trn Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Odbrana od pika je neverovatno losa bila, smesno je bilo kada je usao onaj klinac a niko od crnja nije bio tu pa je Blazic uzimao suteve sa 30 metara :( Bas losa odbrana i 1na1 i 2na2, fali nam taj jedan igrac jer ovaj Simonovic nije citav u poslednje vreme, covek je kao suter uspeo da ima 2 airballa od 4/5 suta za 3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Nemoguće da je Simonović loš kad je grba potvrdio njegov kvalitet Neverovatna tekma, ali mislim da je CZT sa namerom izgubila ovu da bi išla na Lijetuvos u daljem nastavku takmičenja :) Kao po običaju, crnci kidaju, Simonović noga, Lazić čovek faul. Dragićević je večeras katastrofalno odigrao. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Звезда би имала лакши костур да је победила вечерас :) Сада је у костуру где су Химки и Уникс . Радоњић је изјавио да је Раденовић играо мало јер нису хтели да ризикују већу повреду такође Ребић је ушао у игру јер је Нелсон повредио шаку :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Ali ova recenica "situacija na trzistu je veoma delikatna" ce uci u anale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Zvezda igra jako slabo i to ne samo u poslednje vreme. Trener koji navodno forsira odbranu, a busni smo ko sito. Odbrana od pika ne postoji, previse otvorenih suteva za 3 i previse ulaza bez ikakvog pomaganja koji se cesto zavrse sa 2+1. Napad se svodi na trenutnu inspiraciju Nelsona i Djenke, bukvalno ne pamtim da sam video uigranu akciju ili bilo kakvo smisleno kretanje u napadu, a odgledao sam 90% utakmica ove sezone. Imamo Marijanovica koga ne koristimo ni 15% koliko mozemo. Jednostavno ne vidim nikakav koncept u nasoj igri i prosto je mucenje gledati utakmice dobijali ih ili ne. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 (edited) Звезда би имала лакши костур да је победила вечерас :) Сада је у костуру где су Химки и Уникс . Радоњић је изјавио да је Раденовић играо мало јер нису хтели да ризикују већу повреду такође Ребић је ушао у игру јер је Нелсон повредио шаку :) Samo je Uniks u tom delu zreba :) Pomesao si Himki i Himik koji je bio u grupi sa Radnickim. Uglavnom, ako prodjemo Ritas, idemo na Budivelnik ili Nanter, a u polufinalu 99% na Uniks :) Simonovic je u velikom kanalu poslednjih nekoliko tekmi da je to nevidjeno, covek je u poslednje 3-4 tekme, sigurno ispalio jedno 6-7 airballa minimum. Edited February 20, 2014 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted February 20, 2014 Popular Post Report Share Posted February 20, 2014 znači šut za 3 mu nije više 50%? 3 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 napokon prolecni deo sezone nula u pazaru privukla dosta ljudi uprkos mrtvoj kisi i hladnjikavom vremenu, bilo sigurno 23k ljudi igra ok u prvom poluvremenu, nejasno totalno zastu su se povukli u drugom, sto je rezultovalo golom javora, a poslednjih 15ak minuta i panikom u redovima zvezde... lazovic je sabio, pravo pojacanje za prolece jebi ga, teske noge zbog priprema su sprecile zvezdu da prikaze igru kakva se ocekuje na prolece idemo dalje, osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 (edited) sutra jos i u basketu da izdominiramo i to je to, a realno bolji smo od Partizana i to dosta ove sezone , morao bi kec sutra doci na Zvezdu [1.45 ] kvota u Mocartu cisto informativno :D Edited February 22, 2014 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 u meridianu 1.6 ali se ne bih zaletao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Ja bih iskreno pre probao dvojku ako vec gledamo kladionicarski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 za komentarisanje toga sta bi igrali na kladzi, imamo kladionica topik, ovde bi mogli ipak neke konkretnije price, nevezano za to na sta bi se kladili 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Simonović večeras meč viner Biće teška utakmica, ko god pomisli da će lako Zvezda dobiti, ja baš nisam uveren u to. Sećam se prošle godine, kada je Partizan bukvalno vodio 10-15 razlike i Zvezda na kraju dobila. Tako da, nema izrazitog favorita ovde :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Jel ima nade da ce biti na rtsu prenos? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 neće biti, jebo ih ja 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ima ima! :D Ali ovako mi pravimo sebi sranja... Odigramo bas dobro 2 cetvrtine i vodimo 11 razlike 2min do kraja poluvremena. I onda umesto da das loptu (Blazic) u kontri za 13 razlike, ti napravis sebi kontru, pa onda izgubis loptu za nov kos. Stvarno je dobro odigrao lik, ali ja te stvari ne mogu da razumem... Kao i onaj ludi Dragicevic, covek je pogodio 2 trojke, ali je zato izgubio bar 3-4 lopte, i to GLUPO do bola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zvezda iskidala odbranu, zaslužena pobeda realno :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) hmmm ali koja frka na ona 2min do kraja... ista prica sa kraja 1. poluvremena... Edited February 23, 2014 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 pa dobro, padovi u igri su normalni, jer je očigledno da fali taj jedan igrač. Odbrana odlična, napad slab ili dovoljan. Kod grobara ne znam ko mi je smešniji, Tepić u odbrani protiv crnaca ili Musli u napadu sa onim šutevima sa distance. Pavlović slab, vidi se da nije u ritmu, ali mislim da će biti ozbiljno pojačanje. Ako ne dovedemo trojku, biće čupavo na F4 ABA i u našoj ligi, jer se njima vraća Bertrans Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Cestitke komsije. U ovom trenutku, Zvezda je kvalitetnija ekipa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ali poslednji kadar i Musli koji je zaboravio/zbunio se da napravi faul nad Katićem - EPIC :D Dobra odbrana na Bogdanoviću i odličan šut za 3 rešio utakmicu :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 8/18 nije baš odlično, više bi se reklo zadovoljavajuće. Prvo poluvreme sa 5/6 je bilo nerealno, kasnije je šut solidno pao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 I lošiji je od toga 7/19 je šut, al sam imao utisak da su dosta bolje šutirali :D Valjda zato što su gađali u odsudnim momentima :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 odlican mec, vazna psihicka pobeda davno bolji derbi nije bio a tek spektakl dolazi bio sam na mecu, mogu reci da nije bilo lose navijanje s obzirom da nije bilo organizovano radenovic je pao poslednjih par meceva, dal od umora... idemo dalje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Radenovic je pao, ali na parket, i to bukvalno par puta... kakva je to noga, sunce ti jebem. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts