemo dominaciju partizana. bice tesko, naravno, posto nemamo tim jos uvek, solidno je zakrpljen, taj ninkovic je zaista klasa, videcemo kako ce igrati protiv domacih klubova, ali dzaba nam i on ako nema ko da da gol, vidi se da daudu boli patka, da se ne trudi dovoljno, mihajlovic nema kvalitet i klinac je, tacnije drvo je, dok kasalica nije klasican spic. pored partizana veliki rival ce biti vojvodina. imao sam priliku da ih gledam 2x po poluvreme ove sezone u evropi i mogu vam reci da su zaista ozbiljan tim. svaka im cast i mislim da mogu ravnopravno da se ukljuce u borbu za titulu, sto je za pohvalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 (edited) Ne mogu nista da zamerim igracima jer su se borili i stvarali sanse. Da je Milijas dao gol iz penala situacija bi bila drugacija. Sto se tice navijanja, majke mi sramota me. Toliko pesama imamo a sve se vrtelo na par a glavna je bila "Ceda narkoman" i to na samom pocetku tekme kada je ceo stadio trebao da GRMI od na primer "po zimi kisi ..." oni prozivaju Cedomira.. Smorio sam se... Kako su odigrali sinoc ja mislim da imamo velike sanse da uzmemo titulu ove godine ali opet, gledajuci kako igra Vojvodina bice ovo zanimljivo prvenstvo. Mislim da nama dosta nedostaje Darko Lazovic a takodje mislim da je pravo vreme da Nenad Milijas ode iz kluba. Hvala njemu na svemu sto je uradio za nas klub ali nama treba neko mnogo sveziji na njegovom mestu. Edited August 9, 2013 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Do jaja je ta fora kada navijanje 'Ceda narkoman' povedu likovi koji se ne skidaju sa gudre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 I da fejl je izbacivanje Daude, lik je sabio poluvreme radio je bukvalno sve sto je mogao, najvise je proigravao...Mozda bi njemu bolje lezala neka pozicija iza spica, do sada je bolje razigravao nego sto je ulazio u sanse Moraju da se prodaju tatini sinovi, Vukan i Mihajlović, jebiga još veća tuga je što bi bili povlašćeni u žrebu da smo prošli, i bili bi nadomak LE. A ovaj Černomorec je kurac od ekipe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts