Dule_smor Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Opušteno Stanko, bio si sa nama u mislima! Btw, ne verujem koliki su cigani ljudi. Juče, verovatno dok smo blejali u Studenjaku, mi je neki šaban skinuo jednu jebenu plastičnu ratkapnu sa Suzuki znakom sa točka...ajde što košta fazon 300 kinti na buvljaku, nego koji će mu kurac jedna ratkapna...dabogda mu preselo jebem mu mater baš Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Stvarno je dobar onaj novo-stari index u Novome Sadu što je tamo kod hotela putnik i zove se po nekom ženskom imenu. Bolji mi je od sviju drugih. Vanesa? I meni je taj najbolji! Mnogo je tesko drugari, ali prezivljavam nekako! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 e onda mislim da nije, onaj što ima roze ispis za slova i tako nešto, mada možda i jeste :)) što ti stave index u plastičnu kesu a ne papir? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Index House ispred svih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 iskusni novosadjani samo u vanesi jedu, i to indeks s punjenom piletinom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 kakva venesa, maja je keva :::DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 iskusni novosadjani samo u vanesi jedu, i to indeks s punjenom piletinom ! Gde je to tacno, GOVORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 kod bazara, pored bioskopa arena, u centru. malo je uvucen. ovako izgleda : Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 nije zdravo jesti fast food, doduše nije toliko štetno kao pire krompir + meso. ali da, sabija ta vanesa ako volite sendviče vrste index. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 smorio se jutros i krenuo sa kerom u obilazak grada i presao ~20km za sest sati. Zapishani su beogradjanka, skupstina, terazijska cesma i pobednik. 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 Vanesa je bolja od svih drugih izuzev sad ove nove koja se otvorila, što znači da nije Vanesa u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Pre neki dan smo kod ortaka posle ko zna koliko zaboli uz celovečernji crash team racing, i toliko su me ispucale emocije, da sam rešio da skinem sva 4 naslova za ps1 da ih po ko zna koji put pređem, ali i da skinem sve što je izašlo za ps2 (što nije radio Naughty Dog ) i da vidim da li to liči na nešto. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Btw, ne verujem koliki su cigani ljudi. Juče, verovatno dok smo blejali u Studenjaku, mi je neki šaban skinuo jednu jebenu plastičnu ratkapnu sa Suzuki znakom sa točka...ajde što košta fazon 300 kinti na buvljaku, nego koji će mu kurac jedna ratkapna...dabogda mu preselo jebem mu mater baš pa falila mu samo jedna? :D meni su skinuli sve 4 pre 3 godine kad sam bio na moru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Ортаку су скинули са Голфа капицу са места за антену на ретровизору :) Сада зјапи рупа. Рекао му сервисер скини и ти некоме. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 I nama su rekli za taj treći index negde dalje od centra. Nije usput nikako ja mislim Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Index u Maji kod sajma u NS-u je carski a i jeftini su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Vanesa je bolja od svih drugih izuzev sad ove nove koja se otvorila, što znači da nije Vanesa u pitanju.Mirjana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 E moguće da je Mirjana! Ima i taj index Maja (ja ga zovem Mara :) koji je iza sajma, što je valjda bio prvi originalni index tamo kod faksa prekoputa dva štapića, ali se meni nešto ne dopada taj index sada (dok su bili kod sajma bio mi je vrh). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 jbj vanesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 pa falila mu samo jedna? :D meni su skinuli sve 4 pre 3 godine kad sam bio na moru :) ma da su skinuli sve 4 pa da mi nije zao, cigani jebeni btw, jos jedna csb prica...juce u 3 sata popodne legnem da dremnem ja (poz stanko)...i neki jebeni likovi se skupili na terasi u komsiluku, odvrnuli neke bosanske narodnjake i deru se kao magarci...ne smeta mi muzika, al me jako nervira kad se neko dere kao konj...mislio sam da izadjem i oteram ih u pizdu materinu bosanku iz koje su dosli, al sam shvatio da ih je deset i da bi me olomili verovatno...first world problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Još jedan pljusak nostalgije iz detinjstva :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 lucky, pa i dalje ima maja kod sajma :) isti indeks sto godina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 ma da su skinuli sve 4 pa da mi nije zao, cigani jebeni btw, jos jedna csb prica...juce u 3 sata popodne legnem da dremnem ja (poz stanko)...i neki jebeni likovi se skupili na terasi u komsiluku, odvrnuli neke bosanske narodnjake i deru se kao magarci...ne smeta mi muzika, al me jako nervira kad se neko dere kao konj...mislio sam da izadjem i oteram ih u pizdu materinu bosanku iz koje su dosli, al sam shvatio da ih je deset i da bi me olomili verovatno...first world problems А можда би их издоминиро 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2013 Author Report Share Posted July 15, 2013 lucky, pa i dalje ima maja kod sajma :) isti indeks sto godina :D Znam, napisah, ali nemam pojma, poslednji put kad sam bio tamo nije mi se nešto dopao taj index, ne znam :( Možda da mu dam ponovo šansu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 Juce otisao sa kilijem i njegovim kolegom do bigza da se igramo rok benda. Ispade da je kili novi Haneman (inb4 hajneken) i neotkriveni gitarski talenat, koji svira sikiru bolje od pola one dece koje svakodnevno smrde u onoj pisljivoj zgradi i nazivaju sebe muzicarima. Na kraju smo zavrsili na 17. spratu one "dvojke" na konjarniku pili pivo i duvali uz pogled na ceo grad. Jos uvek nisam stigao kuci... Poz za prvu smenu! Jako je tesko! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts