f4ts0 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 saberi koliko ces dati za vreme ugovorne obaveze za pretplate sa cenom telefona. onda uzmi nov takav fon. i dodaj neki paket da tebi odgovara (al stvarno, a ne da bacas pare) vidi sta je isplatljivije. kad god sam gledao, bilo mi je jeftinije da uzmem novi aparat, jer su derikoze uvek drale neverovatno. s3 je ok fon. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 S3 je i vise nego ok fon, odlican je fon. Jedino sto ti je u toj klasi Nexus 4 zapravo jeftinije, a bar jednako dobro resenje, plus dobijes noviji i bolji OS sa najbrzim apdejtovima. Tipa Nexus 4 ti je sa surfuj 1000 23.960 din, a sa surfuj 2000 9.920, dakle mogao bi da das jos 4 hiljade vise u startu i da ostanes na starom paketu koji ti odgovara a 1.000 dinara mesecno je jeftiniji, na 24 meseca je to velika usteda. Inace Telenor je stvarno spustio dosta cene uredjaja, i to ono gledano u odnosu na pre nedelju-dve kad sam poslednji put nesto gledao, tako da moze i da se iznadje neka kombinacija koja bi zapravo ispala povoljno, pogotovu ako neko inace trosi neki iole jaci paket. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Sad ste me malo bacili u rebus.Nexus ima za nijansu bolji procesor,duplo vise rama i bolji os i jeftiniji je od galaxy sIII,sad malo ne znam sta da radim : ) Mislim da cu ipak ciljati da idem na surfuj 1000 i na sestomesecnu otplatu telefona,pa makar bio i skuplji.Ovakve kombinacije su mi jedino resenje jer nemam puno kesa u startu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Jedino, ali jeeeeeedino ako ti je kamera ultra bitna, idi na s3. Mada sam ja ovom na n4 zadovoljan. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/ZTE/Blade_G za Prenesi i Surfuj 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loled2010 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Koj zte blade g? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Ima vise varijanti??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100tinalog Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/LG/Optimus_L7_II mozda ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 Kapiram da uzimam L9 onaj. Neću u skorije doba imati para da bacam na Ajfon peticu, a mislim da, ako bih već davao para, na nešto drugo od toga ne bih pristao (pogotovo jer već imam more app-ova kupljenih). Hvala svima na savetima djeah! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 LG9 sa prenesi i surfuj 1000 - 1000 din N4 sa prenesi i surfuj 1000 - 24000 din Jel nešto propuštam? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 N4 je bolji Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 Hahaha N4 je bolji Verujem, ali kad nemam novaca. :C Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 E da, nema više L9 i to bi bilo to. :) Taman kada refilluju stvari će da prođe popust i to je to. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) imam l9 super je za te pare Edited July 29, 2013 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Uzeo sam L9 na kraju i pere telefon. Ima sve ono što mi treba, a ono što sam koristio na prethodnim telefonima je 5 puta bolje i samim tim mi baš prija, osim softvera za puštanje muzike koji je okej, ali već imam par zamerki. Hvala drugari na savetima, much appreciated. :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Imaš na play-u dovoljno programa za puštanje muzike, naći će se neki koji valja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 A i uvek imas itunes kao ultimativni jedini i nadasve pravi izbor! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 Imaš na play-u dovoljno programa za puštanje muzike, naći će se neki koji valja. Mudra ideja. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Uzeo sam L9 na kraju i pere telefon. Ima sve ono što mi treba, a ono što sam koristio na prethodnim telefonima je 5 puta bolje i samim tim mi baš prija, osim softvera za puštanje muzike koji je okej, ali već imam par zamerki. Hvala drugari na savetima, much appreciated. :) Ja uzeo S4 na kraju.Uletelo mi neko snizenje preko kevine kancelarije,prosli mesec je ionako bilo 10k snizenje i rek'o nek ide zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Ne vidim da sam u istoj recenici upotrebio reci koji si naveo. Dalje,u naslovu teme rec "jeftin" stoji pod navodnicima,sto oznacava subjektivnost samog pojma. Meni S4 odgovara uzimajuci u obzir cenu za koju sam ga dobio,primanja koja imam,cinjenicu da ga otplacujem na 6 rata i da ostajem na istom paketu kao i da sam dve godine apsolutno miran sto se tice telefona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts