Jump to content

SD Crvena Zvezda 2013/2014

Astora

Recommended Posts

što ne bi verovao, pa čović nam je predsednik kluba jebote :)

to što jedna karta ne može da se otkuca više puta nije nikakav problem jer kodovi koji se koriste u kartama sigurno sadrže mnogo više kombinacija od 24k.

sve u svemu moguća je  i jedna i druga priča.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

upravo, lepo Doca kaže, mada ne kapiram u čemu je fora sa tim rekordom? Cifra koja ne znači ništa, osim da ima 24k dokonih ljudi koji su juče išli da gledaju mrtvu zvezdu protiv anonimnih ukrajinaca :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Cifra koja znaci grobarima kojima je krivo sto vise ne polazu pravo na sve trofeje u ovoj drzavi

tekma uzas, ne da nismo zasluzili da prodjemo, ali koga boli kurac sad :D

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ja sam ono napisao jer je tako bilo na utakmici sa lokomotivom. Dosli smo oko 40ak minuta ranije i videli da je totalna havraija oko ulaza. Pustali su samo na juzni i severni ulaz i to se prvi red cekao na stepenicama pred onaj plato ispred ulaza a drugi ispred samog ulaza. Naravno kako je postajalo ljudima jasno da nece uci na vreme krenuli su da budu nervozni i da divljaju, ali posto su na tom prvom ulazu stajali i panduri tu nije bilo tolko problema. Kad smo stigli do ulaza, posto su bila otvorena samo 1 krila od vrata, a ostalo 5 minuta do pocetka utakmice bukvalno je bila borba za zivot, stoka od pozadi gura i urla, a redari se ukenjali i onda su samo odlucili da uzimaju karte i pustaju ljude sa strane da prolaze ili da preskacu te kapijice. Tako sam i ja usao bez da sam skenirao kartu, samo mi je uzeo redar. Tada je bilo oko 19k ljudi pa mogu zamisliti kako je to sada izgledalo. I na zvanicnom sajtu arene stoji da je kapacitet dvorane do 25k ljudi tako da ne znam sta se iscudjavate odakle 24k.

There's some disco fans in here tonight!

Јебига Грујо, ако ћемо тако да расправљамо онда можемо рећи цифра која значи циганима, зато што сто година не могу до трофеја :)

Било како било, најважније је да су прошли даље. Имали су срећу до јаја, Радоњић ментол који не може да организује ЈЕДАН нормалан напад на тајм ауту, у тренутку када Звезда има 3 разлике и посед... баш нереално да су се тих пар напада сводили на нерезонске шутеве.

Арена је стварно била прекрцата, мало ми је нереално да је било два сома људи више него на оној текми Партизана, ал ае...ако је циганија у питању, свакако иде на душу Човића, не навијача наравно.

Са Униксом баш тешко, мале шансе им дајем. Можда Звезда није лошија толико кад се гледа индивидуални квалитет, али ја и даље стојим иза тога да је Радоњић баш лош тренер, тј. не тренер за веће клубове и текме, тако да ће највише због тога Звезда издувати, мада никад се не зна, лопта је округла и те форе. Како год, што рече Пера, значиће вам у жребу следеће дине и ово полуфинале.

Um caruje, Dundo Maroje!

ma Radonjić je katastrofa, upravo ovo što Vanja kaže, ne zna da odigra napad kad je to bitno, i da pripremi igrače za tu završnicu. Uniks moraš kod kuće da dobiješ 20 razlike, da bi u gostima imao šanse, a to se neće desiti.

U Beogradu verujem da ćemo ih dobiti, nešto sitno, plafon 6, ali tamo gubimo glat 15

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@vanja

ma ja se slazem sa tobom, ali nazalost, ti si u 0,05% normalnih navijaca. Jednostavno se zapitam sta bi bilo sa Partizanom da ste vi u situaciji u kojoj smo mi vec sto miliona godina? Toliko su svima puna usta Zvezde, pomoc drzave, jeboteeee, kao da Partizan polaze pravo na sve trofeje u Srbiji. 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Evo objavljeno je i kako se doslo do te cifre.

13959246209931.jpg

Sezonske i prodate karte opet obaraju rekod grobara, a ostalo je sve plus, mada mi je nesto nerealno da je od pozivnica bilo ovih 1368, ali kako god, kao sto kaze stanko bmk :D Vazno da smo mi prosli dalje iako nismo zasluzili i uzeli jos minimum 4 poena :D

@vanja

ma ja se slazem sa tobom, ali nazalost, ti si u 0,05% normalnih navijaca. Jednostavno se zapitam sta bi bilo sa Partizanom da ste vi u situaciji u kojoj smo mi vec sto miliona godina? Toliko su svima puna usta Zvezde, pomoc drzave, jeboteeee, kao da Partizan polaze pravo na sve trofeje u Srbiji.

Једно је сигурно, не бих почео да навијам за клуб који је променио име у "Партизан Дива" :tf:

А ова слика...па лол :) Ако се варало на улазу, иза тога стоји и Арена и Ћоки :)

Um caruje, Dundo Maroje!

@vanja

Nikom normalnom ne smeta prica o 2 sprska kluba, ovde je stvar u tome da se favorizuje jedan privatni klub u odnosu na drugi, koji je, svi znamo, najveci klub u zemlji.(:D) Sve sa nekom pricom 'vama je pomagao Tadic feat. imali ste budzete' i slicne gluposti. To jednostavno nije istina. Zvezda je veoma cesto imala skupe i dobre ekipe, projekte ali NUMEJU. Jedini razlog zbog kojeg je Zvezda bila u kanalu(i jos uvek jeste, ako racunamo da je zamrznuta) je sto se kosarkaski lose radilo i pritom kralo iz nje. To je prejadan alibi kojim pokusava da se opravdava sadasnje favorizovanje Dive. I jos jadnija je prica 'smeta vam sto je i Zvezda jaka' sto je velika laz, jer nikada nije bio problem Partizanu da pregazi komsinicu na terenu. Problem su ova govna i busenja van terena.

Dule je postao 'boy who cried wolf' i svaki njegov nastup se gleda u negativnom kontekstu bez obzira da li ima ili nema argumente. Cesto preteruje i meni ide na kurac.

Znam masu ljudi koji je glasalo za SNS zbog Zvezde. Svi smo videli Bajkovu tortu dan pred izbore, svi znamo za blokadu medija u Kolumbiji. Prestani onda da se iscudjujes tebrex.

Edited by leisure

coki je coki, ali cak ni on ne moze biti odgovoran za povrede igraca partizana... ja mislim da vi uopste nemate losiju ekipu od zvezde...

pritom znamo da se kod duleta trenira ceo dan, svaki dan... mozda bi i on trebalo da preuzme dgovornost za neke od povreda...

a sto se tice ljudi koji su glasali za sns zbog zvezde, malo nam je bilo jedno bombradovanje, zasluzili smo vise... :P

vec duze vreme si jako pretenciozan i bezobrazan... nigde nisam rekao da sam kralj kosarke, niti sam rekao da imam strucno misljenje... lepo pise MOZDA sto implicira da je misljenje krajnje laicko...

u svakom slucaju za to sto je partizan pokretna bolnica nije kriv ni vucic, ni sns, ni covic, ni djilas...

vec duze vreme si jako pretenciozan i bezobrazan... nigde nisam rekao da sam kralj kosarke, niti sam rekao da imam strucno misljenje... lepo pise MOZDA sto implicira da je misljenje krajnje laicko...

u svakom slucaju za to sto je partizan pokretna bolnica nije kriv ni vucic, ni sns, ni covic, ni djilas...

sto si se uvredio na 'kralju kosarke' kada i sam kazes da si laik :D

ozbiljno, zanima me na osnovu cega imas to misljenje

igrom slucaja znam kako to kod duleta funkcionise (imam zajednickog prijatelja sa novicom) i tripujem da ih forsira do granice izdrzljivosti... istina je da nisam upucen u prirodu i uzrok povreda igraca partizana, niti sam medicinski radnik, ali mi deluje logicno da si podlozniji povredama, ako si preforsiran...

inace, kakav god da je dule, da mu daju fudbalski klub na mesec dana, vise niko ne bi spomenuo splavove, pijancenja i ostala sranja...

ali kad neko pomene bajkovu tortu dobijem ospice, ne mogu da verujem da neko ko ne troluje(ukoliko ne troluje) uopste to spomene kao neki argument... na ovo vucic sns drzava gura zvezdu sam oguglao ali ove price su bas tragikomicne

Nikom normalnom ne smeta prica o 2 sprska kluba, ovde je stvar u tome da se favorizuje jedan privatni klub u odnosu na drugi, koji je, svi znamo, najveci klub u zemlji.(:D) Sve sa nekom pricom 'vama je pomagao Tadic feat. imali ste budzete' i slicne gluposti. To jednostavno nije istina. Zvezda je veoma cesto imala skupe i dobre ekipe, projekte ali NUMEJU. Jedini razlog zbog kojeg je Zvezda bila u kanalu(i jos uvek jeste, ako racunamo da je zamrznuta) je sto se kosarkaski lose radilo i pritom kralo iz nje. To je prejadan alibi kojim pokusava da se opravdava sadasnje favorizovanje Dive. I jos jadnija je prica 'smeta vam sto je i Zvezda jaka' sto je velika laz, jer nikada nije bio problem Partizanu da pregazi komsinicu na terenu. Problem su ova govna i busenja van terena.

Dule je postao 'boy who cried wolf' i svaki njegov nastup se gleda u negativnom kontekstu bez obzira da li ima ili nema argumente. Cesto preteruje i meni ide na kurac.

Znam masu ljudi koji je glasalo za SNS zbog Zvezde. Svi smo videli Bajkovu tortu dan pred izbore, svi znamo za blokadu medija u Kolumbiji. Prestani onda da se iscudjujes tebrex.

ne vredi brate, odlemio si skroz :D

gruja novi alen

bajkova torta

ospice inc

@ sarma

Mislim da je jedino Milisav bio stvarno preforsiran(iz prostog razloga sto smo imali kracu rotaciju jer nismo mogli da dovedemo zamenu za Lea) mada sam za njega cuo da ceo zivot trenira kao lud. Nije morao da igra protiv Makabija kada smo vec gubili toliko. Mada je lako sada praviti se prepametan.

Problem je sto ABA liga namece dobar rezultat, gde ti sve zavisi od glupog plej ofa i jedne utakmice u polu-finalu. 

@ gruja

:c

Edited by leisure

ja verujem da torta ima veze sa vučićem, bez zezanja :)

čitajući ližrov post zaključio sam da sve loše priče u vezi sa partizanom si "gluposti" i "jednostavno nisu istina" a sve loše priče u vezi sa zvezdom su činjenice. dok ste nas lešili u svim sportovima to je bio rezultat dobrog rada vaših sportista i stručnog štaba a sada kada se to malo okrenulo onda je to rezultat političara koji stoje iza zvezde?

i možemo ovako u nedogled. kao potenciraš sve vreme neku normalnu i staloženu priču i onda dođeš i napišeš tako isključiv post, nema smisla jednostavno.

u svim sportovima je dosta zastupljeno političarenje i jednostavno mislim da je trenutno jača garnitura političara u zvezdi umesto što je u partizanu. što ne znači da se to neće ponovo okrenuti na vašu stranu i tako u krug.

Edited by Doca.
  • Upvote (+1) 1

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Problem je sto ABA liga namece dobar rezultat, gde ti sve zavisi od glupog plej ofa i jedne utakmice u polu-finalu. 

ovo je najveci problem celog usranog takmicenja... platis jednog kuvara i izbacis ekipu iz EL i borbe za titulu... o stresu da ne govorim... jebes 9 meseci i onda ti sve zavisi od 40 minuta... da se igra na 3 dobijene to bi bilo do jaja... mada verujem da to kalendar ne bi podneo... :/

ali kad neko pomene bajkovu tortu dobijem ospice, ne mogu da verujem da neko ko ne troluje(ukoliko ne troluje) uopste to spomene kao neki argument... na ovo vucic sns drzava gura zvezdu sam oguglao ali ove price su bas tragikomicne

Мени није јасно како ти не видиш очигледно, дан пред изборе заокружено један :)))

И то се не односи на политику клуба, него на политику Вучића који је на тај начин привукао пажњу у изборној тишини на два начина. Први тако што се још више огадио људима који свакако не би гласали за њега и на други тако што је прикупио још који глас неких лаковерних навијача.

Јебига, политика бријаааач :с

Um caruje, Dundo Maroje!

Neshvacen sam :c

Ono sto ja zelim u celoj prici je da gledam kvalitetnu kosarku. Partizan, reprezentaciju, pa i Zvezdu, sto da ne.

Pun mi je kurac raznih idiota, politicara and co u ovoj zemlji u sportu, mozda to kanalisem na pogresan nacin ovde jbg

Znam da je Dule budala i da unosi previse sranja u sport. Dobar je sa bagrom iz SPS-a, nuff said.

Niti misllim da je u Partizanu sve idealno bilo, niti da je kod vas bilo sve lose. Znam za ugradjivanja od prodaje igraca, svi znamo da je Danilovic prebio onog sudiju i slicna sranja. Daleko je to od ideala kluba koji bi Partizan trebao da bude. Za trenutno stanje i nestasicu para je kriv marketing kluba koji je glup ko kurac. Krive su i dve sezone sa Vladom Jovanovicem u kojima smo imali veoma skupe ekipe, ali smo igrali ko kurac a u Evropi samo jednom TOP16. Ove 2  Vladine sezone vucemo i danas finansijski na grbaci.

Duleta jedino drzi to sto je stvarno vrhunski trener. Bice zanimljivo videti sta ce uraditi od ove sezone. Mislim da sve zavisi od Kinzija, odnosno, od toga da li ce igrati ili ce biti drugi Gordon, ili ce na operaciju, ili ce igrati povredjen...