OTAC Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 :PpPpPpppPPpPpP Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Izlozhba, kokice, sladoled... tuzno je ako su ti to ochekiwanja od dejta :( Morash biti ambicioznija :PpPpPppP cao cao Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 bezi marice jebace te marko ! 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma_ Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Vodi je na Hot Mess :D Salim se Predlazem koktele u Buena Visti. Mislim da od svih mesta na kojima sam probala koktele, ovi prave najbolje, Narocito mai tai. I mislim da su jaci nego na drugim mestima. Ima i mnogo kul kafic kod tehnoloskog, sa predobrim kupovima. Lepa im je basta plus imaju ogromnog haskija kog mozes beskonacno da gnjavis, bas je mica. Moze i Zapata za klopu, A opet, mozes tu i da blejis samo uz nacose i pivo. Neko je vec predlozio Stepenice, nije ni to lose. Ima super pogled. Sto se tice klope, moze Ginger u Grand kazinu. Ili neki sushi bar :) A sto se tice price "izvesti negde ribu ili setati", sve je to zavisi od osobe. Npr ja leti najvise volim da blejim u nekom parku celu noc i da pijuckam nesto, radije nego da sam u kaficu/restoranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 kako ti se cini Banjicka suma ? 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Vodi je na Hot Mess :D Salim se Predlazem koktele u Buena Visti. Mislim da od svih mesta na kojima sam probala koktele, ovi prave najbolje, Narocito mai tai. I mislim da su jaci nego na drugim mestima. Ima i mnogo kul kafic kod tehnoloskog, sa predobrim kupovima. Lepa im je basta plus imaju ogromnog haskija kog mozes beskonacno da gnjavis, bas je mica. Moze i Zapata za klopu, A opet, mozes tu i da blejis samo uz nacose i pivo. Neko je vec predlozio Stepenice, nije ni to lose. Ima super pogled. Sto se tice klope, moze Ginger u Grand kazinu. Ili neki sushi bar :) A sto se tice price "izvesti negde ribu ili setati", sve je to zavisi od osobe. Npr ja leti najvise volim da blejim u nekom parku celu noc i da pijuckam nesto, radije nego da sam u kaficu/restoranu. Kako ćeš da piješ celu noć kad je sad opet zabrana prodaje posle 22h! enihu, kako može bašta TMF-a da ti bude lepa? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Kako ćeš da piješ celu noć kad je sad opet zabrana prodaje posle 22h! enihu, kako može bašta TMF-a da ti bude lepa? :) mozes da kupis na trafici ako si zensko :p mada svaki kraj ima trafike koje prodaju i posle 10 ne znam, opustena je, lepi su im kupovi i lep im haski :) i mojim drugaricama se svidja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Od septembra me cimni zavrsicu ti karte za "Zonu Zamfirovu" na Terazijama ili "Briljantin" idealno da povedes ribu )))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts